Sari la conținut

Manolache �Ştefan Robert

Membru
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    ZR7

Vizitatori Recenți Profil

332 citiri profil

Manolache �Ştefan Robert's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sigur o sa fie cineva care se intoarce maine,cel mai bine vii maine la punctul de intalnire si intrebi
  2. Daca ne uitam pe ore, dimineata o sa fie soare si o sa inceapa ploaia pe la 1 in Bucuresti. sursa: https://www.accuweather.com/ro/ro/bucharest/287430/hourly-weather-forecast/287430?hour=57
  3. Vad ca avem concurenta ) https://www.facebook.com/events/248063922268366/permalink/248147315593360/ Baietii de la motocicleala au facut si ei event cu Vama , aceasi zi,aceasi locatie, doar ca ei pleaca la 9 si noi la 8 jum )
  4. Salut colegi! Ati putea sa imi spuneti si mie cam in cate turatii este cel mai bine sa tin relantiul?
  5. 1. hardKnot - SV650S 2. marian90 - CBR600RR 3. Stefrusu-VZ800 4. Ciprian - GSX650F 5. Manolache Stefan Robert - ZR7
  6. Daca vii si cu dovezi ca te ajunge 15 lei la RAR, ai tot respectul din partea mea, altfel, vorbe in vant putem arunca cu totii! Si te ambalezi iar degeaba, puteai sa specifici de la bun inceput ca 15 lei RAR-si 35 lei manopera, dar hai sa facem post-uri! ) De unde stim ca nu dai spaga la RAR sau ceva de genu , cum spuneai si tu de cei de la United!(a se intelege sarcasmul) )) Chiar ma amuzi,continua, insist.
  7. I-am lasat mesaj, astept sa raspunda si daca o sa organizeze si anul asta, o sa il ajut si eu cu ce se poate!
  8. Eu am facut un mic event aici: https://www.facebook.com/events/1116901731753763/ O sa il mai imprastii pe niste grupuri moto dupa Facebook.O sa iau legatura si cu hardKnot!
  9. Eventual am putea sa facem un event pe Facebook si apoi sa lasam link-ul aici!
  10. Si eu tot sambata as merge, chiar si vineri ar fi ok.
  11. Salut, nu stiu daca am postat bine, dar as vrea sa stiu daca sunt doritori care vor sa faca acest traseu, ramanand sa stabilim ulterior datele plecarii!
  12. Costurile expuse de mine sunt cele standard,singurul lucru la care poti sa iesi mai ieftin este manopera de montare a kit-ului(poti sa il montezi singur dar nu cred ca o sa ai de unde sa scoti o factura de la reprezentanta), in rest nu ai ce(mai e o chestie la RAR cum ca pretul de modifica dupa codul pe care il trec aia pe fisa cu care mergi sa platesti). Iar vorbim prostii ))) Am incercat sa imi dau seama ce ai calculat tu de ti-a dat 614,46 lei si mi-a iesit costul de la RAR+Manopera de la service(daca ai si RAR in curte, tot respectul).Banuiesc totodata ca voiai sa spui ca MANOPERA ajunge 50 lei nu aprox 200 lei(deci, eu fiind din Bucuresti, tot am iesit mai ieftin decat la tine daca e sa calculez acei 50lei + drumul dus-intors de la Cluj) . IN REST NU AI CUM SA IESI MAI IEFTIN(pretul la KIT e STANDARD la fel ca si pretul de la RAR!). Asta asa, ca sa fiu deosebit in continuare.
  13. Salut! De astazi sunt fericitul posesor al unui Kawasaki ZR7 limitat perfect legal la 35kw! Sper sa le fie de ajutor unor utilizatori pentru ca eu am pierdut ceva timp pana sa aflu ce si cum trebuie pentru aceasta limitare. Aici aveti pasii urmati de mine: 1.Comanzi kit-ul de limitare de la firma Alphatechnik! (recomand sa folositi optiunea de traducere a paginii de la Chrome)(ajunge in maxim o saptamana prin DHL) 2.Mergi la reprezentanta motocicletei in cauza si cere montarea kit-ului!(dureaza maxim o zi, asta in functie de kit) 3.Te programezi la RAR Grivita/Voluntari.(eu am fost la Voluntari pentru ca am prins loc mai repede fata de Grivita) 4.Te duci la RAR in ziua in care ai programare. ***ATENTIE! Ca cei de la RAR sa va treaca limitarea, TREBUIE SA MERGETI CU LIMITATORUL LA VEDERE!!! In cazul meu a fost montat pe galeria de admisie si a trebuit sa merg cu carburatorul scos ca sa poata sa faca poze la kit! (Apoi m-au pus sa il montez ca sa ii poata face verificarea tehnica.Recomand sa mergeti cu cineva care se pricepe cat de cat la montat, in cazul meu nu a fost mare lucru, m-am descurcat singur.) ***Tot legat de RAR, trebuie sa aveti toate carenele pe motor (eu nu aveam aripa fata si a trebuit sa o montez) si nu este vreo problema daca aveti semnalizari after market(am vazut ca erau niste discutii si pe tema asta). 5.Asteptati maxim 3-4 zile pana o sa fiti sunati sa mergeti sa ridicati CIV-ul. 6.Mergeti cu toate actele necesare la inmatriculari. (daca motocicleta este deja inatriculata si ii faceti limitare, am inteles ca este obligatoriu sa o inmatriculati din nou) 7.Felicitari, tocmai ai reusit sa iti limitezi motocicleta si o poti conduce fara probleme. Costuri: Kit Alphatechnik: 109Euro (transport inclus) Montat kit: 192.26 lei RAR: 422.20 lei Inmatriculat: max.100 lei Multumiri speciale utilizatorului Valentin Ciocirlan! Asfalt uscat! Ne vedem in trafic! P.S.:Aici aveti poze cu facturile asa cum am spus! *Il rog pe utilizatorul SF Moto sa se abtina de la orice comentariu.
×
×
  • Creează nouă...