Sari la conținut

Andrei0912

Membru
  • Număr conținut

    108
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Andrei0912

  1. Andrei0912

    Chopper 125

    125 cu 535 sunt total diferite, n au nici o treaba una cu alta.
  2. Da, i-am dus la RK Motor in Craiova, nu prea am cerut detalii. De rezistat, urmeaza sa vad.
  3. Momentan pare ca am rezolvat cu uzurile motorului. Le-am rectificat, acum sa speram ca e calitativa treaba.
  4. Salutare! Are cineva "furca cu culbutori" de vanzare si ax came sau vreo solutie? Am desfacut si am vazut ca are uzura mare, sau chiulasa cu totul. nu stiu. Am zis sa schimb simeringurile la supape si am descoperit si surpriza asta, iar de aici se auzea si un tacanit. Cand l-am cumparat, mi s-a spus ca trebuie doar "reglat". Am vazut acum cum sta treaba cu reglajul. :)) A dus cineva asa ceva la rectificat? Multumesc!
  5. Salutare! A pus cineva bord digital de china pe DR650RSE? Se potriveste?
  6. Multumesc! Cred ca totusi o sa ma uit la unul mai nou, avand in plan ceva drumuri lungi. Parca prezinta ceva mai multa incredere. :))
  7. Ca tot s-a dat UP la topic, mi-ar fi de ajutor niste sfaturi de la posesorii de GPZ. Am de gand sa cumpar un GPZ500s din '91 si m-ar interesa sa-i stiu bubele si la ce sa ma astept. Ceva gen puncte forte, puncte slabe. Multumesc frumos!
  8. Si chestia e ca, era chiar o gluma buna.
  9. S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea!
  10. A venit primavara, am luat permisul si am pus-o la drum. I-am schimbat inainte de sezon bateria si bujiile, cam faceau figuri si am zis sa nu raman pe drum. Nu m-as mai da jos de pe ea. )
  11. Mi-ar fi de mare folos daca nu și-au găsit deja doritor.
  12. Probabil ca incerca sa o cumpere la un pret de nimic, pentru ca "nu merge".
  13. http://www.motorcyclespecs.co.za/model/yamaha/yamaha_xt600e%2090.htm Daca e asta, 1.6L.
  14. N-a zis nimeni ca fara laser nu se poate. E doar o varianta, chiar una foarte buna.
  15. Din moment ce merg franele, ma gandesc ca e ok. Nici nu vad cum ar putea sa stea altfel.. Mai e cumva un loc in care sa se nimereasca? :-?
  16. Depinde si cum arata ele acum. Polish-ul nu face minuni, adica daca ele sunt intr-o stare foarte proasta (nichel sarit) nu le rezolvi cu nici o solutie miraculoasa. Daca sunt specializati pe asa ceva, se poate sa ai noroc sa le faca cum trebuie, cu metode mai noi. Prin metodele clasice, polish simplu, o ceara sau ceva, e mai greu. Trebuie sa dea toate spitele jos, dupa care sa le centreze. Nu ai cum sa le faci cum trebuie fiind echipate. Suprafetele drepte sunt usor de polisat, aici e altceva.
  17. Nu mai bine dai 15-20 de lei pe un spray pentru inox, din ala pentru bateriile din baie, etc, si incerci singur? E migala, dar parca ar merita la ce diferenta e intre costuri. Eu am avut ca niste puncte de rugina pe jante si pe aparatoarea de la lant, le-am lustruit bine cu un burete de vase, cu partea tare si au iesit calumea, sclipeau. » Post actualizat in 09 Feb 2017 15:17 De polishat e cam greu, nu stiu cum ar incape masinuta acolo. Tot la frecat manual ajunge.
  18. Am un amic care vrea sa dea de A1 dar nu prea isi permite sa achite si motocicleta si sa ia si permisul. Ma gandesc ca el ar merita-o chit ca nu are inca permisul.
  19. Mai bine pe aer, scapi de cateva complicatii si un cruiser de 125cc nu cred ca se incinge el prea mult (asta doar daca nu stai mult in oras). Oricum, discutii pe tema asta, apa vs aer pot sa apara cu gramada si la final alegi tot ceea ce iti place tie.
  20. Am zis ca nu sunt sigur. O cunostinta a patit cam acelasi lucru si nu i-a venit nimic acasa de luni bune. Jizaaas!!
  21. Am inteles ca nu mai vine nici o amenda acasa, trebuie semnata de ambele parti, de agentul constatator si de tine. Daca nu te-a oprit, ai scapat. Sper sa nu gresesc.
  22. Si te tine mult si bine, daca e facuta cum trebuie. *vopsita
  23. S-o stapanesti sanatos! Arata bine.
  24. Ma gandesc ca ai lasat-o tu 7 ore, nu? Adica sa se incarce complet. La mine dupa 10 minute (prin toamna, ce-i drept) a pornit.
×
×
  • Creează nouă...