Sari la conținut

Zotz

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Zotz

  1. Hello, Ma alaturi si grupului de KLE500. Dupa ce am cautat o motocicleta adventure timp de 5 luni si am gasit evident doar la minim 200 de km de oradea, am avut norocul sa gasesc la doar 30 km. Este vorba de KLE500 din 2004, am avut cateva iesiri cu ea pe camp si prin padure. Mi-a lasat un zambet pe fata de la prima tura.La fel de mare a fost satisfactia si cand am cazut cu ea si i-am rupt maneta de la frana M-ar interesa sa ii fac schimbul ulei,filtru de ulei.Voi ce anume folositi la el?Am vazut ca este la oferta pe internet ULEI REPSOL MOTO RIDER 10W40 .Este o alegere potrivita pentru aceasta motocicleta? Urmatorul lucru pe care as vrea sa il achizitionez ar fi o pereche de crash bars.Stie cineva de unde as putea sa cumpar sau daca are cineva un desen de executie deoarece as putea sa-l fac eu daca as avea un desen. As vrea sa pregatesc motocicleta pentru o tura in tara si o excursie in grecia...depinde de buget. Sugestii la ce accesori as avea nevoie pentru o asemenea excursie sunt bine venite. Multumesc.
  2. Hello, Sa te bucuri de ea si cati mai multi km. Cum de nu ai ales varianta XT?
  3. Buna ziua si La multi ani!!! Caut sa imi achizitionez a doua motocicleta pentru drumuri lungi si drumuri forestiere Am fost zilele trecute sa vad Honda Varadero si la un mic search am descoperit si Aprilia Caponord. Din cate am citit in acest topic un plus mare ar fi rotile spitate, amortizoarele. Ca design desi nu difera prea mult de Varadero cel putin din poze imi place mai mult caponord. Ceva plusuri si minusri fata de Honda Varadero sau Suzuki V-strom daca imi puteti spune? DIn pacate am gasit doar doua anunturi cu APRILIA CAPONORD. Ce paeri aveti despre ele? Aceasta imi place si pare foarte bine ingrijita. https://www.olx.ro/oferta/vand-aprilia-caponord-1000-ID9gcTZ.html#793eefe249 Aceasta mi se pare un pic dubioasa deoarece are farul schimbat. posibil un accident frontal??? Nu stiu sigur ce sa zic. https://www.olx.ro/oferta/aprilia-etv-1000-caponord-IDa626t.html#793eefe249 Multumesc frumos.
  4. La multi ani si multa sanate!!! Un an nou plin de km si fara incidente.
  5. Hello, Anul trecut cand am facut scoala de soferi pentru categoria A am suferit un accident in timpul orelor si am avut clavicula deplasata cu 3 mm, entorsa la incheietura de la mana stanga , un genunchi julit complet...Totul s-a intamplat intr-o zi de Luni seara, dupa doua zile eram deja in poligon si ma pregateam pentru examen, iar Vinerea am avut examenul si l-am luat fara nici-un punct penalizare. Nu vreau sa iti povestesc prin ce dureri am trecut in acele zile dar mi-am dorit sa obtin permisul mai mult ca orice la ora aia.Urmatoarele doua luni au fost la fel de dureroase deoarece m-am fortat in saptamana cu examenul, nu mai puteam sa merg la sala si sa fac activitatile sportive care le faceam zilnic aproape downhill, fotbal ...Ceea ce psihic m-a afectat foarte puternic si mi-am pus intrebare se merita oare sa continui si sa imi achizitionez o motocicleta si sa imi traiesc unul din visele din mic copil, sa imi risc sanatate sau chiar viata. Raspunsul a fost da.Mi-am luat motocicleta sunt indragostit de ea si de fiecare care data cand ma dau jos de pe ea oricat de suparat sunt am zambetul pe fata.Avem aproape 10000 km impreuna dar tot timpul sunt constient ca se poate intampla ceva rau, probabil din cauza asta si echipamentele de protectie pe care le am is mai scumpe ca motocicleta Pana la urma totul depinde de tine si cat de mult iti place motociclismul.
  6. Daca se mai merge pe undeva as fi interest sa ma alatur si eu unui grup Timid incepator dar dornic de aventuri si asphalt uscat .
  7. Zotz

    Bandita mea

    Hello, Iti doresc sa o folosesti sanatos si fara evenimente. Sigur o sa te indragostesti de el, cel putin in cazul meu undeva la 50% din timpul liber is pe bandit-ul meu Daca ajungi pe acasa in Oradea da-mi un pm sa iesim la o plimbare ca banditi ) Chiar eram curios daca ofera in plus protectie variant carenata, pentru ca si eu tot de la 100 km/h incep sa am unele probleme dar deja pot sa spun ca m-am obijnuit. Iar daca Suzuki nu ii motoreta sa intoarca capul este pe forum GSXR Corona edition, care te face sa salivezi . Efectiv ii bestiala
  8. Pacat ca renunti la Bandit. In fiecare zi abia astept sa ma urc pe el si cu greu ma dau jos. Am la dispozitie si un hornet de care sunt multumit si ma simt bine si pe el, dar tot Banditul il am la inima Evident fiecare cu ce anume ii place si isi doreste.
  9. Buna dimineata banditilor. Vad ca toti profitam de vreamea buna.Eu unul deja cum ma dau jos dupa el imi fuge mintea tot la el
  10. Sambata a fost o vreme perfecta la Oradea
  11. @Adrian multumesc pentru apreciere. @banditbiker multumesc mult sper ca in cel mai scurt timp sa le achizitionez, cred ca totusi sunt o idee mai buna ca si crash pad sau ma insel? Iar pe tema tobelor, acestea sunt exclusive pentru un model sau se potrivesc pe mai multe modele de motociclete?
  12. Suna superb.Cat te-a costat minunatia asta?
  13. Buna dimineata. Nu prea gasesc crash bar pentru modelul acesta.Stie cineva vreo pereche de vanzare? Voi ce toba aveti pe motocicleta ?
  14. George asa si este si sper sa ramana in aceasta conditie foarte buna.Vanzatorul motocicletei a fost un tip extraordinar si a avut grija de ea ca de un bibelou. Astept sa fie gata actele si sa ma lovesc de ceva pret bomba la RCA Sper ca pe saptamana viitoare sa fie totul gata si sa ne bucuram de vremea buna
  15. Hello, Ma alatur si eu grupului Banditmania cu superbul meu bandit Abia astept sa fie gata actele si sa ne bucuram de vremea buna Am o intrebare crash pad-urile unde se prind mai exact?
  16. Zotz

    Yamaha XT660X

    Foarte frumos motorul.
  17. Hello, Sunt nou pe aici dar as vrea sa il prezint pe prietenul meu cel mai Jack o bestie mica de 7 luni. Curand o sa fiu nevoit sa il scot cu motocicleta ca deja cu bicicleta daca ii pun ham ma trage linistit
×
×
  • Creează nouă...