Sari la conținut

Andrei31

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Constanta

Andrei31's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut ! in urma unui incident am reusit sa nenorocesc tot carenajul unui ER6F 2016. Stie cineva de unde pot da comanda de carene si far ?
  2. Andrei31

    GPS MOTO

    Tomtom-ul ala seamana cu ceva ce am vazut pe AliExpress, am sistat sapaturile "arheologice" dupe ce am ajuns la concluzia ca un gps auto este la fel de bun ca unul moto. Topicul asta este destul de dezbatut si pe alte forumuri din afara. Ideea este ca cele dedicate moto sunt destul de scumpe si fac exact aceleasi chestii ca unul normal. Cei drept astea auto nu sunt rezistente la apa, dar cu o husa impremeabila la 10 lei ai rezovat o pb. Ca idee ruta o incarci oricum inainte sa incaleci. Faptul ca touch-ul este glove friendly la ce te ajuta ? oricum nu l butonezi in timpul mersului ( chiar si daca ar fi asa, eu unul n-as face asta. e mult mai safe sa opresti 2 minute, iti faci treaba si pleci mai departe ). Mi se pare inutil sa dai cateva sute de lei in plus pt un feat. care selecteaza automat rutele cu cele mai multe viraje. Pt treaba asta exista o aplicatie romaneasca pe android unde pt cativa lei descarci harta si faci un update pt a folosi aplicatia full. Am uitat cum ii spune dar revin cu numele dupa ce imi amintesc. Eu unul am sa merg pe varianta de gps- auto pt ca au un display mai mare. Ar mai mai exista o varianta, sa cauti pe Ali Express daca chiar vrei dedicat moto. Chinezarie..dar bani putini si din ce am vazut din revew-urile rusilor si ucrainienilor sunt destul de ok.
  3. Merci, am citit cam tot ce se poate de pe aici dar si alte surse. Ce sa spun ?! Obiective sunt multe si cred ca este imposibil sa bifezi 50% dintre ele chiar si intr-o vara ) Cu fiecare articol citit mai adaug cate ceva. Salve !
  4. Salut! Intentionez sa fac la inceputul lunii Iunie o tura de 3 saptamani, Constanta, Belgrad, probail inca o oprire prin nordul Croatiei, (cuvant urat), apoi usor usor coasta Croatiei din camping in camping pana la Dubrovnik, Muntenegru si apoi Bulgaria pe undeva pe laga sau in Parcul National Central. In mare parte m-am informat despre starea drumurilor insa as vrea o parere din partea celor care au facut Muntenegru, cam cum ar fi drumul pt un VFR1200F si un CBR650F? Ne blestemam zilele ori ba ?
  5. Salut ! urmaresc de multa vreme forum-ul insa n am avut interesul de a intra in discutie cu toti "motociclistii adevarti" de pe aici. In legetura cu topicul acesta din 2012, acum dupa 3 ani de mers pe CBR250R, 29000km dintre care foarte putini facuti in oras(cred ca maxim 4000), pot sa spun ca e o motocicleta grozava atat in oras cat si in exterior. Inainte avand un Suzuki Savage care nu m a incantat deloc. Este un motor distractiv pt avansati si foarte bun pt incepatori. Evident nu poti compara puterea cu a unuia de 600, ceea ce se si simte putin fortata pe drumurile de munte in rampa, insa nu este un lucru rau pt incepatori. Practic motocicleta asta iti da ocazia sa inveti cam care e treaba cu virajele dar si sa ti corectezi un stil de mers pe care ti l ai format ca avansat (hei.. nimeni nu i perfect chiar si experimentatii gresesc si dau sfaturi nu prea excelente incepatorilor), si aici ma refer strict la aprecierea gresita a virajelor si viteza apreciata gresit la intrarea in viraje, aici ajuta mult CABS ul. Sincer dupa ce am prins ceva experienta am incercat de curiozitate cu riscul de a ma pravali, franarea in viraj, ba chiar am franat in viraj la panica pt a evita o masina ce de altfel a apreciat gresit virajul si era pe contrasens. Nu se intampla nimic, cbr ul isi vede de drum. O pozitie de mers confortanila de mers in oras si invomoda rau pe drumuri mai drepte dar de indata ca ai intrat pe un drum de munte cu viraje fel de fel, bursc, durerile de fund dispar si uiti ca esti pe un 250 . Cu un consum de 3- 3,5% iti da posibilitatea sa te plimbi si sa te distrezi pe curbe cu bani putini. Ce i drept consum invidiat de toti "racerii". Pana una alta e un motor destul de reusit. Parerile sunt impartite, hateri vor fi mereu peste tot. Important este sa te simti bine si nu conteaza cu ce te dai. Acum cand vreau sa trec la un sport/touring mai mare, ma gandesc serios sa o pastrez si pe asta mica, doar asa de fun prin oras sau drumuri scurte in jurul orasului. Chiar este o motocicleta distractiva
×
×
  • Creează nouă...