Sari la conținut

Zasmoker

Membru
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Not Telling
  • Locatie
    Constanta

Informații profil

  • Interests
    "The unconscious goal of evolution is immortality"

Vizitatori Recenți Profil

591 citiri profil

Zasmoker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Si daca ai probleme cu capu' , poti sa-i pui si trepied zici si tu ca esti cool, te urmareste drona, filmezi de la inaltime.
  2. Mai ramane de vazut si in curtea cui se vor face acele "piste pentru biciclisti" *wink wink*
  3. Mai sus de 50 cm3 nu poti "calari" cu B. Cu B-ul poti conduce doar mopede (scutere, motorete, etc) cu motor de maxim 50 cc, cu putere maxim de 4kw si a caror viteza maxima constructiva nu depaseste 45 km/h ! Echivaleaza cu categoria AM pentru care nu se mai da examen daca ai B. Pentru motociclete cu motorizari de pana la 125 cmc dar cu putere maxima de 11 KW, iti trebuie A1. Pentru motociclete cu putere maxima de 35 KW, iti trebuie A2. Sper sa nu gresesc.
  4. http://www.ziuaconstanta.ro/diverse/stiri-calde/accident-rutier-in-tomis-3-un-motociclist-implicat-639457.html Moto cu nr : Tl 24 YMH poate il cunoaste cineva ( informatia a fost preluata de pe facebook, nu este verificata ) » Post actualizat in 23 Sep 2017 14:51 update: Potrivit reprezentanților Serviciului Județean de Ambulanță, bărbatul aflat pe motocicletă ar fi suferit o fractură la picior după ce a intrat în coliziune cu un autoturism. Viața sa nu pare să fie în pericol.
  5. incearca sa schimbi asta : ( se vede exact piesa, e putin mai lata decat a ta dar nu stiu cum sa-ti explic altfel ) : http://shop.bodnar.eu/magazin/incuietori/incuietori-incuietori/incuietoare-1916-ka-si-cama/ ceva de genul poate te ajuta.
  6. 2 cents : daca primesti dislike nu e sfarsit de lume. Este o persoana in plus care ti-a vizualizat video`ul. Acea pesoana ( chiar daca face critica negativa ) iti poate aduce inca cateva vizualizari si din acele vizualizari poate ajungi sa primesti si informatii utile cum s-a intamplat aici. Pana la urma orice publicitate, fie ea negativa sau pozitiva este publicitate la sfarsit de zi si unii care isi creaza pareri doar din auzite fara sa sa uite si sa fie capabili sa faca o critica constructiva sunt pana la urma carcotasi , nu merita sa-ti pierzi timpul cu ei.
  7. Ai voie sa intri ( sau cel putin nu ne-a zis nimeni nimic ) dar nu ai voie sa vanezi sau sa tai ceva, e ca orice alta rezervatie naturala. Edit : http://www.ddbra.ro/activitati/turism/traseele-de-vizitare : Traseul D1 Letea (Sfiştofca) – Lacul Nebunu - Letea de pe pagina oficiala a Rezervatiei si Biosferei Deltei Dunarii. (Pădurea Letea şi Pădurea Caraorman sunt zone de protecţie integrală, care pot fi vizitate numai în scopuri ştiinţifice, accesul fiind permis doar cercetătorilor şi grupurilor specializate, însoţite de reprezentanţi ai Administraţiei Rezervaţiei. Pot fi vizitate de turişti numai zonele aflate în afara zonei de protecţie integrală)
  8. Stiu ca e old threadu` dar cateva sfaturi pentru cei care vor sa mearga in delta. Cel mai indicat este sa lasati masinile in parcarea hotelului expladana sau hotelului delta ( pentru informatii vedeti la ei ), acele parcari sunt supravegheate si riscul de a ramane fara capace/oglinzi scade considerabil. Exista o taxa care trebuie platita pentru intrarea in delta. Mie personal nu mi-a cerut nimeni, niciodata acea adeverinta ca am platit taxa. In toate cele 3 sate/localitati aveti ce vedea, eu personal recomand Periprava. Daca ajunge-ti in periprava puteti cauta cazare la sateni mai degraba decat la unica pensiune din zona care are preturi destul de piperate. Eu de exemplu anul trecut am platit 400 lei pentru o camera la un satean pentru 1 saptamana. Se pot gasi in sat si "ghizi" care va pot arata dunele de nisip de langa sat ( cam 5 km de mers ) sau sa explorati padurea Letea, sa vedeti caii salbatici, etc. Daca in schimb ajungeti in Sf. Gheorghe se poate opta pentru campingul dolphin, 40-50 lei locul pentru cort. Serviciile le puteti gasi la un simple google. Daca preferati sa campati in natura, treceti de sat mergeti spre mare, nu este legal dar nu am fost niciodata amendat de catre politie acolo, singura lor rugaminte a fost sa nu lasam gunoaie in urma. Atentie in Tulcea pe faleza ve-ti fi acostati de personaje care se vor oferi sa va transporte in delta pentru o suma "mica". Cel mai bine mergeti la navrom si intrebati acolo si astfel ve-ti avea un punct de reper pentru costurile calatoriei in delta.
  9. Nu sunt pictisit, multumesc pentru informatii, imi sunt de ajutor Dap, cum am spus am auzit lucruri foarte aiurea despre scoala aia. Multumesc Multumesc pentru sugestie, dar cred ca merg pe Constanta. O zi buna.
×
×
  • Creează nouă...