Sari la conținut

Xeph

Membru
  • Număr conținut

    44
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Xeph

  1. In Romania se compenseaza cu CC si cai putere pentru alte lipsuri. Omu furnica si miaru prin oras.
  2. E ce ma asteptam de la o toba stock, merge ok aprilica dar mult prea silentioasa si grea,
  3. A vazut un prieten poza cu toba pe motoreta de la distanta si m-a intrebat daca am pus o toba de pe Dacie
  4. Eu si Dan venim cu trenu si va aratam poze dp telefon.
  5. Probabil functioneaza mai bine ca asta.
  6. Poate e singura CBR500 cu race shift Dar atunci nu ar porni cand lasa ambreiaju...din a 6-a.
  7. A incercat cineva anvelopa spate de 190/55 sau 180/60 pe RSV gen 1? Am citit ca e recomandat lant cu 110 zale pentru 190/55, altfel risc sa se atinga cauciucu de aripa spate sau de lant. Despre 180/60 am citit ca e prea inalt si se poate atinge de aripa spate. Experiente?
  8. Interesat, mai vedem pana in Mai.
  9. Cred ca Herculane-Baia de Arama te rupe pe orice motoreta fara suspensie de offroad, am mers in primavara cu CB500 care are suspensie destul de barca si a fost neplacut, dar tot nu e la fel de rau ca autostrada pe naked. In ziua aia am facut vreo 700km si aia 50km de autostrada sunt cei mai oribili.
  10. Xeph

    jante cb500 pe SM ?

    Daca reusesti sa le montezi poti pune 120 fata si 140 spate lejer. La 160 spate schimbi profilu cauciucului (mai ascutit) cam rau pentru ca janta nu e prea lata. Principala problema e ca la SM ti-ar trebuii spitze, nu janta turnata.
  11. Xeph

    Circuitul Vik Power

    E 80 lei/zi sa te dai, suna la 0728555310 si intreaba daca e liber circuitu pe data in care vrei sa mergi. Ultima data cand am mers era un traseu facut de cauciucuri si conuri pe pista si a trebuit sa le inlatur pe toate singur ) Uite si o inregistrare din iulie:
  12. Stie cineva de pe ce modele se potrivesc scaritele de pasager? sau de unde pot cumpara unele compatibile, vad ca nu exista aftermarket si alea de la chinezi cred ca nu se potrivesc.
  13. Sa vad daca mai merge kyp-76 in septembrie, daca nu poate organizam noi ceva. Stii maghiara cumva? Eu nu )
  14. Daca mergeti la Selena m-as baga, sau Secuiesc cum zice Ribo. Asta in cazu in care nu merg pe Euroring in weekendu ala.
  15. Asa ma gandeam si eu, au tras asfalt nou in drumu spre casa mea, nu am cazut cand am intrat cu genunchiu si scarile jos de la inceputu curbei, dar nici siguranta nu imi transmitea spatele care prindea si pierdea tractiune... Acu cica fac pista de biciclete pe langa, au pus o gramada de pamant si urmeaza sa asfalteze cred, desigur ca juma din pamantu ala a ajuns pe asfalt, teroare.
  16. Mai e cineva din zona sa bagam o tura? Cum sta cu aderenta asfaltu care l-au pus?
  17. Gata cu ZZR-u atunci Bogdane? Am si video cu crazy-devil in parapet si motocicleta peste el, am ajuns la scurt timp dupa intamplare, mergeam in grupuri mai mici de 3. Posteaza el linku daca vrea, il are acu.
  18. Cam stagnant topicu asta, hai cu niste CB500
  19. Eh, hop si eu atunci. Pacat ca nu a mers si intrunirea de la Lepsa la fel de usor pentru mine.
  20. Mathe uite-te la asta , e cam greu sa descifrezi ce vrea sa zica francezu ala, exista si o versiune in franceza daca stii limba. Am exersat intr-o parcare de cateva ori, prindeam o gramada de curaj sa intru cu viteza din ce in ce mai mare si cu trailbraking pe frana spate. Ar trebui sa poti sa intorci pe lungimea unui loc de parcare, depinde cat iti permite ghidonu pana cand lovesti rezorvoru. Urmatoru pas e sa iau jaloane si sa-mi fac cel mai legal traseu de moto gymkhana in parcarea de la Real Oradea in mijlocu zilei: >
  21. Pentru pozitia mainilor pe ghidon destrangi cele 4 suruburi din mijloc care tin ghidonu (cheie imbus) si il invarti mai in fata sau spate. Sunt 90% sigur ca amorteala vine de la faptul ca strangi de ghidon prea tare in loc sa mergi complet relaxat.
  22. Voblaju nu e de la suspensie, ori ai rulmentul jug dus, ori capetele de bara au greutati aiurea sau poate ai lantul reglat gresit si iti sta roata spate stramba, posibil si alte cauze. Incearca fara pasager in primul rand. Daca mergi cu pasager tine arcurile din spate la tensiune maxima (cea mai de sus pozitie la preload), despre coborat nu stiu, invata sa stai cu un picior jos la semafar
  23. Din ce an e? Din cate stiu furca nu e reglabila nici macar la preload pt modelu PC26 si PC32 (pre 2004). In spate poti seta preload in functie de greutatea ta , uite-te la video, ai nevoie doar de o persoana cu o ruleta sa masoare sag-ul dupa ce stai pe motocicleta. De luat in considerare ca CB500 a fost facut pentru asiatici de 60kg, deci daca ai 70+ sugerez sa tii arcurile pe cea mai inalta setare, si atunci sunt prea moi cu rebound aiurea. Daca te decizi sa o cobori vei schimba ciclistica motocicletei si vei avea probleme si mai mari cu garda la sol in curbe, odata ce prinzi incredere pe serpentine nu e prea greu sa slefuiesti asfaltu cu scaritele la inaltimea standard, coborata ajungi la cruiser level problems.
  24. Trec pe strada aia aproape zilnic, nu cred ca e posibil sa prinzi 170 in timpul zilei oricat de teribilist ai fi, e prea mult trafic, nu ai loc sa accelerezi. Faza asta cu acul la 170 (speedo digital ) e tipica romania si stirile de la ora 5, totul e senzational, toti motociclistii merg cu 200 prin oras, saracul sofer de logan si-a distrus masina si a fost ranit din cauza unui nebun etc.
×
×
  • Creează nouă...