Sari la conținut

BigBigger

Membru
  • Număr conținut

    62
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de BigBigger

  1. gaura in portofel un litru / zi
  2. Salut, Vand evacuare finala Storm GP culoare negru mat (producator MIVV) pentru FZ1 N sau S (Fazer) 2006-2016. A fost achizitionata in februarie 2021 (am factura) si folosita 500 de km, este ca noua fara vreo urma de utilizare. Are db killer + toate accesoriile si suruburile si certificat de omologare. Pret: 1400 de lei Locatie: Bucuresti predare personala sau livrare curier Contact: pm Inainte sa dati cu pietre mentionez ca evacuarea este 1200 de lei + transport pe ebay.
  3. Salut, Este o problemă comună, m am documentat și eu înainte sa cumpăr. Din câte am citit dacă a rezistat atâția ani nefisurat e ok, dacă era sa se fisureze o făcea în primii câțiva ani de utilizare. O altă problemă este fueling-ul care nu e ideal, smucește la accelerație on off si la schimbări de trepte. Se poate rezolva ușor la TNG cu resoftare. Spor!
  4. Salut băieți. Cum se rabatează oglinzile la FZ1-S model 2006? Mersi!
  5. Îți mulțumesc pentru rețetă, o ma ajute când voi vrea să mi transform cazanul în mămăligă. Acel parbriz este de pe aliexpress unde se vinde cu 50 de lei, colegul incearca să-l vândă cu 300. Cu 350 îmi pot lua Givi +15 cm mai înalt față de stock, dar mai întâi astept poate are vreun coleg de vânzare și în felul ăsta ajut si comunitatea, cam cum faci tu cu rețetele dar la nivel de sarakii.
  6. Uite, suspensiile nu vreau sa ti le cumpar, dar daca ai si poti sa ajuti o sarakie de pe forum ma intereseaza un parbriz touring.
  7. Adevărul este ca am citit-o de câteva ori cât timp eram ud la cojones pe TF. Te salut, împăratule! Acum sincer, nimeni nu-si pierde timpul sa citeasca cat scrii tu, nici tu nu ar trebui sa ti-l pierzi scriind, ai mai mult respect pentru timpul tau si nu-l mai pierde cu niste necunoscuti.
  8. Din punctul meu de vedere, folosirea termenul "evident" urmat de negatia parerii celeilalte persoane intr-un dialog ignora dreptul de a avea replica, de a-si argumenta parerea si punctul de vedere. Evident ca nu am mai citit restul postului tau demn de o drama queen. Modificarile motocicletei tale sunt de admirat, sper sa te ridici la nivelul ei intr-o zi. Ori poate vrei sa ne vinzi conversia la suspensii de R1 de-i faci atata reclama? In cazul asta, eu, nu sunt interesat. Multumesc frumos! In alta ordine de idei, are cineva de vanzare un parbriz mai inalt decat cel stock, pentru touring?
  9. Salut, am citit topicul de la început și am urmărit modificările de la motocicleta ta, cred ca este foarte diferită față de stock. Momentan la mine nu se justifică cheltuiala în atâtea modificări, nu am skill-ul pentru a duce acele componente de suspensie spre limită. Pe viitor vreau sa pun conducte metalice pe față și un parbriz mai înalt si cam atât. FZ1 stock este exact ce am nevoie acum, si suspensii si evacuare si pozitie. Dacă voiam suspensii rigide îmi luam R1. Asfalt uscat.
  10. Salut, l-am luat acum 1 lună de la un domn de 63 de ani din Pitești cu 3900 eur, am avut noroc pt ca a fost prima pe care am văzut-o și este absolut impecabilă si stock, a fost păstrată cu folie de protecție pe faruri, scărițe si mânerele de pasager. Am trecut la FZ1 de pe CBR600RR 2005 si este diferență de la cer la pământ pe toate planurile.
  11. Am resoftat ECU la TNG. Eu dețin modelul 2006 care smucea la accelerație on off si la schimbări de treaptă, acum nu mai smucește absolut deloc, este mai vioaie și răspunde instant si predictibil la acceleratie chiar și foarte jos în ture, de la 2000. Frâna de motor este foarte subtilă si per total motorul merge mai lin si fără vibrații. Dă impresia ca are mai multă putere în primele trepte deoarece restricțiile sunt eliminate. Înainte mergeam la drum întins putin sub 5k rpm ca sa nu simt vibrații, acum merg la drum intins si la 7k si tot nu le simt ca înainte la 5k. Mie mi-a transformat motocicleta, recomand cu mare drag. Mersi Geo!
  12. Salut, Ma alatur si eu grupului FZ1S dupa 3 sezoane pe CBR600RR care este la vanzare pe forum btw. FZ1S-ul este stock stock cu exceptia unui suport de telefon, sei modificate pt mai mult confort si folie de protectie pe faruri, scarite si manerele de pasager. Primul lucru de pe lista este de facut check valve clearance de la 40k, acum are 41k. Ce service-uri din bucuresti sau imprejurimi imi recomandati pentru aceasta operatiune? Aveti idee cat costa? Al 2lea lucru de pe lista, peste 5k rpm se aude subtil un zornait de lant in partea din fata, pe sub rezervor, oare e un sunet specific acestui motor sau trebuie inspectat / schimbat lantul de distributie / intinzator?
  13. BigBigger

    Accident

    Parerea mea este ca 10 m de frana sunt cam multi m de frana pentru 50 - 80 km/h in localitate si cu tot cu astia 10 m de frana a avut o viteza suficienta cat sa-l omoare. Restul sunt povesti de la sat, initiatorul clar isi descarca frustrarile personale. RIP
  14. Salut, in acest topic nu am gasit discutie pe subiectul asta. Mersi Xael si Husky!
  15. Va salut, Detin un scuter inmatriculat pe numele meu cu care momentan nu circul, are ITP-ul expirat de vreo 2 luni. Am auzit niste zvonuri si din pacate nu am putut nici sa confirm nici sa infirm informatia pe net deoarece am gasit foarte multe articole de presa pe langa subiect, nicidecum articolul din lege. Cica daca ai ITP expirat de mai mult de 3 luni se scoate din evidenta automat si fara notificare si cand vrei sa-i faci din nou ITP-ul va trebui sa o reiei in evidenta si sa platesti o amenda. Asa e? Mersi!
  16. Bieleta si bucsa antiruliu. "Nucile alea" este de fapt o bucsa.
  17. Atunci hai sa cerem toleranta=1. Psihologie inversa tata. » Post actualizat in 26 Sep 2018 12:34 Tocmai astia l-au votat pe Dragnea. Merge cu mentalitatea asta si in UK sau tot ca gipsy beggars esti privit?
  18. Nu incerca sa justifici condusul sub influenta alcoolului pentru ca devii penibil, la fel de penibil precum comparatia data de tine. Legislatia privind condusul pe drumuri publice sub influenta bauturilor alcoolice a fost scrisa cu mult sange si cu multe vieti nevinovate sfarsite nedrept. Accidentele se intampla inevitabil, dar sunt convins ca numarul accidentelor creste direct proportional cu numarul soferilor bauti, indiferent daca sunt cauzate din greseala lor sau din greseala altui participant la trafic pe care ei, fiind sub influenta, nu au putut-o evita. Daca nu esti de acord cu asta clar ai o problema, ca sa citez un coleg care nu mai e printre noi: "Singura mea dorinta este sa nu ma iei si pe mine cu tine." Dar na...e la mintea oricarui tractorist ca fara alcool ară x-y ha / zi.
×
×
  • Creează nouă...