Jump to content

B_XMI

Membru
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

About B_XMI

 • Rank
  Nou venit pe forum!

Profile Information

 • Motocicleta
  BMW F850 GS
 • Numar Moto
  B XMI

Recent Profile Visitors

211 profile views
 1. Se pare ca vorba aia cu vulpea si strugurii e adevarata :)) Succes !
 2. Salut, multumesc pentru gazduire. S-a dat astazi! Se poate inchide.
 3. Salut, la constanta, au fost 2 revizii, prima la 1.000 si urmatoarea la 4000. Am filtrele vechi de la fostul proprietar pt dovada. Update: pret nou, 3700 EUR. Eu zic ca e un pret mai mult decat decent. Rezervat pana marti.
 4. Salut, in cazul in care vorbesti de scuterul meu, toate piesele sunt originale, inclusiv cauciucurile. Astia sunt kilometri.
 5. Am inteles sper sa ai sucess si sa gasesti la un pret ok.
 6. Nu, dar accept orice test, inclusiv la Yamaha. Ce-i drept eu l am luat pe la 4.500 prin aprilie si acum are 6.500. Tipul care l a avut luat de nou nu prea l-a folosit. Se pot oberva semnele de uzura la motor daca ar avea mai multi km.
 7. Nu, dar il stiu pe baiatul care l-a luat de nou. A fost achizitionat de la Yamaha Romania, nu este adus din Italia.
 8. Acum am facut legatura :)) tu mi-ai scris pe olx. Nu chiar, e vorba de o Honda CB650F. Teoretic maine ar trebui sa aflu daca ramane in picioare varianta cu buy-back, ramane deschisa si varianta cu NC750x ul. Astept totusi raspunsul si lui Dragos, poate ii face cu ochiul noua oferta
 9. Salut, da, sper sa nu fie considerata reclama. Shop4Moto
 10. Update: mi-am gasit motor mai ramane decat sa insor XMAX-ul. Pret nou: 3.900 EURO
 11. Salut, in primul rand multumesc Pierrotlefou pentru atentie. DragosTE, intradevar cei 50cc sunt aproape insesizabili. Eu am schimbat toba cu una arrow si am mai castigat acolo ceva. Eu mi-am gasit motor si sunt dispus sa las pretul pana la 3.900 EURO, voi modifica imediat si in anunt. Xmax-ul are acum 6.500 km. In cazul in care te razgandesti anunta-ma. Daca nu il dau saptamana asta cel mai probabil voi lua motorul si il voi da pe acesta buy-back. Seara buna, Mihai
 12. Salut ! In cazul in care nu ai gasit, am eu un xmax la vanzare cu ABS.
×
×
 • Create New...