Jump to content

Grup Adventure touring / offroad Bucuresti

robertd
 Share

Recommended Posts

Salutare !

Este cineva din Bucuresti interesat de adventure touring, plimbari touring cu valente offroad ?

Intreb deoarece sunt recent mutat in Bucuresti si nu stiu nici un offroadist.

Preferinte personale legat de plimbari: mers cat mai putin posibil pe asfalt, daca e nevoie in general cu 110-120 max, enduro peisajistic soft- medium ( camp, urcari, forestiere, drumuri de taf, etc, nu ma dau inapoi de la un pic de noroi sau cand drumul devine mai naspa, insa nu-l caut in mod deosebit).

pus o poza cu angrenajul vechi, si una cu cel nou :D.

post-60782-0-89892500-1487760627_thumb.jpg

post-60782-0-52109700-1487760633_thumb.jpg

post-60782-0-66261700-1487760636_thumb.jpg

Edited by robertd

• 4 weeks later...

Am putea sa mergem undeva sambata viitoare, trebuie sa vedem cum se anunta vremea ca acum o saptamana asa ziceau si de weekeendul asta: frumos cald toate bune si tzeapa ... frig si vant.

Ca fapt divers, astazi am iesit de la spalatorie cu Honda mea, aveam spuma pe roti (+frig + ud), nu mi-am dat seama si cand m-am infipt in gaz, era sa cada motorul pe mine la 20km/ora :)) din fericire l-am redresat la tzanc :rusinica:

Eu n-am mai zis nimic pentru ca inca nu mi-am scos mobra din service, schimbat anvelope, ambreiaj, kit de lant, bujii, releu de incarcare, sinc carburi etc, mai trebuie doar sa o inmatriculez and I'm good to go. In vreo 2-3 saptamani voi iesi si eu cu voi :D.

Singura problema cu care ma infrunt mereu offroad o reprezinta cainii, nu ursii, nu lupii etc. ci cainii, am avut o exp neplacuta prin padurea manoleasa langa buc, ma plimbam lejer cu un pitbike si deodata vreo 10 daca nu mai multi si mari gen ciobanesti m-au alergat bine de tot :)), alta data pe la camineasca si tot asa. Voi ce parere aveti despre asta?

Propun sa exploram padurea Comana in lung si-n lat, bineinteles softenduro pe traseele marcate, fara sa facem ravagii, sau veniti voi cu propuneri :) I'm in!

exe...se pare ca te plimbi cu cine nu trebuie/cum nu trebuie...de te alearga cainii! Padurea Comana e ditamai parcul Natural...cu regim special...deci NU! Daca vreti sa explorati paduri in zona de sud recomand padurea Ciompu! Mai la sud e o zona geniala ptr offroad...dar f pacatoasa primavara caci e f multa apa acuma! In f de care si cu ce pneuri merge alegem/facem un traseu sambata daca ne permite vremea!