Sari la conținut

Mihai Daniliuc

Membru
  • Număr conținut

    93
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucharest
  • Carnet moto din
    2020

Informații profil

  • Motociclete detinute
    CBR600F Sport/ 2X VFR800 VTEC/ Hornet PC41

Vizitatori Recenți Profil

805 citiri profil

Mihai Daniliuc's Achievements

  1. Caterinca sau pe bune? Care e pretul actual?
  2. VFR1200 nu e o motocicleta de oras...Nici un VFR nu e motocicleta de oras defapt. Vara sufera ingrozitor din cauza caldurii, motorul e destul de inghesuit. Toata caldura aia se va transfera asupra ta. Greutatea este un alt factor major in cazul ei. Consumul din punctul meu de vedere ar trebui sa fie ultima grija. Da, motorul e fantastic, iti ofera satisfactie imensa si capacitate de transport marita. La drum este minunata, cuplu in orice treapta, cardan, vis.
  3. Fiscalul ca fiscalul, dar halatul? Sau e donatie?
  4. Sunt constient ca e o mica parte. Putin de 'colo, putin de 'colo, se aduna bani la buget. Doar ca legea asta e in discutii de cativa ani buni. In marea furtuna de rahat a deficitului bugetar, au impins-o acum. Asta era remarca mea. Nu era lumea pregatita pentru decizia asta de acum cativa ani? Din nou, nu contest ca e benefic si pentru ceilalti. Ma numar printre ei si sustin total decizia, are avantaje clare.
  5. La ce? Cursurile obligatorii la scolile moto (alea care dau si facturi) Scutere noi Inmatriculari cu toate hartogaraiele aferente Echipamente Consumabile Manopera de la service-uri Si tot asa. Sau astea nu se incadreaza la colectarea de TVA?
  6. Am inteles utilitatea deciziei, nu ma intelege gresit. Dar priveste si contextul economic si momentul deciziei...
  7. E foame mare la guvern. Cel mai mare beneficiar, statul. Sa curgă colectarea TVA-ului. E un decizie bună.
  8. Refa legaturile si vezi daca se rezolva problema.
  9. Senzorii de ABS au ajuns inapoi in locasul lor? Cablajul mai e intreg? Inelele de ABS de pe roti sunt intregi dupa interventiile mecanicului?
  10. Faptul ca ai dat 3000 EURO pe o motocicleta second hand rulata, din 2006, este irelavant pentru asigurator. Exista o grila de depreciere pentru vehicule, exista o formula de calcul dupa care se stabilesc aceste despagubiri. Anvelopele sunt consumabile iar distributia este parte de mentenanta a motocicletei. Din nou, irelevant pentru asigurari. Cauta formula de calcul pentru valoarea unui vehicul si vei intelege.
  11. Pentru ca producatorul nu a vandut motocicleta cu accesoriile adaugate de tine sau de fostul proprietar. Le trimiti facturile de achizitie care justifica costul acestora si ceri sa fie despagubite.
  12. Logo-urile proiectate pe jos sunt prezente si la Skoda, VW, Kia, si probabil multi altii. Daca BMW face bani cu asta, celorlalti li se apleaca?
×
×
  • Creează nouă...