Sari la conținut

tourist1

Super Membru
  • Număr conținut

    686
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    da

Vizitatori Recenți Profil

1.224 citiri profil

tourist1's Achievements

  1. + ca pe vremea aia puteau sa participe cu sanse si "garajele", bugetele erau altele, know-how pentru prepararea motocicletelor era altul, nu era nevoie de echipe de uzina ca sa te poti bate la victorie. Perioada 2T a avut plusuri si minusuri. Mai sunt influensari care zic ca n-ar fi rea intoarcerea la 2T :).
  2. O sa fie mai greu cu introducerea circuitelor destinate circului pentru ca normele de siguranta sunt diferite in F1 si MotoGP. Nimic din ce a fost adaugat pentru F1 nu poate sa fie adaugat si pentru MotoGP. Macar nu o sa avem circuite stradale. Sau cine stie cu ce inventii o sa vina?
  3. Este vorba despre schimbarea mediului, adaptarea la noua echipa samd. Este un pic mai complexa situatia. Am putea sa fim tentati sa credem ca e doar despre urcat pe moto si dat tot bordul. Pare ca nu.
  4. La momentul la care a refuzat a zis ca prefera sa mai stea un an cu VR46 si sa treaca direct la Ducati de uzina decat sa treaca un an pe la Pramac si apoi sa mearga la uzina. Eu asa imi amintesc declaratiile, dar se pot verifica.
  5. Dovi il batea pe MM in duel 1-1 cand cel din urma avea uzura prematura sau alte probleme pentru ca in restul timpului lua bataie cu ceasul de la gara.
  6. MM93 n-a fost la sedinta aia in care s-a discutat ca n-are voie sa-l imprastie pe FB1. A fost o duminica buna. Cursele au fost bune. Doua comentarii despre Moto2: 1. As fi curios sa citesc despre cum s-a schimbat cadrul Speedup de au ajuns sa se bata la victorii constant. Sau oare sa fie datorita faptului ca acum au si piloti care sa stie sa se dea? 2. Neasteptata situatia in care se afla Guevara. Dupa cum s-a miscat la Moto3 ma asteptam ca macar in al doilea an sa inceapa sa miste.
  7. Hai ca si-a revenit si FB1. Sper sa nu faca si JM89 una d-aia cum mai face el.
  8. Iar a cazut incercand sa se tina dupa baietii care dau tot bordul.
  9. La momentul la care a mers FM21 acolo se discuta despre dorinta celor de la Prima de a avea pilot italian in echipa. As banui ca tot dintre italieni vor alege. Dar suntem abia in al doilea weekend. FM21 a terminat pe 15, dar a cazut in niste conditii de pista nasoala, cum au mai cazut si altii. As tinde sa cred ca o sa-si pastreze locul si pentru 2025.
  10. Locul 2 de la pramac pe care a fost deja anuntat deja Fermin Aldeguer?
  11. Seamana cu R Nine T Urban GS, doar ca acesta avea 19" pe față.
  12. V-am zis ca e troll si ca isi bate joc de voi.
  13. MM a avut oferta pe 2 ani de la Pramac. Adica mobra 2024. A ales sa mearga 1 an la Gresini ca sa-si tina optiunile pentru a alege altceva pentru 2025. Cum sa zici ca "l-au dezavantajat"?
×
×
  • Creează nouă...