Jump to content

therocketscientist1

Membru
 • Posts

  188
 • Joined

 • Last visited

About therocketscientist1

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2009
 • Motocicleta
  da

Recent Profile Visitors

628 profile views

therocketscientist1's Achievements

 1. Incredibil cum au scapat neloviti de catre ceilalti si Q si Taka.
 2. Traim vremuri istorice in ceea ce inseamna capabilitatea "satelitilor" de a castiga curse si chiar sa aiba sperante la castigarea campionatului. Daca era dupa japonezi, asa cum am vazut in era MotoGP (4T), ii tineau pe clienti in epoca de piatra. Honda sau Yamaha nici nu aveau nevoie de "ordine de echipa" cand ofereau clientilor exclusiv iteratii vechi si foarte vechi ale mobrelor. Grila este plina, avem ani consecutivi cu recorduri la numar de piloti care urca pe podium, la timpul intre pilotii din top 10 sau 15 la finalul unei curse, toti producatorii in top 10 la finalul unei curse samd. JLo sau MM, de exemplu, au fost si sunt piloti exceptionali, dar intre perioadele lor de dominatie si ceea ce se intampla acum, ca telespectator, aleg cursele de acum. Este bine? Este rau? Vom vedea.
 3. Mai mult, vor sponsoriza campionul mondial de anul acesta, AE41, si campionul mondial din 2023 sau 2024, JM89. https://www.bursa.ro/compania-romaneasca-cryptodata-tech-va-sponsoriza-doi-piloti-motogptm-61673748 Am urmarit azi FP1 si FP2 pe Prima Sport. Pe langa faptul ca l-au avut invitat pe CEO-ul companiei care da numele marelui premiu, n-am auzit vorbindu-se aiogureză, ceea ce deja este un mare plus.
 4. CryptoDATA analizeaza posibilitatea de a intra cu sponsorizari in F1 si de a avea o echipa care cel mai probabil o sa fie la Moto2. CEO-ul CryptoDATA (sper ca am inteles bine) a avut o interventie pe transmisia dedicata FP2 MotoGP de pe PrimaSport1.
 5. Spre deosebire unii care incearca sa faca vloguri, eu nu incerc sa spun ca ceva banal ar fi de fapt deosebit . Internetul este plin de continut mai mult sau mai putin de calitate. Cine vrea sa nu o dea de gardul Casei Poporului posteaza de bun simt, fara clickbait, fara exagerari. Nu de prosteala duce lumea lipsa. Dar na, fiecare isi face socoteala.
 6. Care ar mai fi variantele posibile daca i se transmite sa nu mai faca clickbait si sa nu mai exagereze? Am vazut* un video pus si de tine, asta daca tot ai intervenit, gardul Casei Poporului nu este parte a Casei Poporului ca sa poti afirma ca acea masina a intrat in Casa Poporului. *doar postarea, evident ca nu l-am deschis.
 7. "Acel aer medieval" :)) Gustul puternic si amarui. Ma asez si eu in tabara celor care nu ar da click pe un video prezentat asa, chiar daca ma gandesc sa dau o tura in curand prin acea zona.
 8. @BigfootCe parere ai despre C class w205? Am vazut ca cele din anii 2016-2018 sunt pe la $15-17k, ~150-200k km (ca asa place romanului), in timp ce Duster din ani similari, dotari maxime, ~100-150k km este pe la ~$13-14k. Stiu ca sunt clase diferite si au utilizari teoretic usor diferite, dar ma indoiesc ca absolut toate Dusterele vad macadam sau calatorii prin natura. Este ceva ce imi scapa mie in legatura cu C w205?
×
×
 • Create New...