Sari la conținut

CristiaNNNw0w

Membru
  • Număr conținut

    128
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de CristiaNNNw0w

  1. Eu am discutat cu o doamna de la compania respectiva care se ocupa de transporturile din tara respectiva catre Romania.. daca ea are combinatiile cu soferul/ omul de la depozit treaba ei,... nu am stat sa fac ancheta. Stiu ca a fost riscant, dar dupa 3 saptamani de cautat transport din zona respectiva am acceptat orice doar sa ajunga odata. Din comentariile lasate de mine reiese ca aveam numere valabile si toate actele. Pe site-ul DRPCIV nu vazusem ceva specificat cum ca daca ai numere valabile nu ti-ar trebui CMR sau alt document pentru transport. Legat de reclama, ha? Am dat numele companiei, un contact, ceva? Nu am indemnat pe nimeni sa faca ce am facut eu, cum de altfel am si specificat ca nu consider solutia ca fiind buna, ea fiind poate de conjunctura pentru cineva, cum a fost si pentru mine si cum am tot zis... In fine, doresc sa inchei subiectul si probabil va fi si printre ultimele postari pentru ca, "comunitate" deosebita. O seara buna sa aveti!
  2. Exact, ma bucur ca acum s-a inteles situatia. Ti-am zis, eu am spus ce info aveam de la ei pentru ca nu am cunostinte in domeniu.
  3. E una dintre cele mai mari companii de transport din romania, cu puncte de lucru si depozite in multe tari din UE.. nu stiu cum lucreaza sincer, nu m-am documentat foarte mult, a fost o chestie de cum rezolv mai repede... Nu am zis ca e o solutie buna, am zis cum am rezolvat eu. In cazul in care cineva are parte de o situatie asemanatoare, poate ajuta informatia...
  4. Informatie poate folositoare pentru cineva si pe care eu nu am gasit-o nicaieri, este ca poti si fara un act de transport sa mergi la ghiseul DRPCIV pentru eliberare numere de RO. Nu stiu daca e valabil peste tot, sau a fost indulgent nenea, dar m-am gandit ca poata ajuta. Nu inteleg, de unde atata hate?!
  5. Nu stiu ce frustrari ai dezvoltat si care este motivul din cauza caruia iti expui in asa fel ideile si ... sincer nici nu este problema mea. Multumesc pentru explicatia referitoare la AWB, respectiv CMR. Ca sa te luminez: 1) transportul era cu 100-150€ mai scump daca firma de transport imi facea CMR (din ce mi-au zis ei). AWB a fost facut pentru ca era mai ieftin(nu am cunostinte in domeniu, asta e ce mi-au spus ei)... am actul in fata, dar daca stii mai bine, felicitari. 2)Aveam placuta de inmatriculare din tara de origine, pentru ca de acolo se radiaza dupa ce o inmatriculez eu, deci am lasat placuta de numar din tara de origine. Seara faina
  6. Poate ajuta pe cineva aceasta informatie: Motocicleta mea a fost adusa din afara si a venit cu o firma de transport colete, iar pentru taxe reduse nu a fost facut CMR. Asta inseamna ca am mers pe premisa ca proprietarul a venit cu ea pe roti din tara de origine(pentru ca nu aveam act de transport, doar un AWB sifonat care nu cred ca ajuta). La ghiseul de la DRPCIV unde am lasat toate actele, politistul s-a uitat de multe ori pe acte, si cu greu m-a "crezut" ca proprietarul a venit cu motocicleta, 3500km in luna Oct .
  7. Intra apa pe undeva... dupa se usuca si e totul ok, din ce spui tu
  8. Ideal asa ar fi, sa pot pleca cu ea de acolo. Banuiesc ca daca las actele si nr. de Spania la RAR, pot lua numerele rosii inainte sa merg acolo, astfel incat sa pot pleca cu ea de acolo? Imi poti spune cam care sunt pasii pentru obtinerea numerelor rosii? Multam!
  9. Multumesc, asa o sa fac. Pai, a vorbit acolo si i-au zis ca o sa-i informeze cei de la RAR de aici din RO, sau daca nu RARul o sa-mi dea o hartie pe care o sa o depuna el acolo.
  10. Salutare! Da, pot sa circul cu ea. Ce nu inteleg este punctul 1). Motocicleta ajunge astazi in tara, insa noi nu am facut niciun CVC. A ramas ca ma ocup eu aici. In cazul in care motocicleta este pe numele lui, vine cu ea pe roti in Romania si decide aici ca vrea sa o vanda, cum s-ar putea face CVC conform cu rezidenta fiscala?
  11. Salutare! Vin si eu cu niste intrebari legate de o motocicleta adusa din Spania. Nu prea am gasit nimic pe aici care sa ma lamureasca... Se da una bucata Suzuki GSXR inmatriculat in spania, cu numere de spania, ITP valabil acolo, asigurare valabila, pe numele unui roman care are si rezidenta spaniola, dar si buletinul de RO. Acum, motocicleta a fost pusa la transport catre ro(suntem prieteni de familie) si urmeaza eu sa ma ocup de inmatriculare si din ce am inteles sa-i trimit lui o hartie ca sa o poata radia de acolo. Intrebarile sunt urmatoarele: 1) fac CVC romanesc el avand si buletin de RO? Si dupa ma duc la fiscal si apoi programare la RAR? 2) care ar fi ordinea in care sa fac actele? 3) cat pot circula cu numerele de spania? Este prima data cand inmatriculez ceva Din afara tarii si nu stiu cum ar trebuinsa procedez, mai ales ca fiind cu munca nu prea-mi permit sa pierd multe zile aiurea si sa alerg inutil. Multumesc mult!
  12. Cred ca un naked gen MT03/ER6N e destul jos pentru tine si in banii tai gasesti chiar cu ABS, insa depinde si la ce folosesti motocicleta
  13. Am observat ca montajul si editul sunt destul de fain lucrate, pacat ca e munca multa si viewuri putine, dar daca o sa continui asa sigur va creste canalul. Am ras puternic
  14. E 2020, cine mai face mofturi la engleza e.... anyway, mult succes!
  15. Stiu eu pe cineva cu un Burgman de 400 din 2006 sau 2007, dar e din Buc. Daca te aranjeaza lasa-mi un mesaj.
  16. Uh, ce carcotas :(. Ma gandeam ca lipsa ghilimelelor va genera ceva sincer
  17. Banuiesc totusi ca ati lovit-o cumva pe durata expeditiei, ca altfel nu da bine pentru BMW
  18. Foarte misto! Apropo, cum naiba s-a desprins oglinda aia ?
×
×
  • Creează nouă...