P T R Postat Februarie 22, 2010 Autor Share Postat Februarie 22, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 Selectia naturala isi spune din nou cuvantul. Daca intradevar nu aveau carnet, pot spune doar ca sunt niste copii prosti si sper ca nici nu vor obtine vreodata permis. Pentru binele lor. Oricum, insanatosire grabnica tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 Selectia naturala isi spune din nou cuvantul. Daca intradevar nu aveau carnet, pot spune doar ca sunt niste copii prosti si sper ca nici nu vor obtine vreodata permis. Pentru binele lor. Oricum, insanatosire grabnica tuturor! Pentru binele nostru...pardon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_horica Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 Selectia naturala isi spune din nou cuvantul. Daca intradevar nu aveau carnet, pot spune doar ca sunt niste copii prosti si sper ca nici nu vor obtine vreodata permis. Pentru binele lor. Oricum, insanatosire grabnica tuturor! Selecția naturală consta în eliminarea prin lupta pentru existență. Aici a fost un concurs intre 2 idioti...unul pe motocicleta care numa copil nu pot sa-i spun...oricum, "SARACUL COPIL" acum este cercetat pentru concurs de infractiuni. meserie huh? si celalalt care are numa sofer nu il poti numi daca nu poate aprecia distanta si viteza...in conditile in care el mai statea pe loc... la urma urmei fiecare oaie isi duce lana...ca ii vorba de noi ... de voi.... de sofer...sau de acei copii prosti cum ii numiti fiecare raspunde cu banul....sanatatea ...sau din pacate viata. Subscriu la ce a zis razvi. Horia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 sincer nu le plang de mila avand in vedere cum au trecut prin decebal si pe ploaia aia cu " gheata " nici nu am ramas surprins cand am auzit de accident ma asteptam inconstienta se plateste si bine a zis gixxxer accidents hurts safety doesn`t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 Selecția naturală consta în eliminarea prin lupta pentru existență. Aici a fost un concurs intre 2 idioti...unul pe motocicleta care numa copil nu pot sa-i spun...oricum, "SARACUL COPIL" acum este cercetat pentru concurs de infractiuni. meserie huh? si celalalt care are numa sofer nu il poti numi daca nu poate aprecia distanta si viteza...in conditile in care el mai statea pe loc... la urma urmei fiecare oaie isi duce lana...ca ii vorba de noi ... de voi.... de sofer...sau de acei copii prosti cum ii numiti fiecare raspunde cu banul....sanatatea ...sau din pacate viata. Subscriu la ce a zis razvi. Horia Sincer nu stiu daca soferul a gresit atat de mult. Nu vreau sa-i tin partea ca nu il cunosc. Din cate ziceau martorii soferul virase deja la stanga si stationa pe banda a doua incercand sa traverseze cele doua benzi . Doar prima banda era ocupata , pe banda a doua erau doar cei cu motocicleta, care erau foarte departe. Au avut timp sa si schimbe benzile , lucru pa care l-au si facut , dar au revenit din nou pe banda a doua si a inceput sa franeze , in acest timp au pierdut cantrolul rotii spate si... . BIneintele ca soferul v-a fi acuzat de neacordare de prioritate, dar daca ce povestesc martorii sunt adevarate nu-l putem condamna pe sofer. Sincer si eu procedez la fel intr-o situatie din asta. Altfel nu te lasa nimeni sa intri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 http://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-...-pod-86307.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 http://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-...-pod-86307.html Nasolie... Si cand te gandesti ca pe la 26 de ani ar cam trebui sa te descotorosesti de grandomania asociata acestei varste. Dar din cate se vede nu prea iese intotdeauna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 23, 2010 Autor Share Postat Martie 23, 2010 poza arata un zx12 ... tipu nu avea carnet :| pe zx12 si fara carnet... trist, daca supravietuieste oricum ramane cu sechele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 poza e luata de pe internet , nu avea zx12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 stirile astea nu mai starnesc nici un fel de sentiment in mine. selectie naturala, vorba aia. prostia si domnia se platesc! 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Degeaba facem marsuri ca tara geme de dobitoci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 25, 2010 Autor Share Postat Aprilie 25, 2010 http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/art...100425-02522433 Este vorba de Ionut.Avea un gsx600R negru mat,cu numere de MM. Dumnezeu sa ii odiheasca sufletul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i.bod Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/art...100425-02522433 Este vorba de Ionut.Avea un gsx600R negru mat,cu numere de MM. Dumnezeu sa ii odiheasca sufletul. R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauliee Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 M-a sunat si pe mine un prieten chiar acum sa imi spuna ca a fost un accident mortal in Sanmartin. Cand am intrat pe forum...si am vazut ca e vorba despe Ionut... mi s-a facut rau. Dumnezeu sa-i aiba in paza sufletul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Cum? Dumnezeu sa il ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauliee Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Neacordare prioritate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SAMIKU Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauliee Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/art...100425-02522433 http://www.bihorstiri.ro/index.php/actuali...te-viteza-biker http://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-...ucea-87014.html Relatarile de pe cele 3 portaluri informationale oradene.Trageti voi concluziile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 speram ca scapam fara vre-un incident....RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_horica Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 INFIORATOR... Am ajuns acolo..aprox la 10 min dupa accident...cu LAJOS..PETRE... am avut, toti, neplacerea de a-l vedea intins pe jos fara suflare...din pacate SMURDUL nu a mai putut face nimic pentru el. DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA-L ODIHNEASCA!!! P.S.Soferul autoturismului era ceva prof universitar de info GRABIT! MACAR ASTA SA PRIMEASCA CEVA ANI DE PARNAIE! MOTOCICLISTII SI POLITISTII SUNT IN DOLIU. DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA-L ODIHNEASCA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Odihneasca-se in pace! La campaniile astea gen "respect in trafic" ar trebui sa participe soferii de masini, mai mult decat motociclistii. Degeaba ne agitam noi, daca ei raman ignoranti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Odihneasca.se in pace.. Condoleante familiei! vai si amar..si totusi doar 5 ani de parnaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boschetar Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 sincere condoleante oameni abia de cum am ajuns acasa din tura asta mare si am dat pe net sa vad de stiri bune ,dar am gasit doar vesti proaste RIP oameni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate