BMW RIDER Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 (editat) adevarul e ca in cazul aceasta motociclistul a gresit. ajunge sa te uit la poze si vezi ca a avut viteza. din pacate poate sa pateasca asa oricare dintre noi dar de data aceasta NU CONSERVARII ERAU DE VINA!!! pe motocicleta ajunge sa gresesti o singura data dar conteaza foarte mult si situatia in care gresesti. am patit si eu dar am avut 40-50 km/h si am scapat. am fost si victima si am avut si prieteni care au murit din cauza unor cretini. iar cei care vor sa-si testeze limitele rog frumos sa faca pe pista si nu pe drumurile publice si mai ales nu in orase. motocilismul nu inseamna testarea limitelor , motocilismul este un stil de viata, stilde viatape care de multe ori platim cu viata. la noi inca mai lipseste cultura motocilismului. eu pot sa spun ca sunt norocos pt ca am crescut printre motocilisti fiind si tata motocilistsi am invatat multe chestii utile( nu e vorba de viraje, accelerare, wheelie etc). ar fi bine daca s-ar punea accent mai mare pe invatarea metodelor de franare si ocolire dcat pe ceea a accelararii si wheelie. ast e parerea mea pur subiectiva ca doar un singur om este pe forum care e obiectiv ( asa-i Tudor) si inca nu am reusit sa ajung la performantele lui. atentie mare pe sosea si sa va mai ganditi 1 sec inainta sa dati gaz, forja ca cineva va asteapta acasa teferi!!! RIP Editat Iunie 1, 2010 de BMW RIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_horica Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Dumnezeu sa-i aibe in paza.. Pacat RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rob_debruce Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Drept sa spun am deschis cu inima stransa topicul pentru ca din intamplare eram in spitalul judetean cand au adus-o pe tanara.Cand am auzit ca este vorba de accident de motor am devenit atent si astfel am aflat ca mai era o victima,decedata.Desi starea ei era foarte grava am tot sperat ca va reusii sa scape. Dumnezeu sa-i odihneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
izanagi Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Dumnezeu sa-i odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Junior_RIDER Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Dumnezeu sa-i odihneasca... mai multe nu stiu, nu pot sa zic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iNaddd Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 incepatorii nu citesc topicul asta...soferii nici atat....deci ar trebui doar descrierea accidentului si fiecare trage ce concluzie vrea. sincer iti spun.. eu citesc.. si sunt foarte incepator. ma ajuta aceste dezbateri, chiar daca nu imi face placere sa aud ca a avut loc un accident foarte grav..altfel tragi o concluzie dupa ce e dezbatut accidentul .. e bine ca se poate invata si din greselile altora..nu numai din cele proprii R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IBU Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Sal all ! Trist ce se intampla...accidentele se tzin lantz... "Atentie la neatentie" cum zice un tovaras de-al meu de care mi-e dor la intalniri si grija la viteza in oras. Parerea mea este ca si aici viteza excesiva pe o vreme proasta a fost fatala. RIP ...si mai luam o palma de la Moarte , sa fim preventivi ! Respectul in trafic salveaza vieti ! TRUE... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 ...de-a , rasu-plansu nu alta http://agenda.ro/news/news/31283/ciocnire-...otocicleta.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 M-a sunat un prieten c-a fost un accident in centru, dar nu parea grav. Stiti ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 7, 2010 Autor Share Postat Iunie 7, 2010 http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/art...100607-04034780 nu e asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 M-a sunat un prieten c-a fost un accident in centru, dar nu parea grav.Stiti ceva? Nu e grav decat mobra. E un prieten de-al nostru. Daca se va simti, va da el detalii. Daca va reusi sa tasteze. ) Stiu ca nu e funny, da' ma iarta el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 eu il cunosc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 am vazut azi motorul ... cam irecuperabil .... daca vrei sa bagi bani in cadru, suspensie fata, juguri, rezervor, carene..... brrr am inteles ca se dadea pe-o roata si a scapat-o ... sanatate multa! .... si bani de manusi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 15, 2010 Autor Share Postat Iunie 15, 2010 Bărbatul care a fost trăsnit avea 53 de ani Âşi a fost surprins de furtuna dezlănțuită ieri din senin în Oradea Âşi împrejurimi în timp ce mergea, pe un scooter, de la fiica sa, din localitatea Copăcel, spre satul Alparea, unde locuia. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el. si noi suntem la fel de predispusi la asa ceva? presupun ca in camp liber clar esti predispus indiferent in ce esti.Cele mai multe ploi le-am prins in ungaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 am vazut azi motorul ... cam irecuperabil .... daca vrei sa bagi bani in cadru, suspensie fata, juguri, rezervor, carene..... brrram inteles ca se dadea pe-o roata si a scapat-o ... sanatate multa! .... si bani de manusi dupa ce a pus o jos pe franare a scapat o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 Bucu` tot un dreaq e pana la urma ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i.bod Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 Bucu` tot un dreaq e pana la urma ... Si cine a fost. Il stim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 Si cine a fost. Il stim? Un recidivist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 Un recidivist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 A murit unu' pe Clujului, in capat. 2 telefoane am primit deja! Stie careva ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 30, 2010 Autor Share Postat Iulie 30, 2010 Marius il chema din cate am inteles.Un SRAD 600 din 98-99 parca, albastru . bh XX. DEU.Un sofer de TIR a intors pe linid dubla continua.Am inteles ca e groaznic accidentul .Avea 25 de ani. Dumnezeu sa il odihneasca in pace! nu mai am cuvinte. cica tipul cumparase motocicleta recent, era din Alparia.am inteles ca politia a estimat viteza undeva in jur de 150 km/h dupa urma de franare care depasea 30 metri.El a intrat direct in tir. Mesaj completat O nouă tragedie rutieră a alertat autoritățile competente, vineri, 30 iulie. Un motociclist de 25 de ani Âşi-a găsit sfârÂşitul după ce s-a izbit violent de un autocamiona, pe Calea Clujului din Oradea. Accidentul terifiant s-a produs lângă benzinăria Rompetrol. Potrivit relatărilor Âşoferului de camion, acesta ieÂşea de la benzinăria situată pe partea stângă a Âşoselei (direcția de mers spre OÂşorhei) Âşi intenționa să se deplaseze spre ieÂşirea din Oradea. Oprindu-se pentru a se asigura, Âşoferul a fost lăsat să pătrundă pe carosabil de un alt autocamion care venea dinspre OÂşorhei, dar, la virajul spre stânga, camionul demarat de la benzinărie a fost surprins de motoreta tânărului. Martorii spun că conducătorul autovehiculului cu două roți a fost pur Âşi simplu zdrobit sub rezervorul din partea dreaptă a camionului. ÂŞoferul acestuia susține că a auzit o simplă bubuitură Âşi numai după un timp a observat motociclistul strivit sub maÂşină. Aparent, tânărul de 25 de ani a murit pe loc. Conform unui alt martor, locatar de la o casă din vecinătate, motoreta a venit cu viteză deosebit de mare, putându-se, chipurile, auzi o puternică ambalare a motorului chiar înainte de impact. Poliția Rutieră cercetează acum cazul, urmând să stabilească cu exactitate vinovăția Âşi să încadreze legal situația. Încă Âşi la ora publicării acestui material, circulația pe Calea Clujului se desfăÂşura cu foarte mare dificultate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 Era plin de motorina pe asfalt , motociclistu pur si simplu o gaurit rezervorul camionului, povestea un coleg adineaori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel60 Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 Pacat de el ca era tanar.........tot viteza e de vina. Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 30, 2010 Autor Share Postat Iulie 30, 2010 http://www.bihorstiri.ro/index.php/multime...d=34630#joomimg imagini socante rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate