dna Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 eveniment in masa pe kiselef vit cuprinse intre 90 si 105 amenzi intre 78 lei si 175lei in 48 de ore cei mai fericiti suntem !! la fata lokului !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 poza o zice totul dar titlul lasa de dorit ("Cel Amitare eveniment") probabil te-ai grabit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dna Postat Mai 16, 2007 Autor Share Postat Mai 16, 2007 furia a iesit cel mai castigat a laut cea mai mare amenda si nu a mers cel mai tare )) ( sa nu dam detali ca se face de ras )) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 N-a oprit la semnalu aiti(p)lop, sau ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dna Postat Mai 16, 2007 Autor Share Postat Mai 16, 2007 caterinca mare am oprit de oprit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 Dai/ai dat bacul la limba si literatura romana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dna Postat Mai 16, 2007 Autor Share Postat Mai 16, 2007 graba sa te vad pe pista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 graba sa te vad pe pista da' pe bune acuma, cit iti ia sa citesti ce ai scris inainte sa dai <enter>? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi_bucuresti Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 prodane lasa-l pe furia ca eu sunt si mai penal cu 2 carnete luate in 2 zile consecutive =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 Cred ca si fii-mea, la cei trei ani ai ei, stie ca pe Kiseleff e radar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 Ce aveti voi acolo in mana ce sunt amenzile, procesele verbale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 LA mai mare! Sa aveti noroc doar de evenimente dastea "TARI" !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dna Postat Mai 17, 2007 Autor Share Postat Mai 17, 2007 mai bine nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 ce fete zambarete aveati, erati fericiti ca ati luat amenzi, este? bine ca nu am fost si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 interesant e cine le plateste?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 interesant e cine le plateste?! Parintii evident... Daca as avea un asa copil ori m-as impusca ori l-as impusca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 interesant e cine le plateste?! mai conteaza...? oricum e o tampenie , nu cred ca e om care sa nu stie ca pe kiseleff e radar...mai ales miercurea dupa arc sunt militienii cu radaru acolo,dabea asteapta papagali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 Felicitari. Prin acest post demonstrati cat va duce capul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackrose Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 (editat) vroiati sa aveti si spectatori? Editat Mai 19, 2007 de blackrose Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virilu Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 hehehe...se mai intampla!!!! va POAAAPA virilu p toti!! dati-va draq ca sunteti simpatici;)) CIUDAT CA EU TREC NUMAI Q 100 PE KISELEFF SI NU MA LUAT NICIODATA RADARU:d:d:d...VA pooooooaaAAAAAAAP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
necu2k5 Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 (editat) aiurea ca va mandriti cu ceva pe care oricum parintii vor avea de suportat... amenda bafta! Editat Mai 19, 2007 de necu2k5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 hehehe...se mai intampla!!!! va POAAAPA virilu p toti!! dati-va draq ca sunteti simpatici;)) CIUDAT CA EU TREC NUMAI Q 100 PE KISELEFF SI NU MA LUAT NICIODATA RADARU:d:d:d...VA pooooooaaAAAAAAAP tu esti mai special ba virilule si chiar daca te ia,ai texte in tine ii bagi pe militieni in ceata hai te pup tine-o tot asa nebunule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kernel Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 cine sa plateasca ce;)) stati linistit fratilor k in 2ani se prescriu, adik se anuleaza din oficiu....eu nu am plastit decat o data o amenda``prima:)) hai noroc si asfalt uscat sub motoare..!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 Chiar ca e cel mai tare eveniment... Doar ca trebuia numit "Puberiada. Editia I" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 Ca la OTV: Extraordinar, senzational, incredibil! Cel mai tare eveniment! Am luat o amenda fiindca am fost fraier! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate