Sari la conținut

Accident Spre Cheia - Un Cal Pe DN1A - 16.05.2007


Skywalker
 Share

Postări Recomandate

fratilor eu cand citesc posturile astea ma crucesc mai ,nene....in ce tara ne a plantat Dumnezeu asta?....ce specie sunt frate ciorile astea sa dea cu pietre dupa tine?.....or putea pricepe oare cu neronu' ala al lor ramas pe la clasa a 2-a ce inseamna o motocicleta,cu ce sacrificii e cumparata si tinuta?....celor din Brasov le as zice sa le faca salam toti caii din fundatura aia a lor ca oricum politia nu se baga si autoritatile iti vor da in cap cu "drepturile omului"....sa ne tineti la curent si sa nu i lasati nepedepsiti pt ca asa au prins curaj din '90 incoace...numai bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 66
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

..cam putine ciori pe motoare...nu cred k se prinde motociclismul de ciori!

 

nu exista solutii? WRONG!....ptr orice exista cate o solutie!....trebuie curaj! k si ei..dak iau bataitza asa..saptamanal...or sa se sature pana la urma..ma rog..Rusinica Politiei care nu si face treaba! o dta la 2 zile...la sectie, luati cate 5 ciori aleatoriu, puse in fatza unui tele cu MOTOGP....si batuti selectiv si cinstit! pana cand or sa vada un motociclist si o iau toti la fuga!....si sunt sute de scenarii de genul...! dar e mai usor sa faci murdar decat curatzenie..>!

 

ce este nashpa acum..este k e f f periculos sa mergi pe akolo...DE EVITAT LA MAXIM ZONA..SAU TREBUIE MERS IN GRUP MARE!...spreyuri ..ceva bubuituri ...

 

...nu stiu ce naiba s ar intampla dak ar veni niste nemtzi...sa se opreasca.." vaaai..uite ROMi adevarati...ce frumosssss!....etc..etc..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

aha...cand ii extermina Hitler lumea a fost impotriva :drums:) ii baga la dus si nu mai veneau inapoi :clap: In sintesti daca nu stii pe cineva cunoscut mai bine nu treci :wave:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

DE-ASTA AM SI PLECAT DIN TARA ASTA DE cacao MI-AM LASAT SI FAMILIE SI PRIETENA SI MOTO SI TOT ... SI AM AJUNS IN GERMANIA....

DAR CRED CA O SA MA INTORC SA IAU MOTO CU MINE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

la iesirea din sacele spre cheia a aruncat unu cu piatra dupa mine.......

a fost nice cu mine ca nu a aruncat cu traiectorie directa..... a inercat cu bolta..... cred ca era in cautare de provocari ca daca arunca direct eram greu de ratat. ..... deh viteza mica.

aceias patanie si in drum spre tulcea.... unu care statea cu niste fete la discutii a vrutsa le impresioneze.. cred.

prosti pe toate dumurile.

se poate okoly cumva zona sau drumul de cheia e "blocat"?

din nefericire categ de vinovati nu este asa mica pe cat o fac uni.....

nu tiganii arunca cu pietre, ci prostii.

si prostia nu tine cont de culoare

Editat de stilgar
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nici daca citeam sf-uri nu eram asa de controversat. NU imi vine sa cred ca am tot citit.. .in tara nimanui, unde ne mananca ingerii pana sus.... patim ce patim si culmea nici nu avem de ce sa zicem ce ni se intampla, ca se pare ca cine tre sa faca ceva, are catusele de maini si nu doar in dotare. Probabil asa fac repetitii la cum sa le foloseasca.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nasol! Bine ca-i baiatu' si motoru OK!

Felicitari Sky! Te-ai miscat cu talent!

 

Despre cu si ce trebe facut cu Tiganii... cam greu ! Poate ceva presa , intaratat spiritele si maciucareala periodica cu intocmiri de dosare si amprente pana se lasa de prostii! Dar ptr asta trebe multa politiune!

 

cam nasol..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa va povestesc si eu ceva cu un gunoi din asta de tigan... eram la sat... si chiar m-am intalnit cu o cunostinta care cu o saptamana in urma si-a cumparat un CBR 900, superb, negru, foarte ingrijit... avea numere rosii ca era in faza de inmatriculare, etc. Nu mai spun ce mandru era omul de motorul lui. Dupa cateva ore il vad pe o strada, vorbea cu un gunoi negru (cel cu motocicleta construieste case, si a platit un avans tiganului sa il ajute, ca salahor bineinteles. dar acesta in loc sa mearga la munca, a preferat sa stea in carciuma sa bea...) la care il vad pe tigan ca incepe sa se enerveze... a dat cu o sticla de bere in carena... crapand-o... am ramas inmarmuriti, la fel ca si proprietarul motorului. Cand am crezut ca s-a terminat, gunoiul a luat un bolovan de vreo 10 kg si a dat cat a putut cu el in carena... spargand-o, spargand un far, etc... Atunci motociclistul a coborat ca sa il faca sa termine cumva... (eu credeam ca vrea sa il omoare in bataie... dar a avut o tarie incredibila si nu l-a lovit)... s-a luat dupa tigan, asta a facut o tura dupa niste pomi... si si-a luat viteza, a lovit motorul care a cazut jos si s-a rupt oglinda... s-a zgariat... etc.

In momentul asta... un prieten a sarit pe motor... l-a pornit si s-a dus la vreo 20 de metri. Motociclistul a mers si el, a urcat si au mers la parintii gunoiului (pentru ca el a iesit din spitalul de nebuni pe semnatura acestora... pe raspunerea lor)

Pana la urma s-a dovedit ca a fost cel mai bun lucru ca s-a abtinut motociclistul, ca se pare ca ii vor dar banii nu stiu ce rude ale tiganului pentru a-si schimba carenele, si ce mai trebuie.

Sa vedem in continuare...

CE UAMENI!!! :drums: :wave: :clap:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

...

asa cum ne adunam la intruniri si bem si mancam mici....sa ne audan 1000 motocilisti, si incepe cu primele case..FASOLE BATUTA!...o data pe luna!...punem bani si luam si niste mascati..etc..! si spiritele se vor calma...sunt SIGUR 100%

 

eu sunt primul pe lista! ar trebui sa facem o lista! numai in BV sunt minim 100 moto..! ne adunam de peste tot!....dak suntem MOTOCICLISTI! AICI ESTE VIATZA NOASTRA LA MISJLOK! sunt cluburi moto..fratilor..puneti capu la contributie, mushii si caii putere ..si hai peste ei! e total gresita ideea..." sa nu mai trecem pe akolo"????????? cum adika?

nu ma mai plimb prin tzara mea de frica unor ciori?>???????

 

ar trebui un leader ..club moto sa organizeze ceva de genul..in fara de intruniri, chefuri si altele...ma rog, parerea mea personala...!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai bine faceti o scrisoare catre asociatia Rromani Cris, sa se duca ei la fratii lor din Sacele si sa-i educe ca sa nu mai agite spiritele si pe urma sa se planga de abuzuri.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Baieti, eu am scris chestia asta si unde descriu accidentul meu. Trebuie facut ceva! Chiar nu este printre noi un avocat smecher sau un copil de avocat, oricum cineva care sa poata sa ne ajute? Sa putem da in judecata Politia din Sacele pentru inactivitate, Politia din Bucuresti, Primaria, etc. Sa-i putem da in judecata pe toti ce provoaca intentionat sau nu accidente cu motociclisti, sa ajungem sa le fie frica de noi? Sa strangem noi undeva bani din care sa platim acest avocat care sa ajunga sa fie cunoscut ca avocatul motociclistilor si care dupa o vreme probabil ca ar castiga si bani multi! Trebuie facut ceva si pe cale legala! Nu putem merge peste ei sa-i luam la bataie ca tot noi o sa ajungem pe prima pagina ca fiind aia rai! O sa-si bata ciorile puradeii si o sa zica ca noi i-am batut si sa vezi ce zelosi o sa fie politistii, aia care va sfatuiau sa fugiti, acum sa va gaseasca!

Sau hai sa ii luam pe motoare pe astia de la TV si sa arunce ciorile cu pietre in noi si in ei si sa aiba subiect de reportaj sa vedem atunci ce o sa mai zica Politia cand totul o sa fie pe film?? O sa ne mai spuna sa fugim sau o sa-si faca treaba pentru care sunt platiti din banii nostrii??

Tot din banii nostri o sa fie platit si avocatul care ne va reprezenta in instanta. Din pacate eu cunosc un avocat care a refuzat aceasta idee. Dar chiar trebuie sa ne fie frica de acesti infractori si chiar sa nu fim in stare sa ne ocupam de ei legal?? Sa le luam casele si tot ce au ei??

Cum sunt in stare organizatiile de ciori sa aiba atatia avocati? Noi de ce nu suntem in stare?

Trebuie facut ceva. Eu vin cu ideea si cu cotizatia, facem un card ca ACR-ul si cine are nevoie suna urgent avocatul, sa stie si ei ca noi suntem PUTERNICI si ne duce capul si la altceva decat la bataie!

Haideti fratilor, faceti o organizatie non-profit. Eu donez primul bani! Si asa ne va fi mai usor pentru ca nu o sa dam toti banii odata ci sub forma de cotizatie. Putem gasi si sponsori.

Astept sa vad reactiile voastre!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da Sanchez am vazut. Mersi. Tot ramana la concluzia ca baietzii nu si-au facut destula reclama. Am toata stima ca s-au gandit la asa ceva. S-ar putea ca in noianul de probleme ce le avem noi, aceasta Asociatie a Motociclistilor sa vina cu rezolvari si solutii viabile. Trebuie in schimb ca toti motociclistii sa fie impreuna pentru a reusi! Eu nu-i cunosc pe cei ce au pus bazele acestei asociatii dar imi doresc sa reuseasca. Trebuie sa-i ajutam.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

post-13058-1179862321_thumb.jpg post-13058-1179862354_thumb.jpg

Cred ca nu le-au placut CD-urile alora din Sacele si d'aia dau cu pietre in motoare.

 

Lasand gluma la o parte, am fost martorul unui eveniment rusinos pentru politie.

Am oprit la semafor la Unirii, la fantani, venind dinspre Budapesta. Langa mine a venit copchilu fantastic cu bemweu lui nou si decapotabil si n-a avut rabdare sa stea. A trecut pe rosu. In fata la magazinul Unirea, un ager agent de circulatie l-a observat imediat, l-a oprit, l-a recunoscut, l-a salutat si l-a lasat sa plece. O fi fost fan, o fi fost inspaimantat de faima lui, i-o fi fost sila, nu ma intereseaza atat timp cat mie mi-ar fi tras amenda si mi-ar fi luat permisu pt. faza asta. Huooo!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...