Sari la conținut

Accident Constanta...miercuri, 16.05.2007


UzZy
 Share

Postări Recomandate

Conform Telegraf,

Circulația rutieră a fost blocată timp de jumătate de oră, miercuri seara, pe bd-ul Aurel Vlaicu, în urma producerii unui carambol rutier în care au fost implicate două autoturisme Âşi o motocicletă de viteză. Potrivit agenților de poliție din cadrul Biroului Poliției Rutiere Constanța, Mihaela Enciu, de 20 ani, din Constanța, conducea pe banda a doua a bulevardului autoturismul Renault Clio cu numărul de înmatriculare B 45 MZP. Ajunsă în dreptul complexului comercial Penny, fără să se asigure, tînăra a încercat să treacă de pe banda a doua pe prima bandă de mers, moment în care a lovit din lateral motocicleta Suzuki, cu numărul CT 81 PPA, condusă pe banda I de Raul Popa, în vîrstă de 25 ani, din Constanța. În urma impactului, motociclistul a fost aruncat pe Âşosea, iar motocicleta a derapat Âşi a intrat în plin într-un autoturism Fiat care era parcat pe trotuarul de pe partea dreaptă a drumului. PolițiÂştii spun că în urma accidentului, atît motociclistul cît Âşi DragoÂş Ploian, de 23 ani, pasager pe motocicletă, au fost răniți Âşi au fost transportați la Spitalul Județean Constanța. În urma investigațiilor medicale cei doi au fost diagnosticați cu politraumatisme care nu au necesitat internarea. Atît tînăra aflată la volanul autoturismului Renault cît Âşi motociclistul au fost testați alcool cu aparatul Drager însă niciunul dintre ei nu era băut în momentul producerii accidentului. ÂŞoferița s-a ales cu permisul de conducere suspendat pentru o perioadă de 30 de zile Âşi va suporta cheltuielile de reparații ale motocicletei Âşi autoturismului Fiat, avariate în urma accidentului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu vreau sa par insensibil, dar astfel de evenimente se intampla din ce in ce mai des. :drums:

 

Ochii cat cepele si sanatate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

i-mi pare nespus de rau am auzit si eu aseara de la baieti.... chiar nu-mi vine sa cred... cu cateva ore inainte plecase de la mine cu motoru era super fericit ca-i mergea bine..... dupa ce m-am chinuit 3 zile sa-i dau de cap la carburatoare..... i-mi pare nespus de rau...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

30 zile sa iti dea cand depasesti coloana la semafor

90 zile sa iti dea cand faci un accident d'asta!!!

 

Cate zile ????

 

Pt asa ceva ar trebui anulat permisul !!! - si sa ia examenul in viata urmatoare.

 

Chiar daca am avea 10 perechi de ochi, n-ar fi de ajuns sa ne protejam de toti idioti care au primit carnet de circulatie.

 

Ba vine o proasta care ar trebui sa se ocupe numai de bucatarie, sau de p....a, ba vine un politist care are dreptul la orice, ba vine un taran care din tractor a aterizat in BMW !!!!!

 

Si mai zic ca noi suntem de vina, ca suntem baieti teribilisti !!!!!

 

Stiti ce se intampla cu oglinda retrovizoare a unei masini, daca dai in el cu cizma din mers ???

 

Pana in ziua actuala, am pe constienta mea 3.

 

Pana acum am scapat, dar nu se stie niciodata cand vine randul meu.

 

 

Asfalt uscat, si multa bafta, ca avem nevoie !!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

total corect ceea ce a spus borosz1978 ... astazi de doua ori era sa fiu dat jos....1 data de un (cuvant urat) care iesea din parcare vorbind la telefon..credeam ca m-a vazut(claxoane flash-uri,injuraturi in casca) - de abia am reusit sa scap si mergand pe piatra cubica mi-era si nu stiu cum sa nu cad cand il feresca sau sa nu ma ia cineva de pe contrasens....iar a doua oara s-a trezit unu intr-o curba fara vizibilitate,pe o straduta sa dea cu spatele(noroc ca ma tin franele si ca nu merg ca nebunul)......doua d-astea intr-o zi si te internezi la sectia cardiaci cu palpitatii.

 

 

PS: scuze de offtopic,multa sanatate motociclistului si pasagerului,asfalt uscat tuturor si sa speram ca nu o sa mai fim "vanati" de inconstienti.

Editat de greenkey14
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

insanatosire grabnica motociclistului si pasagerului... bine ca nu a fost mai rau

dupa ce recupereaza banii de la vaca poate ii da si o m.... sa fie tacamul full :drums: (poate ne cheama si pe noi)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Insanatosire grabnica, tot norocu din lume.

 

Trebuie sa fim cu ochii in patru, mai ales cand mergem pe banda a I-a ca din nefericire - in mod normal - soferii cand trec de pe a IIa pe I-a NU SE ASIGURA, si "nu vad" ce e pe banda a I-a indiferent daca e motoreta sau masina.

 

Pacat ca noi iesim sifonati de fiecare data.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

la varsta ei . .exersa cu covrigu in loc sa exerseze cu p..la ? pai aia e femeie la volan ma ? eu daca as vinde o masina unei femei .. i-as scoate oglinda din parasolar si mansonul de la cutia de viteze.. insanatosire grabnica celui de pe motor

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mie nu mi-a acordat prioritate si m-a tavalit, si i-a suspendat permisul pe nu se stie cate zile, si a primit....avertisment.

in decret, ordonanta, plm, scria amenda si permisul pe 60 zile. dar deh, legea este interpretabila inca.

 

insanatosire grabnica amice, iar fierul il face noi. poate asa iti iei si tu carene bune. :drums:

maine te vizitez, dar lasa nr de tel, ca nu-l am

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Chiar cand ziceam in postu anterior ca trebuie sa casti ochii cand depasesti pe banda 1, era mai devreme sa patesc ca lupu moralist. Mergeam eu linistit depasind coloana de masini de pa banda 1-a de la semafor, se face verde, si o dubita - soferu a tras brusc de volan - si a intrat pe banda 2 - unde eu mergeam linistit - ca am zis ca gata - norocu meu s-a terminat. Nu stiu nici acu cum de am apucat sa franez, da in milisecunda cand eu m-am oprit, m-a vazut cumva si el si a franat cat a putut -da era deja intrat zdavan pe banda mea, eu eram cam in dreptu usii lui, si ma pregateam macar sa ii rup oglinda, da cand am vazut ca isi pune mainile in cap cand m-a vazut si ca a constientizat ce era sa faca, am plecat si am renuntat la intentiile mele razboinice.

 

Ce m-a salvat a fost ca veneam cumva pe extremitatea stanga a benzii 2 - si cat s-a deplasat el 1,5-2 metri am apucat sa franez si sa ma opresc.

 

La mine, dupa cei 5000 de km efectuati cu motoru, asta a fost primu incident in care era sa fiu pe jos, si am plecat tremurand tot.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pedeapsa maxima pt astfel de shoferi: sa circule o vreme cu oglinda de frizerie pe dreapta!

 

Cred ca nici oglinda tip sifonier 1.20 x 1.20 nu ii ajuta. Pur si simplu nu se uita si gata. Nici batuti cu parul nu se lasa de "Frate, nu te'am vazut..ce sa fac acu'?"

Daca nu ne ferim noi, daca nu gandim automat zeci de variante prezumptive pornind de la situatia existenta in trafic... tot pe jos ajungem in cele din urma. Asta e. Ori ne asiguram noi si pentru ei.. ori...

 

Parerea mea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut toata lumea shi prietenii moto care au fost aproape de mine!!!

II multumesc lui D-zeu. ca am scapat cu viatza....In primul rand....abia astept sa revin pe motor....shi 2 la mana multzi chiori frate...

Este destul de mult de povestit cu amanuntul cum s-a intamplat...dar cu sigurantza nu a fost nici un carambol....altfel nu mai scriam astazi!!! M-a inchis langa bordura....in ciuda claxoanelor.....shi...nu are rost sa mananc rahat....instanctiv am lasat-o pe dreapta. In concluzie...daca ma atingea...saream bordura shi nu vreau sa ma gandesc unde ma opream...

Imi este dor de salutul cu voi :cheers: shi sper sa revin intr-o luna!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...