bullbikers Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 Dupa un an de pauza, Intrunirea motociclistilor din Brasov, organizata de BULL-BIKERS revine. Aceasta va avea loc in perioada 22-24 iunie 2007 in Camping Darste. Rezervarea casutelor incepe de la data de 1 iunie 2007, la Tel: 0727511627 (Gabi). Vom reveni in curand cu mai multe detalii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 Era si cazul !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 ataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bullbikers Postat Mai 30, 2007 Autor Share Postat Mai 30, 2007 Acesta este afisul intrunirii de la Brasov: Bull-Bikers Party! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 Cea mai buna intrunire din Ro ! Va doresc bafta si anul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 Cat e casuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bullbikers Postat Mai 30, 2007 Autor Share Postat Mai 30, 2007 Am atasat schita Campingului...cu fiecare casuta numerotata. Toate casutele sunt cu cate 2 locuri. Preturile sunt astfel: - 1-31 = 49 RON - 34-53 = 42 RON - 54-64 = 42 RON - 65-82 = 55 RON - 91-110 = 42 RON Rezervarile se fac la nr de tel: 0727511627(Gabi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 ce trupe vor veni?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Preturile sunt pe seara, sau pe tot uichendu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Acesta este afisul intrunirii de la Brasov: Bull-Bikers Party! cu o mica observatie...intrunirea nu cred ca se vrea una de parapantisti,asa ca afisul e cel putin usor nepotrivit. Se zaresc undeva in fundal niste motoare mici,dar cred ca totusi ideea ar fi prins bine invers..pana mea, e intrunire moto....e doar o parere personala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bullbikers Postat Iunie 5, 2007 Autor Share Postat Iunie 5, 2007 Preturile sunt pe seara, sau pe tot uichendu? Preturile sunt pentru o noapte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WildPuppy Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 Daca nu cer prea mult, se poate o schita sau harta ce sa ma/ne lamureasca si pe noi, paganii ce nu am mai fost acolo, cum se ajunge in acest camping ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bullbikers Postat Iunie 8, 2007 Autor Share Postat Iunie 8, 2007 Daca nu cer prea mult, se poate o schita sau harta ce sa ma/ne lamureasca si pe noi, paganii ce nu am mai fost acolo, cum se ajunge in acest camping ? Campingul se afla la intrarea in Brasov dinspre Bucuresti, langa reprezentanta BMW, pe partea dreapta. O sa incerc sa postez si o harta cat de curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vms_3ct Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 Am atasat schita Campingului...cu fiecare casuta numerotata. Toate casutele sunt cu cate 2 locuri. Preturile sunt astfel: - 1-31 = 49 RON - 34-53 = 42 RON - 54-64 = 42 RON - 65-82 = 55 RON - 91-110 = 42 RON Rezervarile se fac la nr de tel: 0727511627(Gabi) casutele sunt cu 2 paturi sau cu 1 pat dublu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bullbikers Postat Iunie 11, 2007 Autor Share Postat Iunie 11, 2007 Casutele sunt cu 2 paturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 servus..am rezervat o casutza...dar dupa aia am observat ca..in pana mea..dupa numerotarile din skita....sint cite 2 de acelasi fel... de exemplu eu am luat nr 24...care 24 o fi,nu stiu..aia din sirul lung,sau aia din gramada?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 24 de linga buda/dus e loc de parcare astept si eu harta spre camping ca sa nu ma mai invirt in jurul intrarii ca la MotorRock. de preferat, la strada pus un carton cu o sageata "spre MotoParty" daca nu se vede din strada campingul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WildPuppy Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 servus..am rezervat o casutza...dar dupa aia am observat ca..in pana mea..dupa numerotarile din skita....sint cite 2 de acelasi fel...de exemplu eu am luat nr 24...care 24 o fi,nu stiu..aia din sirul lung,sau aia din gramada?!?! Si eu mi-am pus aceeasi problema, dar studiind lista de preturi impreuna cu schita campingului, am dedus (logic, sper eu) ca sirul lung este altceva decat casutele scoase la inchiriere. Sirul lung si frumos asezat de numere este de la 1-84 doar, pe cand casutele "amestecate" sunt de la 1 la 110 (cam ca lista). Oricum, nici eu nu sunt 101% sigur, asa ca astept cu nerabdare un raspuns "oficial"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HASHIRU Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 Intrarea cat este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bullbikers Postat Iunie 14, 2007 Autor Share Postat Iunie 14, 2007 Si eu mi-am pus aceeasi problema, dar studiind lista de preturi impreuna cu schita campingului, am dedus (logic, sper eu) ca sirul lung este altceva decat casutele scoase la inchiriere. Sirul lung si frumos asezat de numere este de la 1-84 doar, pe cand casutele "amestecate" sunt de la 1 la 110 (cam ca lista). Oricum, nici eu nu sunt 101% sigur, asa ca astept cu nerabdare un raspuns "oficial"... Casutele sunt cele numerotate pana la 110, cele de sus fiind locuri de parcare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WildPuppy Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 Casutele sunt cele numerotate pana la 110, cele de sus fiind locuri de parcare. Sar'mana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 (editat) Abia asteptam Brasovul Q: Daca va fi ca la Ploiesti, dupa cum stiti a venit foarte multa lume, ce alte posibilitati de cazare/campare mai sunt? pt ca 110 casutze (220 ~ 300 pers cazate in casutze) mi se par cam insuficiente Editat Iunie 14, 2007 de Mystyk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 Abia asteptam Brasovul Q: Daca va fi ca la Ploiesti, dupa cum stiti a venit foarte multa lume, ce alte posibilitati de cazare/campare mai sunt? pt ca 110 casutze (220 ~ 300 pers cazate in casutze) mi se par cam insuficiente pai :grote,corturi,tufe sau in centru brasovului la aro palace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bullbikers Postat Iunie 15, 2007 Autor Share Postat Iunie 15, 2007 Am atasat afisul final al intrunirii de la Brasov - 22-24 iunie 2007 Pretul intrarii este 20 RON! Concerte: Vineri: - Voices of Silence - Trooper - Spitalul de Urgenta - Nightlosers Sambata: - Seven - Aia - Luna Amara - Cargo - 3rd Room - Italia Vor avea loc: Parada moto, Spectacol cascadori in parcarea Eliana Mall, Show aviatic in parcarea Eliana Mall, Zboruri cu parapanta. PS. Toate casutele au fost rezervate!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Iunie 16, 2007 Share Postat Iunie 16, 2007 si locurile de campare unde sunt ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate