Radu_OldSchool Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 Ti-am raspuns pe PM. Radu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 prezent!!! Arsu Florin Campulung muscel CBR f3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusx Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 Mesaj completatPentru Curtea de Arges cine se inscrie? salut marius - curtea de arges kawasaki gpz 500s - ag 09 xuw Mesaj completat salut marius - curtea de arges kawasaki gpz 500s - ag 09 xuw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andres Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 heeei?si eu?andreea pitesti ag22zuz...rr600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 heeei?si eu?andreea pitesti ag22zuz...rr600 da maaa si tu , of copil fara rabdare ce esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 salut marius - curtea de arges kawasaki gpz 500s - ag 09 xuw Mesaj completat Si eu ma inscriu pentru Curtea de Arges Andreea - CBR 125 R Dar trisez pentru ca locuiesc in Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusx Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 Si eu ma inscriu pentru Curtea de Arges Andreea - CBR 125 R Dar trisez pentru ca locuiesc in Bucuresti pai, poate cand o sa termini cu trisatul, te vom vedea si prin curtea de arges cu motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 (editat) Poate n-ar fi rau sa ne completam datele intr-un format xls, se pot modifica f usor, nu? Sau nu ne lasa sistemul? Editat Aprilie 15, 2011 de mariuscojo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cigraphics Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 hehe se pare ca am cu cine sa ma plimb tocmai am postat anunturi ca vreau sa cumpar moto ca se pare ca moto care o am acum nu mai pot sa o repar PS: Dr. Morlova are Honda Si nu merge sotia dansului ci fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 hehe se pare ca am cu cine sa ma plimb tocmai am postat anunturi ca vreau sa cumpar moto ca se pare ca moto care o am acum nu mai pot sa o repar PS: Dr. Morlova are Honda Si nu merge sotia dansului ci fata. Da, se pare ca topicul asta nu mai ajuta la mare lucru . Este si plin de info vechi si se pare ca si gresite (unele). Dr. Morlova are Yama FZ6 Fazer si merge doar el cu ea. Chiar trebuie actualzat cumva ! Ce ziceti ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cigraphics Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 Da, se pare ca topicul asta nu mai ajuta la mare lucru :P . Este si plin de info vechi si se pare ca si gresite (unele). Dr. Morlova are Yama FZ6 Fazer si merge doar el cu ea. Chiar trebuie actualzat cumva ! Ce ziceti ??? Scuze de confuzie Chiar azi l-am intrebat pe dansul si e Yamaha Eram nedumerit ca am mai tot discutat cu dansul despre honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Scuze de confuzieChiar azi l-am intrebat pe dansul si e Yamaha Eram nedumerit ca am mai tot discutat cu dansul despre honda Nu e vorba numai de cazul asta. Foarte multi dintre cei din lista de mai sus si-au schimbat motoarele, sau nu mai au, sau au mai multe . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 ideea e ca sunt tot calare oamenii, deci sunt la socoteala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOSAPIENS Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 Moto Sapiens Dr Tr Severin va invita sa participati la : mai multe detalii la /index.php?/topic/661045-intrunire-moto-sapiens-dr-tr-severin/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 (editat) Am intalnit pe baieti la Garnic- Moldova Noua de 1 Mai . Iata o poza a unuia din Sapientisti facand chemare la primul lor festival Mesaj completat Deci pentru Curtea de Arges : marius x andreea tiranspider nicon adi andreea??? despre cine vorbesti??? Editat Mai 11, 2011 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 (editat) Heiiiii, pe aici nu mai zice nimeni nimic? S-a adeverit vorba care zicea ca nu mai sunt "bikeri" in Arges? Sau sunt toti plecati ? Daca-i asa..............e de bine. Editat August 3, 2011 de mariuscojo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Ba da, zicem. Uite, eu, spre exemplu, mi-am schimbat trotineta. Sau: "Buna, sunt Shepard! Sunt dependent de motociclism si mi-am schimbat trotineta." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 (editat) Ba da, zicem. Uite, eu, spre exemplu, mi-am schimbat trotineta. Sau: "Buna, sunt Shepard! Sunt dependent de motociclism si mi-am schimbat trotineta." Bai frate si cand ma gandesc ce motocicleta adevarata ai avut.............dar si asta e ok, seamana bine cu o motocicleta. Editat August 9, 2011 de mariuscojo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat August 21, 2011 Share Postat August 21, 2011 Ba da, zicem. Uite, eu, spre exemplu, mi-am schimbat trotineta. Sau: "Buna, sunt Shepard! Sunt dependent de motociclism si mi-am schimbat trotineta." vezi ca a mai aparut un fazer prin zona. de 400 azi i l-am adus acasa. e vorba de varamio adi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MInor Postat August 29, 2011 Share Postat August 29, 2011 La anu si eu pot spune ca sunt cu motoru!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihaif2000 Postat August 29, 2011 Share Postat August 29, 2011 Salut, Azi am dat si eu poligonul si maine fac prima iesire pe strada cu motorul. Ma numesc Mihai si am un transalp din 2004. Sper sa ne vedem pe la intalniri si diferite evenimente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat August 29, 2011 Share Postat August 29, 2011 bine ai venit printre noi! sa nu ai parte de incidente iti doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat August 29, 2011 Share Postat August 29, 2011 Salut, Azi am dat si eu poligonul si maine fac prima iesire pe strada cu motorul. Ma numesc Mihai si am un transalp din 2004. Sper sa ne vedem pe la intalniri si diferite evenimente. Bravo! Bun venit in randul motociclistilor! Hai ca incepem sa ne inmultim din nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 29, 2011 Share Postat August 29, 2011 Bai frate si cand ma gandesc ce motocicleta adevarata ai avut.............dar si asta e ok, seamana bine cu o motocicleta. :crack: aproape ca si suna ca o motocicleta. app .. unde ai gasit suport de numar pentru numarul rosu???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 :crack: aproape ca si suna ca o motocicleta. Ha, ha, ha! Nu mai ma faceti sa rad ca am buzele crapate si ma ustura. Va e necaz ca eu am motocicleta si voi nu. Auzi, Hayabusa, Jilgling! Pe astea cine le fabrica, ca am un gol de memorie (pe vapor in Taiwan)? Amanuntele le discutam la o bere fara alcool cu obiectele in fata. Hai, va pup! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate