Lao Postat Septembrie 18, 2003 Share Postat Septembrie 18, 2003 Salutare Sabine, Ce credeai, Ca scapi de mine?! Chiar daca am mai avut noi mici(sau mari,cum vrei sa le iei)divergente,sa stii ca si eu iti urez aceleasi chestii pe care ti le-a urat si "motormaniac1" si pot sa-ti spun ca si eu o sa cumpar revista tot ca sa citesc testul tau,ca m-ai facut curios. Acum,poate te deranjeaza ca ti-am scris,da' eu atat am vrut,sa-ti urez BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Septembrie 18, 2003 Share Postat Septembrie 18, 2003 Bafta fara margini nea sabine, uite o idee....fa un topic in care spui ca o sa faci testu asta, cred ca ar sari destul de mult vanzarile la revista !!! asa aici in fundu curtii nu ajung atatia cati are vedea mare scris ceva de genu " TEST UNICAT PTR. ROMANIA" sau stiu eu ce in directia asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vicentiu Postat Septembrie 18, 2003 Share Postat Septembrie 18, 2003 Salutari, P.S. In urmatorul numar ceva super misto acum sambata fac testul clasei 1000:999,Mille,GSXR,R1,CBR,ZX9.Urati-mi bafta ca mi-e sa nu dau vreuna pe jos. La test pot fi si spectatori? Mi-ar face placere sa vin sa vad cum decurge un test. daca da te rog sa-mi dai mai multe detalii despre locul, data si oraa exacta la care se vor face testele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiPetra Postat Septembrie 19, 2003 Share Postat Septembrie 19, 2003 Bafta Sabine la test!Asteptam impresii …..o sa fie presupun cam ca testul cu zx-6,cbr,si r6 nu?NUmai ca acum e vorba de fratii mai mari si …Ducati si Aprilia inca o data bafta si abia astept sa vad revista….acum asteptam concluziile testului Salut!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angrenaj Postat Septembrie 22, 2003 Share Postat Septembrie 22, 2003 Sabine, e vreo sansa sa faci teste pentru Univers Moto ?, poate ei ti-or da mai mult mana libera, desi s-ar putea sa intervina niste orgolii mai mari sau mai mari pe acolo, si sa pice din start treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angrenaj Postat Septembrie 22, 2003 Share Postat Septembrie 22, 2003 Era sa uit, imi spune si mie cineva unde este circuitul asta de karting al lui Nemes ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Septembrie 22, 2003 Share Postat Septembrie 22, 2003 Eu sunt un fan speed declarat si am avut, am si o sa am pana cand n-o sa ma mai tina fizicul, numai motoare speed. De aceea sunt foarte curios de modul de abordare a unui astfel de gen moto din punctul vostru de vedere. Cum ar trebui utilizat un speed? Sa mergem toata ziu cu el in oras, la cumparaturi si serviciu, sa-l folosim doar la fitze seara cand ne intalnim cu prietenii, sa ne dam numai pe piste amenajate sau pe soselele patriei, foarte bine sfaltate, unde incercam sa scoatem totul din motoare??? Deci... astept ganduri si confruntari... Daca vi-i se pare banal subiectul, face-ti-l haios si hai sa vorbim... asta e un post de (cuvant urat), facut pentru ca te plictisesti. pui o intrebare de cacao, si cica "faceti-l haios". hm. fa-l tu haios, sau daca n-ai nimic de zis, gindeste-te mai mult. stiu ca doare, dar merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Septembrie 22, 2003 Share Postat Septembrie 22, 2003 (editat) hm. cica "cuvint urit". auzi. cita lipsa de imaginatie pe dobrecsu. acolo trebuia sa scrie E_D_I_T_A_T - D_E -T_A_R_A_N_U. replace that bitch! Pai daca ma rogi asa frumos , cum sa nu itzi fac pi plac mindrule Editat Septembrie 23, 2003 de Raul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Septembrie 22, 2003 Share Postat Septembrie 22, 2003 Tu ai voie sa atingi motorete de viteza numa in revista mr. baclava !!! asa ca fuga la coltu comunistelor cu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Septembrie 22, 2003 Share Postat Septembrie 22, 2003 shut up biatch! i-am dereglat eu acceleratia lu nkz ? dereglat ! pilot scrie pe curu meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Septembrie 23, 2003 Admin Share Postat Septembrie 23, 2003 CU CENZURA DE CARE M LIFE MI-O IMPUNE REPORTAJ DE REPORTAJ.PANA VA APARE O REVISTA NE-CENZURATA IN RO La ce te referi? Si asa e putina informatie, o mai si cenzureaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormaniac1 Postat Septembrie 23, 2003 Autor Share Postat Septembrie 23, 2003 Mai "bhairava", eu cred ca tu esti ala pe care-l doare ceva, ca pana una alta cred este un post destul de solicitat (statistic vorbind) si cred ca a iesit chiar bine... Poate ca nu esti de acord cu mine, dar chestia cu "face-ti-l haios" era doar o forma de exprimare pt a nu a se scrie aici doar impresii si pareri foarte serioase si ferme, care nu te lasa sa te relaxezi cand le citesti... Deci mai bine ar fi sa nu mai dai pe-aici daca esti asa de intrigat de ceea ce citesti si poate ca vom rezolva problemele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Septembrie 23, 2003 Share Postat Septembrie 23, 2003 hai sa te iau pe rind. > Mai "bhairava" da, mai "motormaniacunu" >, eu cred ca tu esti ala pe care-l doare ceva, corect! intuiesti ce ? > ca pana una alta cred este un post destul de solicitat (statistic vorbind) si cred ca a iesit chiar bine... statistic vorbind, manelele sint muzica beton. statistic vorbind sandra brown e mai buna decit shakespeare. statistic vorbind vacanta mare face glume bune. statistic vorbind telenovelele sint niste capodopere cinematografice. eu nu m-as lauda cu statistica. ca regula generala tot ce-i mult e si prost...mediteaza la asta... >Poate ca nu esti de acord cu mine, dar chestia cu "face-ti-l haios" era doar o forma de exprimare pt a nu a se scrie aici doar impresii si pareri foarte serioase si ferme, care nu te lasa sa te relaxezi cand le citesti... unde ai vazut tu "pareri serioase care nu te lasa sa te relaxezi", eu nu-mi dau seama. cum arata o astfel de parere ? da-mi exemplu de parere care sa ma faca sa ma incordez, o sa ma-nveti ceva nou ... > Deci mai bine ar fi sa nu mai dai pe-aici daca esti asa de intrigat de ceea ce citesti reactie tipic instinctiva. "mai bine nu pot, daca nu-ti place asta e". rolul criticii este in general constructiv, nu tre s-o iei personal > daca esti asa de intrigat de ceea ce citesti unde ti s-a parut tie ca as fi intrigat ? asta e din seria "parerea care incordeaza" ? eram doar plictisit > si poate ca vom rezolva problemele... pai, va ajut eu again, no hard feelings Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoreta007 Postat Septembrie 24, 2003 Share Postat Septembrie 24, 2003 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormaniac1 Postat Septembrie 24, 2003 Autor Share Postat Septembrie 24, 2003 Mai baiete... Nu stiu, dar pari sa ai valente de carcotash sau poate ca vrei sa strangi noi texte pt rubrica ta "cel mai naspa post pe net"... Daca e asa, atuncia sa stii ca ai gasit ce cautai. Eu recunosc ca e cel mai naspa post de aici si tocmai de aceea te sfatuiesc sa nu te mai cobori la nivelul nostru mediocru si sa postezi si tu ceva mai interesant si cu mai multi cititori si scriitori... O sa intru pe la tine cu siguranta Pana atunci iti urez toate cele bune si vezi ca e o telenovela noua la TV poate te mai revigoreaza putin daca tot esti asa de plictisit No hard feelings!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Septembrie 24, 2003 Share Postat Septembrie 24, 2003 pai, tocma, ca nu eu sint ala care se uita la telenovele, ca nu-s majoritar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormaniac1 Postat Septembrie 24, 2003 Autor Share Postat Septembrie 24, 2003 Cred ca esti comunitar... daca majoritar nu-ti place... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoreta007 Postat Septembrie 25, 2003 Share Postat Septembrie 25, 2003 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormaniac1 Postat Septembrie 25, 2003 Autor Share Postat Septembrie 25, 2003 Eu sunt cel mai pasnic om in viata, dar nu-mi place cand cineva vine si da cu bota-n balta doar ca sa zica ceva acolo si el... Pacat ca pe langa ca suntem putini fani moto si posesori de asa ceva in tarisoara asta ne mai si impungem cu KKturi din astea... Mai bine am face ceva constructiv aicea ca si asa batem apa in piua ca nu avem bani sa ne luam "utilaje" K lumea... Macar sa ne respectam... ca si asa nu suntem toti perfecti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoreta007 Postat Septembrie 26, 2003 Share Postat Septembrie 26, 2003 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormaniac1 Postat Septembrie 26, 2003 Autor Share Postat Septembrie 26, 2003 Eu sunt din Cluj, asa ca tura cred ca se mana putin... dar cine stie... poate ca o sa trec si prin Bucale dar mai la primavara. Mersi oricum de invitatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fressko Postat Septembrie 28, 2003 Share Postat Septembrie 28, 2003 ppl explicati-mi si mie cum e la 300 laora pe sosea lasati vrajba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormaniac1 Postat Septembrie 28, 2003 Autor Share Postat Septembrie 28, 2003 Ca la 299 doar ca e putin mai repede... Nu se poate explica in cuvinte, asa ca-ti recomand sa incerci... Sper sa n-am probleme cu inima sau cu sistemul nervos... Bafta si succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Septembrie 28, 2003 Share Postat Septembrie 28, 2003 ce consum are un motor de 600 si unul de 1000? ma intereseaza street-urile (gen Hornet, Fazer, Bandit, Z1000) in conditii normale de mers nu coxareala (no offense coxanelu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormaniac1 Postat Octombrie 1, 2003 Autor Share Postat Octombrie 1, 2003 Eu zic ca un speed adevarat, mai mare de 600 cc, poate merge pana la 10-12 l/100 Km daca are forja in el. Daca mergi decent, probabil ca-l poti tine si pe la 6-7 l%. Oricum e rezonabil, avand in vedere performantele pe care le ai si daca mergi "rezonabil"... Deobicei un speed are autonomia de vreo 250-300 Km la un rezervor de 18-20 l. Deci fa si tu un calcul si-ai sa vezi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate