Fox32 Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 Care poate sa repare asta??? Sau daca are cinvea, sau ati vazut pe undeva jeanta de aprilia rs modelu asta PM me urgent plss! si ca ma costa daca se poate face?sai daca stiti sa se potriveasca de la alt model.... ms mult Noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 fratieee da in ce ai dat?janta ca aia gasesti la united motors.esti nebun daca vrei sa repari asa ceva....nu e deloc sigur si nici nu cred ca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sohei Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 estetic poti sa o repari dar nu poti sa o faci si mecanic ...not safe si nimeni nu o sa iti garanteze....eventual pe la NASA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 nu mai ai nici o sansa sa o repari....... doar cu alta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 Care poate sa repare asta??? Sau daca are cinvea, sau ati vazut pe undeva jeanta de aprilia rs modelu asta PM me urgent plss! si ca ma costa daca se poate face?sai daca stiti sa se potriveasca de la alt model.... ms mult Noroc! la gunoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fox32 Postat Mai 25, 2007 Autor Share Postat Mai 25, 2007 nu conteaza sigura sau nesigura, trebuie sa o repar...astept propuneri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 nu conteaza sigura sau nesigura, trebuie sa o repar...astept propuneri cauta un nene care sudeaza in aluminiu, ideal ar fi sa ai si bucata lipsa.. daca nu, nu stiu ce mai iese acolo... stiu eu un nene la Braila care face minuni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fox32 Postat Mai 25, 2007 Autor Share Postat Mai 25, 2007 vreun nene prin Bucuresti, Ploiesti nu stiti ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 du-te la Rabinu 0724452023. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpreotescu Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 intra pe ebay.de gasesti sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 nu conteaza sigura sau nesigura, trebuie sa o repar...astept propuneri Cumva vrei s-o vinzi dupa ce o repari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 Cumva vrei s-o vinzi dupa ce o repari? nu a imprumutat-o de la un prieten si trebuie sa o dea inapoi intreaga, daca nu ii sparge ala fatza sau il pune s-o plateasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fox32 Postat Mai 25, 2007 Autor Share Postat Mai 25, 2007 Da, vreau sa o vand dar daca e riscant cu jeanaa reparata o sa cumpar alta , nu vreau sa-si rupa vreunu gatu din cauza mea...sa-l am pe constiinta...macar una la sh sa gasesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate