abil-psihic Postat Mai 27, 2007 Share Postat Mai 27, 2007 Propunere pt toti cei interesati: de la inceputul lui august, timp de 10-14 zile, doresc sa fac un drum bucuresti-maramures (via Hunedoara, Alba, Cluj, Bistrita) si retur (prin Mures-Brasov). Ruta nu e batuta in cuie, existand posibilitatea sa fie schimbata in functie de peisaj, context si preferinte. Ideea e sa putem vedea cat mai multe locuri frumoase si sa ne simtim „aventurieri”. Perioada mentionata e aleasa astfel incat sa se poata ramane mai mult de o zi intr-o zona care merita vazuta pe indelete. Detalii tehnice: - cazare la cort si, eventual, o data la 2-3 zile la o pensiune sau un hotel - costuri: 700-1000RON (in functie de cureaua si rezervorul fiecaruia) - distanta totala: aproximativ 1.600 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladi Postat Mai 27, 2007 Share Postat Mai 27, 2007 Daca iau bacu ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abil-psihic Postat Mai 27, 2007 Autor Share Postat Mai 27, 2007 Pai... mult succes la Bac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladi Postat Mai 27, 2007 Share Postat Mai 27, 2007 Doamne ajuta. Oricum dupa bac vreau sa fac o tura de tara. Deci cu cat mai multi cu atat mai bine Doamne ajuta. Oricum dupa bac vreau sa fac o tura de tara. Deci cu cat mai multi cu atat mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marcos Postat Mai 27, 2007 Share Postat Mai 27, 2007 M-ar tenta o tura de genul ... Da-mi un mesaj pe yahoo la marcos_88 daca e sa vbim mai detaliat si poa vin cu africanul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Mai 29, 2007 Share Postat Mai 29, 2007 Eu o sa plec cu masina pe 4 iunie din Bucuresti cu destinatia Maramures unde voi sta o saptamana si cand ma intorc va scriu aici impresii care va pot ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abil-psihic Postat Mai 30, 2007 Autor Share Postat Mai 30, 2007 Multumim anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abil-psihic Postat Iunie 6, 2007 Autor Share Postat Iunie 6, 2007 (editat) Suntem deja 5: - subsemnatul cu Transalp - Marcos cu Africa Twin - Vladi cu Virago - Mihai cu GSX 600 F - Alex cu Aprilia Pegaso Ultimii doi si-au anuntat interesul pe messenger. Nimeni nu a spus ca vine sigur, dar chiar daca mai sunt aproape 2 luni pana la plecare (probabil 29 iulie) sper sa nu se razgandeasca nici unul. Pana atunci, poate ne vedem si mai discutam la Arc sau chiar la Bucov. Editat Iunie 6, 2007 de abil-psihic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 Ne-am intors din frumosul tur de Maramures si o sa postez maine (duminica) totul despre excursia facuta la sectiunea "Motociclisti in timpul liber". O sa incerc sa va dau cat mai multe sfaturi care sa va fie utile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktm_duke Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 sal man ma bag si eu cu voi cu un gsx600f Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abil-psihic Postat Iunie 10, 2007 Autor Share Postat Iunie 10, 2007 Esti bine venit! Lasa pe PM un ID de messenger sau un nr. de telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abil-psihic Postat Iunie 27, 2007 Autor Share Postat Iunie 27, 2007 Daca iau bacu ma bag So... vii cu vesti bune sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacomia Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 Data de 29 iulie e abatuta in cuie? Eu as putea sa vin si as vrea dar deabia dupa 4-5 august. Vladi e in ca in focurile bac-ului dar nu-mi fac probleme pt el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abil-psihic Postat Iunie 28, 2007 Autor Share Postat Iunie 28, 2007 Ziua plecarii o sa fie 29 sau 30 iulie. Mai mult nu pot amana pt ca ar insemna sa-mi irosesc zilele de concediu stand in Bucuresti. Prima campare o sa fie la Petrimanu - un loc superb, in muntii Latoritei, situat la aprox. 80 de km de Rm. Valcea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zamonkh Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 sal.noteaza-ma si pe mine costi cu honda cbr 1000f vb la tel sau pe mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unforg1ven Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 cred ca ma bag si eu la turu asta. e ok data. partea mai nasoala este cu bagajul. nu prea am unde sa-l pun pe mobra. daca mai vin si cu muierea chiar nu mai am loc deloc. iar pentru 10-14 zile iti trebuie nitel bagaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abil-psihic Postat Iulie 1, 2007 Autor Share Postat Iulie 1, 2007 Un tankbag mai mare, un rucsac... Minimul necesar cred ca incape in ele; iar cortul il legi undeva in spatele motorului. Acum depinde si de cate lucruri vrea pasagera sa care dupa ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unforg1ven Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 Un tankbag mai mare, un rucsac... Minimul necesar cred ca incape in ele; iar cortul il legi undeva in spatele motorului. Acum depinde si de cate lucruri vrea pasagera sa care dupa ea e femeieeeee pentru 5 zile in vama a trebuit sa-mi aduca bagajul un prieten cu masina... dar e posibil sa vin singur totusi ca e in concediu in perioada aia si are de invatat pentru restante eu in august vreau sa merg si aici /index.php?...view=getnewpost asa ca daca mai aveti de gand careva 4 zile sa ma insotiti ar fi super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zamonkh Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 problema cu femeile multe lucruri, fier de calcat, feon, etc. ce sa faci e bine si fara ele dar parca mai bine e cu ele. o sa vedem cand o sa plecam cum o sa se impace cu ideea ca nu e loc de tot felul de prostii aruncate prin bagaje. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abil-psihic Postat Iulie 8, 2007 Autor Share Postat Iulie 8, 2007 Problema cu femeile - sau a majoritatii, caci unele, cum e din fericire a mea iubita, ies din tipare - e ca le-ar fi mult mai util un TIR, decat o motocicleta De obicei, e dificil sa incarci o motocicleta pana si cu lucrurile care sunt esentiale. Apropo`s de asta, cei care doresc sa vina in excursie trebuie sa fie constienti de faptul ca e musai sa aiba cu ei: cort, saci de dormit si izoprene. Nu-s grele, dar ocupa spatiu... Cat despre grupul care se doreste a fi format pentru aceasta tura, pana acum singurul care a spus ca va veni sigur este zamonkh (costi cu honda cbr 1000f) impreuna cu sotia. Mai sunt 3 saptamani, dupa care Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zamonkh Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 asta e, eu speram sa fim mai multi dar dc e sa fim doar 2 moto d.p.m.d.v e ok. cei care nu vin au numai de pierdut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abil-psihic Postat Iulie 13, 2007 Autor Share Postat Iulie 13, 2007 Cam asta e, in linii generale, traseul pe care il am in minte. Dupa cum am mai spus, insa, el nu ramane batut in cuie. Am renuntat la varianta de intoarcere mai scurta si am inclus Piatra Neamt - pentru a nu rata Cheile Bicazului - si Sfantu Gheorghe pentru Lacul Sf. Ana si Balvanyos. Plecarea va fi intr-o sambata, pe 28 iulie, dis de dimineata. In total vor fi 1800-2000 de kilometri. Abia astept sa vina o data concediul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florad Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 Ma bag;te-ai sau vati gandit si la un soft enduro? Propunere pt toti cei interesati: de la inceputul lui august, timp de 10-14 zile, doresc sa fac un drum bucuresti-maramures (via Hunedoara, Alba, Cluj, Bistrita) si retur (prin Mures-Brasov). Ruta nu e batuta in cuie, existand posibilitatea sa fie schimbata in functie de peisaj, context si preferinte. Ideea e sa putem vedea cat mai multe locuri frumoase si sa ne simtim „aventurieri”. Perioada mentionata e aleasa astfel incat sa se poata ramane mai mult de o zi intr-o zona care merita vazuta pe indelete. Detalii tehnice: - cazare la cort si, eventual, o data la 2-3 zile la o pensiune sau un hotel - costuri: 700-1000RON (in functie de cureaua si rezervorul fiecaruia) - distanta totala: aproximativ 1.600 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abil-psihic Postat Iulie 13, 2007 Autor Share Postat Iulie 13, 2007 Da. Pe harta am trasat mai mult autostrazile, drumurile nationale si europene, insa ori de cate ori se va ivi ocazia unei scurtaturi mai pitoresti o vom aborda. Printre cei care au zis ca vin se afla si posesori de moto touring mai pretentioase, insa eu zic ca un drum forestier poate fi abordat, cu putina grija, de orice motofrisca. Daca am lua-o numai pe asfalt perfect n-ar mai fi nicio aventura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clau_C Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 Da. Pe harta am trasat mai mult autostrazile, drumurile nationale si europene, insa ori de cate ori se va ivi ocazia unei scurtaturi mai pitoresti o vom aborda. Printre cei care au zis ca vin se afla si posesori de moto touring mai pretentioase, insa eu zic ca un drum forestier poate fi abordat, cu putina grija, de orice motofrisca. Daca am lua-o numai pe asfalt perfect n-ar mai fi nicio aventura. Salutare, eu sunt din Cluj si la inceputul lunii August planificam si eu un drum in Moldova pe la manastiri. Una peste alta eu zic ca avem sanse mari sa va insotesc cateva zile, mai ales daca sunteti dispusi sa schimbati ruta Bistrita - Reghin - Tg Mutes(care nu-i mare lucru) cu Bistrita-Vatra Dornei ( e pasul Tihuta cu Castelul Dracula care zic eu ca merita). Si de la Vatra Dornei puteti cobori la Cheile Bicazului, poate includeti si vreo 2-3 manastiri -langa Tg Neamt e Manastirea Neamt, Agapia si Varatec. In concuzie cand preconizati ca ajungeti la Cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate