baiatu_tony Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 poate daca ati incerca sa cautati informatiile astea pe www.transalp.ro , ati avea mai mult noroc. oricum, un crashbar facut de cineva cu experienta si cu multe recenzii bune, e 150 lei. oare merita deranjul? spune-ne si noua unde gasim crash bar cu 150 de lei , ca eu n-am gasit nicaieri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 150 lei bucata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 ma alatur si eu cu crashbaru. Cand vine iarna o bag la pastrare si vreau sa ii pun bar si scut. Am cautat dar nimic, se tine ascuns acest mic proiect, sigur sunt persoane care au masuratori. Am sa imi fac masuratori si il voi face 3D cu tot cu simulare la impact, cel mai probabil pastrata forma stock si desene pt care va avea nevoie de model; asta pe iarna. Stie careva ce proprietati are otelul de crash bar,ce otel se foloseste? Nu-ti pune prea multe intrebari legate de teava. Du-te la primul depozit de profile metalice si vezi ce teava gasesti. In general 20 mm sau 27mm. Este fier mort, OL 37. Altceva nu gasesti la un pret convenabil si nici nu cred ca trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 un crash bar facut de baieti mesteri iau manopera. Mie imi dau bere si e mai convenabit dat fiind faptul ca sunt in domeniu si am sdv pt executie. Ce ma intereseaza e rezistenta la curgere sa fie mai mare de 400mpa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_catalin Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Vreau si eu crashbar cu 150 de lei. Ca 120 euro mi se pare un pret imens... cred ca are un adaos de 300% fata de cat ar costa in mod real... si apropos de transalp.ro... de vreo 2 luni nu-mi da nici unul din moderatori "accept" desi m-am inscris de vreo 2 ori... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RomiC Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Vreau si eu crashbar cu 150 de lei. Ca 120 euro mi se pare un pret imens... cred ca are un adaos de 300% fata de cat ar costa in mod real... Bai baieti , cred ca glumiti ... cu 150 lei nu-mi fac nici pentru mine crashbar . voi stiti cat este de lucru la asa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_catalin Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Bai baieti , cred ca glumiti ... cu 150 lei nu-mi fac nici pentru mine crashbar . voi stiti cat este de lucru la asa ceva ? Eu sunt convins ca 150 e un pret derizoriu... Dar @Manach a iesit la interval cu asemenea sugestie... Si daca tot a inceput campania electorala, sugerez candidatilor sa dea electoratului specializat (v.motociclisti) crashbar-uri la pretul de 150 lei !!! Sau, de ce nu, moka !!! Si ca sa fim si populisti: pai daca in Germanika la un salariu mediu de 2500 euro un crash e 135 euro, in Romanica la 2500 lei => 135 lei... Uite ca am iesit si mai ieftin decat initial RomiC, am vazut pe transalp.ro ca ai facut mai multe crash-uri. Da-mi un PM cu un pret pentru TA 650. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 intrebare? am inteles eu bine, Honda inceteaza productia la transalp? stiti ceva, vreun comunicat de presa? basta, finito, no more, adios ? idem si pentru Varadero Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 (editat) Si ca sa fim si populisti: pai daca in Germanika la un salariu mediu de 2500 euro un crash e 135 euro, in Romanica la 2500 lei => 135 lei... Uite ca am iesit si mai ieftin decat initial Să ne arăți factura unei combine frigorifice de 400 lei Editat Noiembrie 9, 2012 de Andry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bolo Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 cumpar etrier stanga fata pt transalp pd10. (97) stiti cumva daca etrierele transalpurilor de dupa 2000 sunt identice cu cele de dinainte de 2000? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 cumpar etrier stanga fata pt transalp pd10. (97) stiti cumva daca etrierele transalpurilor de dupa 2000 sunt identice cu cele de dinainte de 2000? post 5633 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
userul AZ Postat Noiembrie 28, 2012 Share Postat Noiembrie 28, 2012 (editat) Se potriveste, eu i l-am dat omul zice ca a mers cu el si functioneaza fara probleme. Sistemul de prindere s-a potrivit perfect. Info: Pentru piese de TA650, mai puteti apela la mine sau un ochi pe topic-ul http://www.motocicli...-transalp-2006/ De asemenea daca e cineva interesat, vand vacuta actuala /index.php?/topic/684331-vand-honda-xl650v-transalp/ Intrebasem cu ceva pagini mai in spate de galerie de evacuare pentru un RD11. Am gasit la user-ul Adris, mai are si el ceva piese de TA650. Bafta... Editat Noiembrie 28, 2012 de userul AZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 (editat) vreau un crash bar, ceva asemenator, care aveti vre-o pista sau asa ceva pe mobra dati de stire, mersi! Cel de la HD e imens, nu fac modelul asta. Editat Decembrie 10, 2012 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 vreau un crash bar, ceva asemenator, care aveti vre-o pista sau asa ceva pe mobra dati de stire, mersi! Cel de la HD e imens, nu fac modelul asta. imens da bun si rezistent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 Asa o fi. Daca in cateva zile nu gasesc asa ceva sunt nevoit a apela la HD. Deocamdata nu-i stress. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho25 Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 Cei de la HD au si o varianta numita de ei Tour. Vezi poate iti convine mai mult. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4112195489948&set=pb.1434984618.-2207520000.1355143959&type=3&theater Acesta e facut de ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 Cei de la HD au si o varianta numita de ei Tour. Vezi poate iti convine mai mult. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4112195489948&set=pb.1434984618.-2207520000.1355143959&type=3&theater Acesta e facut de ei. e frumos si eu am avut surioara ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 imens da bun si rezistent urat cu spume, dorea omu' sa zica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 urat cu spume, dorea omu' sa zica bravo patratel stai jos 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sarpente Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 mai mergeau niste scuturi de platband si puteai pleca linistit prin Irak extraordinar de urat cu spume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 bravo patratel stai jos 4 si totusi lipseste plugul pentru zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 si totusi lipseste plugul pentru zapada pai da eu numa dau iarna mai ma dor si asa salele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecul Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Pentru cei carora nu le place designul la modelul mare de Crash Bar am incercat sa facem un model fara plug Totusi multa lume, straini, prefera modelul Adventure. Poate aveti voi o sugestie despre cum ar trebui sa arate un model frumos, ca asa e usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Pentru cei carora nu le place designul la modelul mare de Crash Bar am incercat sa facem un model fara plug 2DSC_0856.JPG Totusi multa lume, straini, prefera modelul Adventure. Poate aveti voi o sugestie despre cum ar trebui sa arate un model frumos, ca asa e usor. + cric central + genti laterale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 http://neu.hepco-becker.de/Montageanleitungen/502110.0001.pdf poti prelungi asta ca sa protejeze si carena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate