Hadess Postat Septembrie 12, 2004 Share Postat Septembrie 12, 2004 Ca sa pastram traditia, deschid eu un nou topic pt intalnirea de la Targoviste. A fost scurta, dar placuta. Noi cel putin ne-am simtit oaspeti. Au fost celebrele concursuri, a fost bere, mititei, o locatie frumoasa. Ce mai, toate ingredientele pe care le puteau pune organizatorii pt o intalnire reusita. In schimb au cam lipsit motoarele! Poate temperaturile scazute din ultima vrme, sau poate timpul scurt alocat i-au tinut departe pe unii dintre noi. Oricum baietii de la VALAH M.C. si-au dat silinta sa iasa cat mai bine. La anul asteptam ceva si mai bun si de amploare mai mare. In continuare cateva poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Septembrie 12, 2004 Autor Share Postat Septembrie 12, 2004 Turnul Chindiei: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Septembrie 12, 2004 Autor Share Postat Septembrie 12, 2004 concursul de mers incet. Copilul a casigat 2 runde in fata unor motociclisti redutabili. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Septembrie 12, 2004 Autor Share Postat Septembrie 12, 2004 Nu putea lipsi un burn-out! Cosmin de la VALAH MC : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Septembrie 12, 2004 Autor Share Postat Septembrie 12, 2004 Dupa amiaza baietii ne-au invitat la o plimbare la marginea orasului. Ne-au oferit o imagine panoramica a Cetatii de pe un platou de la marginea orasului. Uite si motoarele care au mers la plimbare: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Septembrie 13, 2004 Share Postat Septembrie 13, 2004 (editat) BRAVO ORGANIZATORILOR!!!!!!!!!!! DIN CE POVESTESC BAIETII SE PARE CA A FOST SUPER,PACAT CA N-AU FOST MAI MULTI MOTOTRISTI (SE PARE CA AU FOST IN TARG LA VITAN). MA OFTIC CA NU AM FOST. MAI PUNETI POZE CARE AVETI. MAXIMA Editat Septembrie 13, 2004 de DCSAN20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 13, 2004 Share Postat Septembrie 13, 2004 locul de intalnire ora 10:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Septembrie 13, 2004 Share Postat Septembrie 13, 2004 locul de intalnire ora 10:30 CUM ADICA?????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 13, 2004 Share Postat Septembrie 13, 2004 locul unde s-au adunat pt parada.Piata centrala cu statuia lui Mihai Viteazu.......in acel moment a fost singura poza facuta in acel loc Ulimul model de casti made in Romania secolul XII....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 13, 2004 Share Postat Septembrie 13, 2004 toata lumea din oras...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SVR Postat Septembrie 13, 2004 Share Postat Septembrie 13, 2004 Am fost la intalnire si mi-a placut. Vremea frumoasa, ospitalitatea specific romaneasca (mici si bere gratis, nu s-a platit intrarea )si caldura cu care am fost primiti au compensat in buna masura faptul ca au fost putini participanti. Ne-am simtit bine impreuna si ne-am distrat la concursuri (cel putin eu). As pune poze daca as avea, dar am pleact in graba si am uitat aparatul acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 13, 2004 Share Postat Septembrie 13, 2004 scena....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 13, 2004 Share Postat Septembrie 13, 2004 frumusetile locatiei......turnu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 13, 2004 Share Postat Septembrie 13, 2004 intrarea in biserica din cetate....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 13, 2004 Share Postat Septembrie 13, 2004 ......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 13, 2004 Share Postat Septembrie 13, 2004 ruinele...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 13, 2004 Share Postat Septembrie 13, 2004 ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 13, 2004 Share Postat Septembrie 13, 2004 ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 13, 2004 Share Postat Septembrie 13, 2004 ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 13, 2004 Share Postat Septembrie 13, 2004 vedere din turn...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 13, 2004 Share Postat Septembrie 13, 2004 ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 13, 2004 Share Postat Septembrie 13, 2004 si in loc de concert tipic intrunire am avut parte de ceva special.........muzica indiana de relaxare si meditatie + bioenergizare. a fost ceva mai deosebit.........yoghinii stiu de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate