Sensei Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 Adunarea in Piata Alba Iulia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 Adunarea in Piata Alba Iulia Pai?Unde e Sarata?Sau urmeaza?bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Iunie 3, 2007 Autor Share Postat Iunie 3, 2007 Oprire la Urziceni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 Adunarea in Piata Alba Iulia Fenta.Au aparut mai tirziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Iunie 3, 2007 Autor Share Postat Iunie 3, 2007 La Sarata, unde face Nicu armata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 Deci, s-o luam de la capat: cine vrea... ceafa?? Ne-am adunat multi la excursia asta catre Sarata Monteoru. Si multi dintre noi nu mai fusesera acolo niciodata. Pe mine una m-a dezamagit nu zona, care este superba, ci faptul ca nu s-a investit nimic acolo si nu prea ai ce face/gasi. Ne-am dus la o pensiune si ne-am potolit foamea unei masele pentru ca doar pentru atat a ajuns. Am zapacit ospatarul... Ma rog, de apreciat faptul ca oamenii sunt primitori pe acolo dar ar trebui sa si bage cineva bani in zona aia. Deci, cine vrea ceafa? Si cine vrea salata de gogonele rosii?? Si apoi ne-am decis sa mergem la Vulcanii Noroiosi ca... tot eram pe acolo. Vulcanii tot la locul lor... Dar drumul e reparat fata de anul trecut si e o placere sa-l strabati!! Am zambit in casca tot timpul. La intoarcerea ideea de a o lua prin Valenii de Munte a fost cat se poate de proasta pt. ca drumul e bombardat dar am ajuns cu bine, separati din pacate de graba (in cazul meu) sau destinatii (in cazul altora) Revin cu poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Iunie 3, 2007 Autor Share Postat Iunie 3, 2007 La Vulcani Deci, s-o luam de la capat: cine vrea... ceafa?? Era altfel: "Deci, cine are ceafa de porc?" La intoarcere, grupul "de Buzau" Pasarica, tu n-ai alta treaba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 Poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 repetam intrebarea lui Sensei "Deci, cine are ceafa de porc?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 Frumoasa excursia si sper sa se mai repete cat de curand... Iata cateva poze si de la mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 mi-am inchipuit eu ca voi sunteti gasca aia mare cu care m-am intersectat dupa ce am plecat de la vulcanii noroiosi ...am vrut sa ma intorc si eu pe valeni,dar am aflat din timp ca drumul nu-i tocmai bun,asa ca m-am intors tot pe unde am venit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duncan Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 (editat) ... avand in vedere ca afost prima mea excursie... nu am decat cuvinte de lauda ... de la companie si pana la destinatia aleasa ma bucur ca am ales sa merg alaturi de voi ... cu ceafa am stabilit cate vrem... dar era chiar ceafa? oricum asteptam cu interes nota de plata...si speram sa fie la fel de mica Editat Iunie 3, 2007 de duncan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lascarica. Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 Cu putina intarziere, niste poze si de la mine... ce-i drept, nu prea am facut poze cumotoare, de asta au avut grija altii A fost o zi splendida, sper sa mai luati incepatori cu voi si cu alte ocazii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duncan Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 (editat) repetam intrebarea lui Sensei "Deci, cine are ceafa de porc?" ... de fapt la aceasta poza intrebarea era ..."cine are varza?"... Editat Iunie 3, 2007 de duncan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lascarica. Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 (editat) Cu putina intarziere, niste poze si de la mine... ce-i drept, nu prea am facut poze cu motoare, de asta au avut grija altii A fost o zi splendida, sper sa mai luati incepatori cu voi si cu alte ocazii ... de fapt la aceasta poza intrebarea era ..."cine are varza?"... Daca ar fi intrebat chelnerul "cine are piept de pui?", cine ar fi ridicat mana? Editat Iunie 3, 2007 de lascar1ca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 Multumesc lui Sensei pentru ipostazele inedite in care m-a "imortalizat". Drumul a fost bun, mai putin vantul lateral pana la Buzau si drumul foarte prost intre Magura si Valeni Mi-a facut placere va cunosc / revad (dupa caz) si sper ca ne vom mai plimba pentru ca sunt multe de vazut in tara asta. Am o singura remarca: "grupul" a fost putin cam dezorganizat, s-a simtit lipsa clara a unui deschizator cat si a respectarii unor opriri ... sa zicem mai logice. Era oarecum normal la un numar mare de motociclete. Si pentru a va da si un argument: am facut 360 km in 10 ore !!! (ok, minus masa la Sarata, minus alte opriri dar oricum ...randament minim). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Poze facute de noi (tuningboy & zouza) INTALNIREA IN PTA ALBA IULIA... GAS-STOP pauza de tigara in benzinarie am ajuns la Sarata Monteoru, incet dar sigur : apoi am mancat , unii sandwichuri altii binecunoscuta "ceafa" cica piscina va fi gata in 2 sapt max: ne-am mai si pozat La categoria "others" : iar ca incheiere putem spune ca a fost "parfum" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Memphis Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Frumos,imi pare rau k nu am venit!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 cam putine poze hai hai .. mai scoateti ca se mai poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lascarica. Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 cam putine poze hai hai .. mai scoateti ca se mai poate am "stors" un pic aparatul si am mai gasit cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate