vamitul Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 simsonuri au fost fost importate in draci in ani 60. erau cele mai populare motociclete, am citit chiar ca, intr-o perioada erau in proportie de 2:1 fata de restul motoarelor. nu stiu exact cat e exacta e informatia, daca mai gasesc site-ul voi veni cu informatii mai exacte. oricum, idea e ca au foast foarte multe in tara, deci ar trebui sa fi ramas destul de multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
woden665plus1 Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 Am si "io" o intrebare: ...cine are un excentric (cama) de la un magnetou de simson si vrea sa il instraineze??? Deja lucrez la o aprindere electronica cu senzor Hall pt Simson iar azi am avut o revelatie : nu pot renunta la avansul centrifugal .Pt. a face un avans centrifugal (cel original) mai am nevoie de un excentric. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chevaliernoir Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 (editat) Salut. sunteti interesat despre articoluri despre Simson, in limba francesa? --- Mesaj completat în 10 Oct 2007 07:49 -------------inca o data? Editat Octombrie 8, 2007 de chevaliernoir Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenfect Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 Salutari, Articol cu Simson AWO gasiti in revista Auto-Moto Veteran.... http://www.veteran.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Octombrie 11, 2007 Autor Share Postat Octombrie 11, 2007 pls ...pls....pls.... mare nevoie de un far original de awo si cutia de scule tot de awo .... pls pls pls un magnetou de sport sau un motor complet .... numa bine !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chevaliernoir Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 (editat) acuma, am la mine! am vrut sa condusc un pic pentru sa fac poze, dar la sfersit, nu m am oprit, si am facut pozele de noapte fata casa mea! Am fost WEul asta la Petrosani, si m a placut pentrui ca motor este "refacut" cu toti rulementi nou... Si am conoscut primul propietar, care are moto de 1961! Editat Octombrie 11, 2007 de chevaliernoir Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 ...scapa la tine ulei pe la simering volanta... ...si centrifugheaza pana ajunge pe gaurica de reglare a aprinderii.....rulmenti poate nou , dar simering(volanta ) pus rau! --- Mesaj completat în 11 Oct 2007 21:44 ------------- Cine stie cat% din ele sunt pe sosea si cine stie cat% is lasate in paragina intr-un garaj,sopru,hambar etc. Banuiesc k is destul de multe. ....cam de 7xcat% le-au dus tiganii la fier vechi(o parte dupa o prealabila transformare in 'ciopare' 'street fighturi' si alte ozn-uri)...Puteti sa va linistiti!Nu Mai Sant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 ...scapa la tine ulei pe la simering volanta... ...si centrifugheaza pana ajunge pe gaurica de reglare a aprinderii.....rulmenti poate nou , dar simering(volanta ) pus rau! <small>--- Mesaj completat în 11 Oct 2007 21:44 -------------</small><br/> ....cam de 7xcat% le-au dus tiganii la fier vechi(o parte dupa o prealabila transformare in 'ciopare' 'street fighturi' si alte ozn-uri)...Puteti sa va linistiti!Nu Mai Sant! ba mai sunt...nu tourene, dar sporturi mai stiu, si din pacate babalacii de bosorogi se cred tutankamon si vor sa se ingroape cu ele @chevaliernoir: super si articolul, si calitatea pozelor facute la simson(foarte artistice) multam PS: simsonul, pe vremea tatucului, se cumpara din vitrina, si s-au adus gramada in tara....deh, cum romanu era din topor, nu umbla la ele sa le faca, asa cum a facut si cu mobrele, si majoritatea au ajuns hrana pt vapoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 PS: simsonul[.....], si majoritatea au ajuns hrana pt vapoare Sad but true Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chevaliernoir Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 Salut toate lumea Acuma am AWO mea, si as vrea sa cumpar cateva piece ... Conosc situl asta cu multe ceva, dar este in poland : http://www.skuterdebica.hg.pl/ unde putem sa cumpar piece pentru simson? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 ...scapa la tine ulei pe la simering volanta... ...si centrifugheaza pana ajunge pe gaurica de reglare a aprinderii.....rulmenti poate nou , dar simering(volanta ) pus rau! <small>--- Mesaj completat în 11 Oct 2007 21:44 -------------</small><br/> ....cam de 7xcat% le-au dus tiganii la fier vechi(o parte dupa o prealabila transformare in 'ciopare' 'street fighturi' si alte ozn-uri)...Puteti sa va linistiti!Nu Mai Sant! De la motor s-au de la cutie cert e ca scapa si trebuie desfacut, s-au suntem noi prea chitibusari, moto este OK. Cu bine --- Mesaj completat în 13 Oct 2007 06:31 ------------- Salut toate lumea Acuma am AWO mea, si as vrea sa cumpar cateva piece ... Conosc situl asta cu multe ceva, dar este in poland : http://www.skuterdebica.hg.pl/ unde putem sa cumpar piece pentru simson? Piese noi nu cred ca gasesti cel putin in Romania precis nu. Scrie ce-ti trebuie si vedem ! Moto e grozav sa-l folosesti sanatos( sper ca nu vrei sa-l pui in vitrina si damineca sa-l lustruiesti, motoarele sunt facute sa mearga) Cu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 SALUT , URGENT !!! CUMPAR MAGNETOU DE SIMSON !!! AM CLIENT PENTRU UN SIMSON SPORT 1960 ... DAR IMI TREBUIE MAGNETOU !!! AFACEREA E CA SI INCHEIATA ... DAR OMUL VREA SA REZOV EU ACESTA PROBLEMA !!! ASTEPT OFERTE !!! DAU SI O CINSTE CELUI CARE MA AJUTA ... LA INTRUNIREA DE LA TARGOVISTE !!! GIGI PAMANTEANU 0723656643 MULTUMESC !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 SALUT , URGENT !!! CUMPAR MAGNETOU DE SIMSON !!! AM CLIENT PENTRU UN SIMSON SPORT 1960 ... DAR IMI TREBUIE MAGNETOU !!! AFACEREA E CA SI INCHEIATA ... DAR OMUL VREA SA REZOV EU ACESTA PROBLEMA !!! ASTEPT OFERTE !!! DAU SI O CINSTE CELUI CARE MA AJUTA ... LA INTRUNIREA DE LA TARGOVISTE !!! GIGI PAMANTEANU 0723656643 MULTUMESC !!! Incearca la useri >>mikulaish>>rockbikecz si steelrider.Ultimul parca il mai are de vanzare pe la piese de schimb.Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 Salut toate lumea Acuma am AWO mea, si as vrea sa cumpar cateva piece ... Conosc situl asta cu multe ceva, dar este in poland : http://www.skuterdebica.hg.pl/ unde putem sa cumpar piece pentru simson? Pe www.omega-oldtimer.de gasesti absolut orice piesa pt Simson, sau motors.ebay.de. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Octombrie 15, 2007 Autor Share Postat Octombrie 15, 2007 am pierdut cheia de la baterie si de la trusa de scule ... ce sa ma fac ? merge oare alta cheie ? sau trebuie sa sparg usita ? ms mult !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 am pierdut cheia de la baterie si de la trusa de scule ... ce sa ma fac ? merge oare alta cheie ? sau trebuie sa sparg usita ? ms mult !!! ma intreb cum de nu ai pierdut tot simsonul sau ce e ala la care ai pierdut tu cheita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Octombrie 15, 2007 Autor Share Postat Octombrie 15, 2007 la asta trebuia sa rad ... io cer ajutor nu vad care i faza ? si daca am postat aici cred ca de simson i vb ... si se mai intampla se pierzi si lucruri mici ... astept ajutor de la oameni seriosi numa bine !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 (editat) la asta trebuia sa rad ... io cer ajutor nu vad care i faza ? si daca am postat aici cred ca de simson i vb ... si se mai intampla se pierzi si lucruri mici ... astept ajutor de la oameni seriosi numa bine !!! hmm da ... cred ca o sa ma mustrez singur ... u bad boy(fiind vb aici de mine) ... si totusi de cand ai tu simson mah ??? onoreaza-ne si pe noi cu niste poze daca ai simson sau ai pierdut cheia imaginara de la un simson imaginar, ca decand tot zici ca iei simson, intr-un timp se auzea ca ai avea 3, acu sunt eu ala sau tu ?? Editat Octombrie 15, 2007 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chevaliernoir Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Piese noi nu cred ca gasesti cel putin in Romania precis nu. Scrie ce-ti trebuie si vedem ! Salut. Motor este Simson AWO Sport, number 221745, de 1961, si atas este in posa 0 Caut : - 4 links between the side-car and the motorcycle (pose 3,4,5,5_,6_) - right ending of handlebar (posa 7) - miror (posa 8) - small engine plastic cover (posa 9) - leather for seats (posa 10) - exhaust (posa 11) - contact key (posa 12) - embleme Stoye x 2 pentru atas (posa 13) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 SALUT , URGENT !!! CUMPAR MAGNETOU DE SIMSON !!! AM CLIENT PENTRU UN SIMSON SPORT 1960 ... DAR IMI TREBUIE MAGNETOU !!! AFACEREA E CA SI INCHEIATA ... DAR OMUL VREA SA REZOV EU ACESTA PROBLEMA !!! ASTEPT OFERTE !!! DAU SI O CINSTE CELUI CARE MA AJUTA ... LA INTRUNIREA DE LA TARGOVISTE !!! GIGI PAMANTEANU 0723656643 MULTUMESC !!! CHIAR NU SE GASESTE UN MAGNETOU IN TOATA ROMANIA ??? OMU' ASTA ESTE UN VETERAN AL MOTOATELOR DIN TARGOVISTE SI ARE NEVOIE DE AJUTOR !!! IN DAMBOVITA NU AM GASIT NIMIK !!! ACUM A PRINS O OFERTA BUNA PENTRU MOTORUL LUI ...SI POSIBILUL CLIENT VINE DE LA GALATI LA TARGOVISTE DAR VREA SA VADA MOTORUL IN PERFECTA STARE !!! CARE AI UN MAGNETOU SAU CARE AI AUZIT DE CINEVA CA DEZMEMBREAZA DA-I UN TELEFON SAU UN SMS !!! HAI SA-L AJUTAM !!! STIU CA SE POATE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Mai, eu am un magnetou de dat, insa nu am sa ma apuc sa sun pentru asta. Eventuale detalii pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 este vb de simsonul asta pe care vreau sa vi-la arat si voua.mie unul imi place la nebunie cuma iesit voi ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Octombrie 17, 2007 Autor Share Postat Octombrie 17, 2007 poze claritate nui prea buna dar mno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 este vb de simsonul asta pe care vreau sa vi-la arat si voua.mie unul imi place la nebunie cuma iesit voi ce ziceti? Frumos simson... imi place foarte mult shaua (fata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 (editat) Aproape de a salva inca doua Awo de la fier vechi.Dupa 4 luni de munca am reusit sa le carpesc putin.Ar mai fi cate ceva de facut la ele dar lipsa de piese e o problema. Editat Octombrie 18, 2007 de 4bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate