Axa cu Scame Postat Septembrie 21, 2004 Autor Share Postat Septembrie 21, 2004 ..hihi, ati mai gasit oase de animale in jurul hranitorii?(cantonul ala e si observator de vanatoare) Mda, gasit...chiar mi-a displacut enorm ideea, ala nu e "observator" ci abator de ursi/caprioare pentru distractia diversilor stabi de la noi sau a strainilor cu dare de mana. Adik...stai in cabana, la o berica....dupa un grilaj de fier cu o decupatura pentru pusca.Vine ursul la papica, deh, e invatat acolo...il impusti de la 10-15 m,fara sa-i lasi vreo sansa , esti fericit ca ti-ai manifestet masculinitatea, macho dom'le...primul vanator al tarii . Conducerea locala incaseaza fie bistarii de la strain, fie o pozitie mai buna in aparatul politic pentru favorul facut si toata lumea e fericita Peste o saptamana era iar "programat"sa vina niste nemti sa "impuste ursul" La ei in tara i-ar fi costat bani grei distractia asta,daca ar fi primit aprobare,bani care ar fi intrat probabil in contul administratiei padurilor si vanatului,pentru protectia florei si faunei , repopulare etc. La noi ii costa banii de ci-co pe o saptamana, care intra in buzunarele unora Si ca sa va dati seama de ce vorbesc, bag o poza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Septembrie 21, 2004 Share Postat Septembrie 21, 2004 AXO...trimite-mi si mie pozele facute la Azuga (toate si fara resize) la catalinescumihai@yahoo.com thx P.S. we-ul asta facem o vizita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
h-asu Postat Septembrie 23, 2004 Share Postat Septembrie 23, 2004 pai v-twin e si acum cam la fel dar doar in fata fabricii de bere asa k dupa bombardament dar a fost bine ca pe drumul forestier e drumul destul de bun si noi am vrut sa ne distram undeva mai retrs acolo pe unde ai fost tu cu bicicleta si chiar ne-am distrat!cu de toate lemne la greu mici,pastrama,pulpe de pui,saramura de pastrav bidoane de suc(2)pierdute,pastravi(2)pierduti si multa multa distractie +iesiri in oras! ce mai super! Despre Sebi ce pot spune,sigur ar fii vrut si el sa vina daca era printre noi dar nu a fost sa fie DUMNEZEU SA IL IERTE!Alin Oceanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Septembrie 23, 2004 Share Postat Septembrie 23, 2004 Scuze Alin, am crezut ca "H-asu" este Horatiu. Well, ma bucur ca a iesit ceva si acolo, si va urez bafta la anu(ai cumva parul mai lung si casca ta e casca veche a lui Sebi?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
h-asu Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 no problem uite aici e mai greu da e simplu de inteles pe nicku asta intra 2 persoane eu (alin) si H-asu care nu prea intra si de aia ceea ce am scris am scris eu Alin.De casca veche de care zici acum e la Luci Cernescu a fost in clasa cu mine si are si el un Ij si a cumparato de la Sebi mai inainte!Bafta si de la mine si de la H-asu(horatiu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
de_Monika18 Postat Octombrie 15, 2004 Share Postat Octombrie 15, 2004 (editat) Salutare tuturor (Bogdan, Axa, Hashu, Alin, Catalin si care mai sunteti... )! Mi-e dor de o intalnire ca aceea de la Azuga si ma intreb cand va fi urmatoarea, mai ales ca acum e o vreme de tot ... Va pupic pe totzi si sa auzim numai de bine! de_Monika18 (Bushteni) Week-end placut si pe curand! de_Monika18 Editat Octombrie 15, 2004 de Axa cu Scame Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Octombrie 15, 2004 Autor Share Postat Octombrie 15, 2004 PLS incearca sa nu mai scrii 3 raspunsuri consecutive,pentru un " " in plus. Ai optiunea "edit" daca ai uitat ceva. Deh, asa e la inceput, mai greu BTW, bine ai venit pe forum ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
de_Monika18 Postat Octombrie 16, 2004 Share Postat Octombrie 16, 2004 Va multzumesc pentru calduroasa primire pe care mi-atzi facut-o... de_Monika Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate