sorin Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 una peste alta a fost fain. marcela e usor stresata si mai mult stresanta (categoria bocioaca, "hai sa mergem"). restu sunt ok, atata timp cat eu opresc sa fumez si nu ma freaca la martipan. asteptam comentariile acide Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeJay-X Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 una peste alta a fost fain.marcela e usor stresata si mai mult stresanta (categoria bocioaca, "hai sa mergem"). restu sunt ok, atata timp cat eu opresc sa fumez si nu ma freaca la martipan. asteptam comentariile acide Sorin Pai sa te sparg la nas......eu am lasat motocicleta pe jos...nu am scapat-o pe jos.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 lasa, ai facut si tu botezu acu, zi mersi c-ai scapat fara urmari Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 @DeeJay-X - O fi vreo noua metoda de parcare... stai sa notez unghiul de inclinare si viteza de lasare in jos Cam asa am culcat-o si eu k prostu' in week-end, dar rezultatul a fost maneta de frana retezata. Stupid Anyway, unde-s pozele alea XXX ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 ah am uitat. mersi lu marcela ca m-a ajutat sa-mi ridic motoreta de pe jos, si lu nucu, a fost baiat de viata si nu a scos repede aparatu sa faca poza:D Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeJay-X Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 AndreiC......rushine....te-am asteptat o ora la OMV....si canci.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 mutumesc tuturora pt poze................. e o amintire super misto abia astept sfarsitul de saptamana sa ne vedem la targu mures pun si o poza de a mea dupa ce ne-am despartit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 AndreiC......rushine....te-am asteptat o ora la OMV....si canci.... am avut motive obiective de nu am putut veni. imi pare rau. nu am putut lua contact cu voi, neavand telu nimanui ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babanu Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 felicitari tuturor participantilor cred ca a fost super mishto poate data viitoare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeJay-X Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 am avut motive obiective de nu am putut veni. imi pare rau. nu am putut lua contact cu voi, neavand telu nimanui ... No problem....data viitoare ne organizam mai bine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 mda, si plecam la 10 nu la 12 si ne intalnim la 9 nu la 11.30. Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 din pacate in we urmator nu pot sa vin cu voi trebuie sa ma duc la onomastica (la care am fost invitat de ceva timp da' am uitat) fiicei prietenului la care imi tin motoru' da' cre' ca ma duc duminica la bv daca e vreme buna mai vedem pina atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 cati ani are fiica ? Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 Poate da lumea o raita sa o felicite pe fiica. Da' obligatoriu sa fie majora, ca altfel e de la 2 la 7 ani, fara suspendare, si cu circumstantze agravante daca nu i-a placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 Nu uitati ca in we/ este cursa de viteza la Tg. Mures. Profitati. Sa va explice NKZ cum e drumul de la BV la TGM. Noi mergeam cu masina spre Bucuresti si eu se dadeau in ambele directii, nu le venea sa mai plece!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 @sorin:......jmekere......... nu suficienti va fi o gradi - party tinind cont ca sarbatorita si marea majoritate a invitatilor se invirt intre 4 si 9 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 macar cu motoreta le plimbam ma hai la targumures sa ne dam pe-acolo Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 LA TG-MURES E SOARE . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 nu va tine maine la 10 la omv .... Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeJay-X Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 nu va tine maine la 10 la omv .... Sorin ai dreptate.....nu ne tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 nu va tine maine la 10 la omv .... Sorin nu te tine pe tine amortizoru ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schilaci Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 Felicitari pentru excursie , va invidiez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n0namee Postat Septembrie 21, 2004 Share Postat Septembrie 21, 2004 si totusi restul de poze????? vrem detaliile ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate