sorin Postat Septembrie 17, 2004 Share Postat Septembrie 17, 2004 paste o fi a lu ghost. a mea e pizzerie.... Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeJay-X Postat Septembrie 17, 2004 Share Postat Septembrie 17, 2004 paste o fi a lu ghost. a mea e pizzerie....Sorinake ...cum zici tu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Septembrie 17, 2004 Share Postat Septembrie 17, 2004 merge o provocare?.............. dau eu o lada de bere sus la balea lac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeJay-X Postat Septembrie 17, 2004 Share Postat Septembrie 17, 2004 merge pizza cu bere.... oricum tre sa se hotarasca lumea inktro merem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tremelo Postat Septembrie 17, 2004 Share Postat Septembrie 17, 2004 merge pizza cu bere.... oricum tre sa se hotarasca lumea inktro merem... spre Munchen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeJay-X Postat Septembrie 17, 2004 Share Postat Septembrie 17, 2004 spre Munchen Doamne ajuta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 17, 2004 Share Postat Septembrie 17, 2004 transfagarasan lasilor! Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Septembrie 17, 2004 Share Postat Septembrie 17, 2004 merita!!! mai ales ca asta este ultima perioada in care se poate merge........ pana la vara ne uitam la poze............ deci ramane trans-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Septembrie 17, 2004 Share Postat Septembrie 17, 2004 cum se anunta vremea? de la corespondentul nostru special la curtea de arges aflam ca in zona tocmai s-a luminat a ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Septembrie 17, 2004 Share Postat Septembrie 17, 2004 s-a oprit plaia de azi dimineta si se anunta incalzire si vreme frumoasa de maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 17, 2004 Share Postat Septembrie 17, 2004 www.memo.ro/vremea Transul e o destinatie buna, mai ales ca in curand iar se inchide. Cazare se poate si la Cab Paraul Capra (mai sus de Piscul Negru) -> 550.000 lei/noapte/dubla, micii si berea cat de cat la preturi rezonabile. Parerea mea. Iar un pik de ploaie n-a stricat niciodata, fie ea si rece. La cab e cald Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Septembrie 17, 2004 Share Postat Septembrie 17, 2004 la omv au esspreso lavazza. bun. daca intarzii un pic, va rog frumos ... a se astepta. asta seara program de mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeJay-X Postat Septembrie 17, 2004 Share Postat Septembrie 17, 2004 Sigur e vremea buna de transfagarashan....???????..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Septembrie 17, 2004 Share Postat Septembrie 17, 2004 duminica se anunta vreme buna............ maine nu stiu........ acum ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Septembrie 17, 2004 Share Postat Septembrie 17, 2004 http://www.wunderground.com/global/RO.html eu zic ca in functie de vremea pe care o sa o intalnim pe drum decidem daca e sau nu indicat sa continuam. simplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 17, 2004 Share Postat Septembrie 17, 2004 eu zic de asemena ca daca pe drum apar gagici misto pe dreapta sa oprim si sa le luam de neveste ba ma lasati cu pensionarismele astea ? si daca ploo ce ? mergem mai incet, eu am caloriferu cu mine, opresc, ma usuc si continui nu ne face pe noi andrei: fii sigur ca eu beau cafeaua ca la 10 daca ajung e clar ca nu am apucat s-o beau. restu: nu va mai prefaceti ca sunteti fete, stim ca nu-i asa, un pic de ploaie nu face decat bine. unde dormim si altele sunt detalii neinteresante. Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeJay-X Postat Septembrie 17, 2004 Share Postat Septembrie 17, 2004 Beneee....cum spui tu bravule si viteazule calaretz pe un bol de paste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 17, 2004 Share Postat Septembrie 17, 2004 pizza ma, nu paste. paste sunt alea cu carene. lasa ca maine va iau taxa la calorifer ma! Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Septembrie 17, 2004 Share Postat Septembrie 17, 2004 valea oltului si revenim pe transfagarshan ?sau craiova, drobeta turnu severin, timisoara, cluj, brasov, bucuresti ? sau brasov, oituz, bacau, bucuresti ? Sorin Azi am venit eu pe Valea Oltului. Vremea este deosebit de frumoasa, norii sunt doar la 30 de metri inaltime, burnita este consistenta si gradele Celsius putine! Drum bun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 17, 2004 Share Postat Septembrie 17, 2004 bai se mai uita si vremea la om Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Septembrie 17, 2004 Share Postat Septembrie 17, 2004 atunci haideti sa ne adunam macaroanele, pastele si toate fiarele .......si hai sa o punem de o plimbare pe cinste si de o bauta pe masura cm3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 17, 2004 Share Postat Septembrie 17, 2004 nu beau decat suc. la jumate ca n-aveau la litru Sorinake maine la 10 la omv cine nu vine ala este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 17, 2004 Share Postat Septembrie 17, 2004 Drum bun... Eu nu ma bag. Ce e mult e mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 17, 2004 Share Postat Septembrie 17, 2004 distanta e cam la fel, poti veni prin curtea de arges si ne astepti la piscul negru. Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 18, 2004 Share Postat Septembrie 18, 2004 Am si o oarecare problema cu ambreajul... De asta prefer sa nu fac foarte multe manevre de schimbare a vitezei... Plus ca n-am experienta si nu ma risc. Pana acum, in 7 zile in sir de mers cu moto (am mai mers si ocazional, nu zilnic), am avut 2 incidente. La unul m-am urcat pe un megane, la celalalt mi-am lasat juma' de guma pe asfalt (aseara) pt ca un bou bovis mi-a taiat fata, pe linie continua si, din cate e Grivita de lata, fix pe banda mea avea treaba... Groaznic... Am plecat repede pe urma la Pui de Urs si am luat o ciorba de burta si un friptur la gratar, ca sa-mi revin din spaima.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate