Sari la conținut

Zona Rahova - Ferentari - Magurele

Postări Recomandate

Am fost mai multi, ne imprieteneam dupa ce ne ciocneam violent pe curbe.

Cateva poze de la event:

Echipamentul obligatoriu !

nakedsledracegermany2.jpg

Bolidul meu High-Tech Sledge with Shock Absorber

hightechsledge.jpg

Am surprins cu camera si un semn de circulatie intr-o curba dubla prima la dreapta deosebit de pericloasa:

sledge1.png

Cativa outside-ri:

rodelbahnen.jpg

sledgerace.jpg

Este interzisa intrarea pe partie fara tenishi, sosete si ochelari de soare!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

soooooo ........ ce mai faceti ce mai ziceti ?!

Mesaj completat

La Multi Ani domnu' Andrei ..... sa ne traiesti si sa fii fericit alaturi de frumoasa ta sotie .... :alcy:

Link spre comentariu

soooooo ........ ce mai faceti ce mai ziceti ?!

Mesaj completat

La Multi Ani domnu' Andrei ..... sa ne traiesti si sa fii fericit alaturi de frumoasa ta sotie .... :alcy:

Ce sotie frate? :laugh: .Eu sunt om serios...nu umblu cu d'astea :blbl:

multumesc frumos de urare

Link spre comentariu

Cu echipament de neopren, nu simti absolut de loc frigul, dar la ce polei a ajuns sa fie, aveai sanse sa cazi si cu masina :alcy:

deja ne batem joc pupy daca incercam sa mergem pe vremea asta. E timp la primavara ...

Link spre comentariu

deja ne batem joc pupy daca incercam sa mergem pe vremea asta. E timp la primavara ...

Absolut. Spuneam doar ca se poate "pacalii" frigul. Desi am echipament de neopren pentru snowmobil, nu am iesit cu motorul pe temperaturi extreme :alcy:

Link spre comentariu

curios cum astia in Canada se plimba si la minus 20 de grade..... nici nu ingheata, nici nu mai aluneca...o fi de la cauciucuri sau de la sosele? :alcy:

Link spre comentariu

Care ati iesit astazi cu motoarele? Nu de alta, dar nenea BeerBelly a iesit...Cred ca are si acum turturi peste tot :alcy:

ieri nu, nu puteam sa ma tin pe picioare dar sa mai tin si 'ursu' dar astazi da, am iesit... am mers destul de bine, nu a fost frig; am prins ceva ploaie dar nesemnificativ...

Link spre comentariu

curios cum astia in Canada se plimba si la minus 20 de grade..... nici nu ingheata, nici nu mai aluneca...o fi de la cauciucuri sau de la sosele? :laugh:

profil de strada si strada de strada ....... :blbl:

dar ideea cu iesitul pe vremea asta nu imi mai surade ........ma dor genunchii si ouale de la reumatism deja de pe acum , sinuzita imi face ravagii in cap iar batranele fracturi se fac resimtite ......asa ca ma bucur de iarna cu niste vin fiert !!! :alcy:

Editat de adolf_ss
Link spre comentariu

profil de strada si strada de strada ....... :blbl:

dar ideea cu iesitul pe vremea asta nu imi mai surade ........ma dor genunchii si ouale de la reumatism deja de pe acum , sinuzita imi face ravagii in cap iar batranele fracturi se fac resimtite ......asa ca ma bucur de iarna cu niste vin fiert !!! :laugh:

Si eu am dat iama-n vin...In 3 zile am baut 6 litrii, fiert, evident :alcy:

Link spre comentariu

Si eu am dat iama-n vin...In 3 zile am baut 6 litrii, fiert, evident :alcy:

pai vezi fiecare anotimp cu sporturile sale ....... e vremea de motosticlism si saniuta !!! ....ca pana iarna viitoare nu mai pup spirtoase :laugh:

Mesaj completat

ps. Andrei am vazut ca dezmembrezi GPZ-ul , dezvolta subiectul !!! de ce , ce va urma dupa el ......

Link spre comentariu

pai vezi fiecare anotimp cu sporturile sale ....... e vremea de motosticlism si saniuta !!! ....ca pana iarna viitoare nu mai pup spirtoase :alcy:

Mesaj completat

ps. Andrei am vazut ca dezmembrezi GPZ-ul , dezvolta subiectul !!! de ce , ce va urma dupa el ......

Pai Adolf, ce sa-ti spun...eu n-am tradat GPZ-ul,ca-l iubeam :blbl: .In schimb s-a gandit el sa ma tradeze. A decedat subit si nu am vrut sa ma mai incurc cu un alt motor de gpz care la fel putea fi o mortaciune. Dar pentru ca stiu ca si el a tinut la mine,ma ajuta si dupa deces,pentru ca asa cum vezi la semnatura,il canibalizez :laugh: .

Cat despre urmat...hm,deja urmeaza...

Link spre comentariu

Pai Adolf, ce sa-ti spun...eu n-am tradat GPZ-ul,ca-l iubeam :D .In schimb s-a gandit el sa ma tradeze. A decedat subit si nu am vrut sa ma mai incurc cu un alt motor de gpz care la fel putea fi o mortaciune. Dar pentru ca stiu ca si el a tinut la mine,ma ajuta si dupa deces,pentru ca asa cum vezi la semnatura,il canibalizez :) .

Cat despre urmat...hm,deja urmeaza...

hai zii ..... iti iei monster sau nu ?! :) ......totusi banuiesc ca zzr 600 :(

Editat de adolf_ss
Link spre comentariu

Da Adolf, e un cbr f4 '99. Mai are necoie de unele retusuri,gen schimbat kit de lant,semnale si revopsire.Mi s-a oferit oportunitatea sa o iau la un pret bun si am luat-o, dar fii fara grija , la un moment dat voi reveni la Kawasaki.Stii doar ca daca nu m-ar fi lasat ,nu as fi renuntat niciodat la gpz :) .

P.S. Decorul face toti banii... :D

post-54172-1291705840_thumb.jpg

post-54172-1291705875_thumb.jpg

Link spre comentariu