Pupila Dilatata Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 Offtopic: De ce merge forumul asa de greu de vro 2 zile?? Credeam ca doar la mine merge greu...Merge intr-un piston Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wollt_Rider Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 si pe la mine ajunge tot cu noduri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 Bafta la examen!Daca la motocicleta mea te referi, multumesc! Desi e in service cum spuneam mai sus...Nu mai arata la fel, plus ca imediat ce dau de bani, urmeaza sa-i fac niste modificari radicale. ii pui roti de tramvai ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 E in service pentru ca a fost furata si au dat hotii cu ea de pamant, plus ca au "cosmetizat-o" sa nu o mai recunosc...Piese se gasesc, nu e asta o problema, desi au fost fabricate pentru japonia. Modificarile sunt astea: Plus un custom paint cu tema "marijuana" Nu Adolf, nu-i pun roti de tramvai. Vezi in postul "qoute-at" de mine, cam ce vreau sa-i fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 adica o dezmembrezi si iti iei R1 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 adica o dezmembrezi si iti iei R1 ? Aproximativ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 (editat) mane sper ca nu te superi , doar ma stii canda am chef de caterinca proasta cum fac !!! uite ca am inceput si eu zilele astea tuning-ul pt sezonul urmator , am sa va dau link pe blog dupa ce am sa postez ... Editat Noiembrie 9, 2010 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 mane sper ca nu te superi , doar ma stii canda am chef de caterinca proasta cum fac !!! uite ca am inceput si eu zilele astea tuning-ul pt sezonul urmator , am sa va dau link pe blog dupa ce am sa postez ... Daca traiesti, inseamna ca nu m-am suparat Lasa linkurile si hai maine la Mc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 sorry man sunt praf de racit si pe deasuprea maine lucrez , dar daca scap devreme ( pana in ora 22 ) trec pe acolo .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 sorry man sunt praf de racit si pe deasuprea maine lucrez , dar daca scap devreme ( pana in ora 22 ) trec pe acolo .... Daca nu vii maine, data viitoare faci tu cinste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 (editat) cand naiba ma Pupila ca nu ne-am mai vazut de o vesnicie ..... ps. Vladone nu o mai arde pe shaorma la ore tarzii ca o sa te faci ca Geo .... ....e de inteles ca la ora aia era inchis la Mc. Editat Noiembrie 11, 2010 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Pare frumos afara, deci ne vedem si in seara asta. @GoodKat: Hai si tu daca ai timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Salut baieti, unde si cand? Cam pe la ce ora? Vreau si eu sa va cunosc La orele 20:00 la Mc donald's trafi greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Bun La 20 acolo...dar un reper mai exact? Ca la ora aia mananca lumea sanatos si da buluc la Mc. ) Eu sunt oleaca mai inalt, cum te recunosc? Offtopic: )) ZICI CA E PRIMA INTALNIRE INTRE UNII CARE SE CUNOSC DE PE HAIFAIV )))) Daca nu sunt motociclete venite, o sa ma recunosti dupa vesta cu "legio dacorum Romania" sau mai simplu, sunt ala mic cu batic negru...ala mic, cel mai mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Sper ca nu o sa ma simt prea ciudat intre voi motociclistii cu acte in regula si eu un wannabe Stai mane linistit, au fot multi in situatia ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Noi ne vedem de la 19:00 la mec..daca vreti veniti mai devreme.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Noi ne vedem de la 19:00 la mec..daca vreti veniti mai devreme.. Ok, eu vin de la 19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 si cand voriam sa vin si eu la mec pleca deja lumea )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 si cand voriam sa vin si eu la mec pleca deja lumea )) Lasa, ca a venit "lumea" la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 Bai nene, mi-au banat nebunii astia contu 1 luna ca am facut reclama cu vinderea Sofiei ) Am revenit, care`i treaba ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 Tu esti baiatul cu GSX-R 600? Nu, el nu a mai venit la Mc, am fost noi la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 (editat) Pupila , dupa cum am promis ...... detalii acilea' Editat Noiembrie 17, 2010 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 Pupila , dupa cum am promis ...... detalii acilea' Cum ti-am scris si pe blog...Ai taiat coada magarusului Chiar arata mai bine asa, doar e monster si cu cat schimbi ceva la el, cu atat e mai frumos Glumesc mane, sa nu o iei in nume de rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 e cu va urma.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Arata bine bre adolf..great job.. , spor la surubarit in continuare.. Am bagat si eu blonda la caldurica..si asa imi expira asigurarea..sa ne vedem la anu` sanatosi , cu chef de plimbare..si bineinteles..benzina in rezervoare , pana atunci..o ardem pe forum si la mec cu conservele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate