Pupila Dilatata Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 ina ... io la 1 ori dorm ori beau daca sunt in buc daca sunt in deplasare si sunt treaz ori beau pri conduc ))) deci nush ce sa zic Tot apa plata? Cand mergeai la sala doar cu apa-n bot te-am vazut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 Tot apa plata? Cand mergeai la sala doar cu apa-n bot te-am vazut... la sala ?? de mese nu ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 la sala ?? de mese nu ?! Eu cred ca mergea sa se uite la pixdele de la aerobic...Pentru ca in mod sigur mergea la sala de sport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 inca ma duc ba la sala si alerg cam 4 km pe zi in zilele bune .... si sa te uiti tu la alea de la aerobic ca nu e ca in fime =))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Sambata, 14.05.2011 va avea loc Marsul “Respect in Trafic” ajuns deja la cea de a treia editie, incepand cu ora 10:00, peste 200 de motociclete si masini, avand in frunte masinile de raliu, vor marsalui prin Bucuresti, avand ca punct de plecare Parcul Carol (Piata Libertatii) si sosirea, in jurul orei 11:30, la Baneasa Shopping City. Marsul "Respect in Trafic editia 2011" ~ Repsol Day La Carol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 asta seara vine careva la mc? pe la ce ora ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 inca ma duc ba la sala si alerg cam 4 km pe zi in zilele bune .... si sa te uiti tu la alea de la aerobic ca nu e ca in fime =))))) Te-ai gandit ca asa zic si grasele care fac aerobic si-au venit sa vada pachete de muschi si in loc de culturisti te vad pe...Tine? asta seara vine careva la mc? pe la ce ora ??? La 20:30...Cam asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 o scoala moto in rahova????? am inteles ca astia de la bidi trans nu au A-ul sa zic, sau ma insel? am fost aseara la mc, pe 2 picioare, am vazut atmosfera si e super ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 o scoala moto in rahova????? am inteles ca astia de la bidi trans nu au A-ul sa zic, sau ma insel? am fost aseara la mc, pe 2 picioare, am vazut atmosfera si e super ok Dinu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 Dinu.... Ai chiulit Adolfule... De cand nu te-am mai vazut la culoare, am inceput sa uit cum arati si cat ti la bautura, deci...Pe cand o provocare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 pupila , te-ai anchilozat de cat timp n-ai mai mers pe 2 roti . Mergeai aseara pe trompeta aia de zici ca n-ai pus curu niciodata pe 2 roti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 pupila , te-ai anchilozat de cat timp n-ai mai mers pe 2 roti . Mergeai aseara pe trompeta aia de zici ca n-ai pus curu niciodata pe 2 roti . Mi-e incomoda ca are seaua aiurea si nici cu lipsa ambreiajului nu prea ma impac...Plus franele care tin ocazional Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 (editat) Ai chiulit Adolfule... De cand nu te-am mai vazut la culoare, am inceput sa uit cum arati si cat ti la bautura, deci...Pe cand o provocare? gresit ..... am fost in Victoriei , v-am vazut cand ati trecut spre casa apoi v-am mai vazut odata la Natiunile Unite aveam motorul parcat in fata magazinului ferrari ....... eu am fost in parcare la AFI la un drift si pe Lipscani la terasa cam toata noaptea de vineri ( adica dupa 12 noaptea ) ........ scuze dar m-am saturat de motogp urban , prefer sa ma dau singurel..... Monsterul are o gacica in centru , o roscata de F1 ...... Ps. Pupila accept provocatea ... Editat Mai 15, 2011 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 gresit ..... am fost in Victoriei , v-am vazut cand ati trecut spre casa apoi v-am mai vazut odata la Natiunile Unite aveam motorul parcat in fata magazinului ferrari ....... eu am fost in parcare la AFI la un drift si pe Lipscani la terasa cam toata noaptea de vineri ( adica dupa 12 noaptea ) ........ scuze dar m-am saturat de motogp urban , prefer sa ma dau singurel..... Ps. Pupila accept provocatea ... Asa e cel mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 gresit ..... am fost in Victoriei , v-am vazut cand ati trecut spre casa apoi v-am mai vazut odata la Natiunile Unite aveam motorul parcat in fata magazinului ferrari ....... eu am fost in parcare la AFI la un drift si pe Lipscani la terasa cam toata noaptea de vineri ( adica dupa 12 noaptea ) ........ scuze dar m-am saturat de motogp urban , prefer sa ma dau singurel..... Ps. Pupila accept provocatea ... Eu am fost doar la Mc, la plimbare n-am mers. Pai pe weekend-ul viitor poate facem o bauta pe undeva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro27 Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 /index.php?/topic/661482-vand-enduro/#entry2846384 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 Dinu.... si uite ca am facut rost de tel 0722290778 dinu ,mersi adolfule vineri sunt si eu la mc "/pedes" de.. unu care sade cu o cola in mana si se uita la motoare, fara A fara 2 roti, de... ma fac eu mare CATEGORII: Scoala de soferi DINU organizeaza cursuri pentru categoriile: A etc DOTARI: motocicleta yamaha , suzuki LABORATOR: Testare psihologică si analize medicale in cadrul scolii PROGRAM: luni – vineri 08:00- 20:00 sambata 08:00- 15:00 TARIFE: cat A: 600 lei etc 1 sedinta suplimentara de conducere – 60 lei Plata cursurilor se poate face si in 3 rate: 300 lei avans la inscriere, diferenta in 2-3 rate. DATE DE CONTACT Adresa: bd. Ion Mihalache, nr. 271. Reper: intre Piata Domenii si Chibrit, langa Parcul Ciresarii. Tel. fix: 021-224.16.53. Tel. mobil: 0721.507.176. nu fac publicitate da e in 3 rate pt orice neinitiat ca mine vine eu .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 Zici ca esti eu, acum cativa ani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 si uite ca am facut rost de tel 0722290778 dinu ,mersi adolfule vineri sunt si eu la mc "/pedes" de.. unu care sade cu o cola in mana si se uita la motoare, fara A fara 2 roti, de... ma fac eu mare CATEGORII: Scoala de soferi DINU organizeaza cursuri pentru categoriile: A etc DOTARI: motocicleta yamaha , suzuki LABORATOR: Testare psihologică si analize medicale in cadrul scolii PROGRAM: luni – vineri 08:00- 20:00 sambata 08:00- 15:00 TARIFE: cat A: 600 lei etc 1 sedinta suplimentara de conducere – 60 lei Plata cursurilor se poate face si in 3 rate: 300 lei avans la inscriere, diferenta in 2-3 rate. DATE DE CONTACT Adresa: bd. Ion Mihalache, nr. 271. Reper: intre Piata Domenii si Chibrit, langa Parcul Ciresarii. Tel. fix: 021-224.16.53. Tel. mobil: 0721.507.176. nu fac publicitate da e in 3 rate pt orice neinitiat ca mine vine eu .. zilele astea poate ma hotarasc sa iau si eu B-ul , nu de alta da pacat ca rugineste masina in garaj !!! ps. azi am facut o plimbarica : Bucuresti - Sinaia ( Peles )- Targoviste - Bucuresti ...... 260 kilos' poimanine cine stie ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 zilele astea poate ma hotarasc sa iau si eu B-ul , nu de alta da pacat ca rugineste masina in garaj !!! ps. azi am facut o plimbarica : Bucuresti - Sinaia ( Peles )- Targoviste - Bucuresti ...... 260 kilos' poimanine cine stie ...... da' tu lunea nu lucrezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 da' tu lunea nu lucrezi? lucrez o zi da una nu !! am luat teapa la Targoviste , Curtea Domneasca e inchisa lunea asa ca va trebui sa ma duc iar intr-o zi ca sa ma reculeg intre ruine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 lucrez o zi da una nu !! am luat teapa la Targoviste , Curtea Domneasca e inchisa lunea asa ca va trebui sa ma duc iar intr-o zi ca sa ma reculeg intre ruine mai bine vezi cum iti iei concediu la sfarsitul lui iunie, inceputul lui iulie, ca vreau sa facem iar un tur de romanie.. anul trecut a fost superb! Anul trecut asta a fost traseul: bucuresti - valea oltului - transalpina - obarsia lotrului - defileul jiului - hateg/rezervatia retezat/hunedoara (castelul corvinilor+20 km de vis si serpentine intre hateg si hunedoara (cica unde fac nus' ce concurs auto) - resita - oravita - moldova noua (iar un drum de vis pe malul dunarii, cu serpentine si asfalt nou) - orsova - baile herculane - valea cernei - targu jiu - horezu - ramnicu valcea - pitesti - bucuresti asa ca vino cu planuri unde sa lasati odoarele o saptamana, cu mandra si cu ceva idei, impreuna cu dorinta de a veni cu noi. (daca ti-e prea greu cu mandra, o mai iau eu ) hai ca treb sa ma apuc de facut planuri, rezervari pt cazari (cat mai multe gratis... anul trecut n-am platit decat o noapte la obarsia lotrului...) hai o noapte buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 mai bine vezi cum iti iei concediu la sfarsitul lui iunie, inceputul lui iulie, ca vreau sa facem iar un tur de romanie.. anul trecut a fost superb! Anul trecut asta a fost traseul: bucuresti - valea oltului - transalpina - obarsia lotrului - defileul jiului - hateg/rezervatia retezat/hunedoara (castelul corvinilor+20 km de vis si serpentine intre hateg si hunedoara (cica unde fac nus' ce concurs auto) - resita - oravita - moldova noua (iar un drum de vis pe malul dunarii, cu serpentine si asfalt nou) - orsova - baile herculane - valea cernei - targu jiu - horezu - ramnicu valcea - pitesti - bucuresti asa ca vino cu planuri unde sa lasati odoarele o saptamana, cu mandra si cu ceva idei, impreuna cu dorinta de a veni cu noi. (daca ti-e prea greu cu mandra, o mai iau eu ) hai ca treb sa ma apuc de facut planuri, rezervari pt cazari (cat mai multe gratis... anul trecut n-am platit decat o noapte la obarsia lotrului...) hai o noapte buna! suna frumos , din pacate nu pot face planuri pe o perioada asa de indepartata copii ar fi in vacanta pe atunci ( poate la socramea ) dar cine stie ce mai intervine pana atunci .... eu planurile de excursii nu le elaborez ci sunt spontane si de distante in functie de timpul liber pe care il obtin , ca asa ar fi mult drum de batut .... deci ...... ce facem acum ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildgeo Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 Adauga anunturi auto moto gratuite si poti castiga 1000 RON, nu rata ocazia de a castiga ceva bani frumosi http://www.anunturiautomoto.net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 ce faci bre spamuiesi topicu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate