andrei111 Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 Vreau Âşi euu !!! Pe mine de ce nu m-ați luat? Pai tu ai spus ca vrei sa faci un tur mai lung de vreo saptamana, iar pentru atatea zile n-aveam finante. La noi a fost mai asa low-cost.Traseul exact a fost urmatorul: -Bucuresti-Pitesti-Rm.Valcea-Horezu-Turcesti(cred ca se numea)-prima zi. -Turcesti-manastirea Polovragi-Baia de Fier(pestera Muierilor)-Ranca-Obarsia Lotrului-Voineasa-Brezoi-Caciulata(Cozia)-Calimanesti-RM. Valcea-Horezu-Tucesti-Ziua 2. -inapoi acasica-ziua 3.Total 730 km. Singura portiune de drum nasoala a fost de la Obarsia Lotrului spre Voineasa unde soseaua e cam rupta si ne-a mai si plouat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarianDica Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 salut, cand este intalnirea la Mc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 salut, cand este intalnirea la Mc? Salut! In fiecare vineri, pe la orele 20:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motor.gang Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Salut! In fiecare vineri, pe la orele 20:00. Si dupa aceea puteti sa treceti pe la bar... Am pus pozele pe facebook, pentru cine vrea sa vada cum arata barul. http://www.facebook.com/photo.php?pid=86944&id=100002559263518 Sper ca celor care au fost la deschidere le-a placut si va asteptam in continuare!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Si daca v-ati saturat de Mc, poate ne strangem aici: /index.php?/topic/664465-deschidere-oficiala-bar-motor-gang/ Nu e in rahova, dar macar ne putem considera de-ai casei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 mi-am facut ghetele pt. Transalpina , mi-am montat aparatul pe mobra si acum il calibrez .... prima poza de reglaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Si daca v-ati saturat de Mc, poate ne strangem aici: /index.php?/topic/664465-deschidere-oficiala-bar-motor-gang/ Nu e in rahova, dar macar ne putem considera de-ai casei. ar fii misto sa fim de-ai casei acolo , din ce-am vazut in poze e f tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Salutare baieti eu de azi sunt pieton )...nu, nu am trecut pe rosu Mi-am vandut motoreta. Asa ca daca aveti rude cu motoare OK (fara cazaturi si alte chestii de genul) sa apeleze la mine. da' ce ?? nu iti mai placea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 cauta pe forumul celalalt , poate gasesti ceva bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 16, 2011 Share Postat Iulie 16, 2011 adica pe pro-bike ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iulie 17, 2011 Share Postat Iulie 17, 2011 nu sef , pe kudika Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 nu sef , pe kudika plimbarea pe Transalpina de weekend-ul trecut a fost infernala , dupa ce pe Ranca a fost ceata totala la intoarcerea prin transfagarasan am ramas fara benzina la cativa km de Pitesti apoi am continuat drumul pe furtuna aceea minunata cu ploaie torentiala , vant si fulgere care a blocat circulatia de pe A1 .... cam asta am vazut eu pe Ranca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 felicitari Adolf pt plimbare si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 @Adolf: Bravo mane, la mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 multumesc baieti , weekendul asta nu stiu ce voi face dar clar plec din oras .... cu trenul sau motorul , nu conteaza !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 Adolf pacat ca n-ai vazut mai nimic pe TA. De la Ranca spre Obarsia Lotrului chiar incepe sa fie deosebit...data viitoare. Oricum nota 10 pt poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 multumesc baieti , weekendul asta nu stiu ce voi face dar clar plec din oras .... cu trenul sau motorul , nu conteaza !! Si eu plec...Iar. Din pacate, tot cu masina. Se duce draq vara pana scot eu mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 ]si acum dau si eu raspuns.....transalpina ...super tare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 (editat) frumos Cosmine , la cat mai multe !! hai sa mai mai bag si eu vreo 2 de ieri ieri ... ps. INA iti vine sa crezi , nevasta-mea pe motor .... si nu oricum ci pe Trans !!! Editat Iulie 24, 2011 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 m-ai lasat fara cuvinte.....frumoase poze....esti un artist.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 Frumoase poze Adolf!Ce inseamna dom'le sa ai scule capabile+mana fotografului . cum e soseaua ?adica gropane..alea,alea.in ciuda asteptarilor pe TA drumul a fost impecabil.eram curios de Transfagarasan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Adolf , poti face o poza la suport-ul pt aparat sa-mi fac si eu o parere ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 (editat) Adolf , poti face o poza la suport-ul pt aparat sa-mi fac si eu o parere ? da man diseara bag poza cu suportul ... Andrei ... intradevar sunt gropi de la Vidraru la Capra dar daca eri odihnit le eviti ( daca vii de pe sibiu si esti un pic obosit le iei la rand + ca le iei in coborare ) dar sa stii ca nu se compara cu Transalpina care e mai spectaculoasa si mai ok din mai multe puncte de vedere dar asta e doar parerea mea ... ps. multumesc frumos baieti , inseamna foarte mult pt. mine !! Editat Iulie 26, 2011 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 adevarul e ca pe Transalpina ti se cam inmoaie genunchii daca intri mai tarisor in curbe In rest e superba zona. Transfagarasanul e cam gluma d.p.d.v al lungimii. Ar trebui sa facem o excursie toti cei de la mec pe TA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Foarte misto pozele..felicitari adolf pentru plimbari , mai ai idee cat te`a costat benzina cand ai fost pe transalpina? sunt curios cam cati bani ar trebui.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate