wtf? Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Luati cu incredere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 luati cu paine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 1, 2011 Share Postat Octombrie 1, 2011 Incepe sa fie mai multa agitatie la Mc decat pe forum...E de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 Incepe sa fie mai multa agitatie la Mc decat pe forum...E de bine. agitatie ? adica se da lumea racing pe traseu rahova - victoriei ? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 agitatie ? adica se da lumea racing pe traseu rahova - victoriei ? )) Numai tu n-ai mai venit... De cand lipsesti, au inceput copiii sa faca ce vor, galagie, nu-s cuminti. Dar asa se intampla cand Pedobear nu-si face datoria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Octombrie 8, 2011 Share Postat Octombrie 8, 2011 frate lu pedobear ii plac fetitzele nu baietzeii )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 8, 2011 Share Postat Octombrie 8, 2011 frate lu pedobear ii plac fetitzele nu baietzeii )) Tu stii mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 Vinerea asta vine careva la mc? In ciuda frigului care vad k a venit dvreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 nu prea a venit lumea cat a fost cald . Deci sa nu te astepti la mai mult de 3-4 pers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 Dak nu ploua mă inscriu Âşi eu, i-am luat blonda lu mihai (simplu) Âşi k tot is schimbu 1 la lucru dau o tura pe la mc. Sa țină vremea cu noi, k e dvreme sa ne punem pofta-n cui de la mijlocu lu octombrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 Cred ca vin si eu...Tot in functie de cum e vremea ma hotarasc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 E Âşi asta o varianta, imi iau geaca si casca si vin cu 32-iu. In tramvai stau cu casca pe figura ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 E Âşi asta o varianta, imi iau geaca si casca si vin cu 32-iu. In tramvai stau cu casca pe figura ))) Liniile de tramvai sunt periculoase pentru motociclisti...Ai grija sa nu cazi cu tramvaiul, cand treci peste liniile de motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 Liniile de tramvai sunt periculoase pentru motociclisti...Ai grija sa nu cazi cu tramvaiul, cand treci peste liniile de motocicleta pentru asta imi iau geaca si casca in tramvai, sa nu ma dau cu capu d scaune sau d țevi Văd că azi vremea ține cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 Văd că azi vremea ține cu noi Da...asa se pare. Vedem cand se lasa intunericul ce si cum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 primit is din dr tabrei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 dau si eu o tura intro ora daca nu incepe furtuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 Haida daca vii te asteptam vin vin, voi fi si usor de recunoscut...voi fi singurul fara manusi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Octombrie 18, 2011 Share Postat Octombrie 18, 2011 deci ieri nus cine a fost rusine mie ca nu m-am prezentat, au fost cateva picaturi de ploaie si vantu si am lasat blonda in garaj, azi mi-am luat inima in dinti, am plecat de pe salaj la omv-ul de la rond sa bag benzina si poc m-a prins ploaia, asa ca am facut cale intoarsa , noroc ca am apucat sa pun gaz (scuzati incoerenta) hai pe strada ca a iesit soarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 Prima zi pe anul asta cand am gasit gheata pe motor dimineata...nu-i de bine, vine iarna . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 Ca tot vine frigul, va invit aici : /index.php?/topic/669721-dacorum-halloween-party-vi/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theo32 Postat Octombrie 28, 2011 Share Postat Octombrie 28, 2011 Nevoie urgenta de sange grupa B3 RH-NEGATIV sau 01 RH-NEGATIV, va rog frumos! Cei dispusi sa doneze sunt asteptati luni dimineata la 8 la Spitalul Militar din zona Garii de Nord! Mai multe detalii aici /index.php?/topic/670264-nevoie-urgenta-de-sange-grupa-b3-rh-negativ/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 Nu mai da nimeni nici un semn? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 Vineri mai vine careva? Sau lasam intalnelile pentru la primavara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate