mikita Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 Care vine diseara la un suc ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_cb750 Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 Salutare! Am facut o aplicatie ce foloseste Google Maps pentru gasirea de colegi/vecini cu care sa mergeti la munca. Gasiti mai multe informatii daca accesati linkul de mai jos. Daca nu va foloseste voua, dar vi se pare interesanta, poate distribuiti linkul celor care ar putea fi interesati. www.workompanion.ucoz.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildgeo Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 Salutare! Am facut o aplicatie ce foloseste Google Maps pentru gasirea de colegi/vecini cu care sa mergeti la munca. Gasiti mai multe informatii daca accesati linkul de mai jos. Daca nu va foloseste voua, dar vi se pare interesanta, poate distribuiti linkul celor care ar putea fi interesati. www.workompanion.ucoz.ro Nu stiu cat de folosita va fi, dar este interesanta! bai, voi numai veniti la mc vinerea????, ce rahat se mai intampla! macar anuntati pe forum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 Nu stiu cat de folosita va fi, dar este interesanta! bai, voi numai veniti la mc vinerea????, ce rahat se mai intampla! macar anuntati pe forum! hai bre ca viu' eu acum ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat August 4, 2012 Share Postat August 4, 2012 vand Banditul!!!! Cine e interesat, astept un semn...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 4, 2012 Share Postat August 4, 2012 vand Banditul!!!! Cine e interesat, astept un semn...... in sfarsit ti-ai dat seama ca e un motor urat ? chiar hidos pot spune ! glumesc , succes la vanzare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 merci! nu e o placere...dar trebuie rezolvate toate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu, lângă Student Pub, am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat și mai puțin fierbinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 deci , ce face fetili' ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 Salutare, am luat permisul, dar motorul o sa il iau marti maxim miercuri Mersi pentru sfaturi baieti, o sa am grija si in trafic Asa ca vineri va onorez doar cu pejosu Cheers! Iti urez sa ai grija foarte mare si cand iti vei lua motor sa ai asfalt uscat si fara evenimente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikita Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 Salut baieti, Am si eu o rugaminte la voi, care are sa imi imprumute si mie o plasa de casca pentru sa ? Imi trebuie de joi dupamiaza pana marti seara. V-o returnez in stare perfecta:P Mersi, Cheers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 Iti imprumut eu. Lasa un numar de telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikita Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 0727660237 , Mihai. Mersi mult, astept tel de la tn! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 In seara asta vine cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bum_Bum Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Inca se mai strange lumea la mc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 sorry , eram la munca aseara ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratwyn Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 Salut , care ma poate imprumuta si pe mine cu o casca pana maine dimineata? trebuie sa duc pe cineva la tara si toate castile mele sunt acolo , fac cinste cu o bere rectific de maine dimineata daca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 eu , ca sa-mi spui unde imi lipesc sparturade din bara spate la masina ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikita Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Am sa va onorez si eu cu prezenta, si o sa mai vina si o prietena de la servici, asta daca nu cumva va deranjeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 John, fa o poza barii sa vad despre ce e vorba si cum putem sa o facem. ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glicerina Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 iese cineva la o tura ? azi, acum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 Bei baieti nu am mai iesit ptr.ca sunt la munca, dar as mai iesi si eu cu voi, sper ca anul acesta, curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 Prietenul nostru Andrei111 e intr-o mare durere, tatal lui a decedat. Sincere condoleante! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 auzisem ca este bonlav tatal lui Andrei dar nu ca atat de rau , condoleante ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate