Sari la conținut

Zona Rahova - Ferentari - Magurele

Postări Recomandate

• 3 weeks later...
  • Răspunsuri 5,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vad ca nu ati spus nimic de vineri, 11 iulie.... sa inteleg ca tot n-am iesit din normal....

Vinerea asta care-unde-ce faceti??

Propuneti si voi o plimbare/traseu, de preferat sa nu includa piata victoriei....

Eu am urmatoarele propuneri:

1. ne intalnim la mac si apoi sa mergem la bodega aia pe alexandriei, aproape de mihailesti...parca... sa stam la suc si un mic-mic,

2. ne intalnim la mac si apoi traseu centru-ikea-otopeni-centura otopeni-berceni, pana la un restaurant pe centura aproape de berceni...nu mai stiu cum ii spune... sa stam la o bere fara alcool,

3. ne intalnim la mac si apoi mergem pe dn1 pana la snagov,

4. ne intalnim la mine si stam la piscina, bere si gratar (facem cheta :)))

Astept raspunsul...

O zi buna si asfalt uscat!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vad ca nu ati spus nimic de vineri, 11 iulie.... sa inteleg ca tot n-am iesit din normal....

Vinerea asta care-unde-ce faceti??

Propuneti si voi o plimbare/traseu, de preferat sa nu includa piata victoriei....

Eu am urmatoarele propuneri:

1. ne intalnim la mac si apoi sa mergem la bodega aia pe alexandriei, aproape de mihailesti...parca... sa stam la suc si un mic-mic,

2. ne intalnim la mac si apoi traseu centru-ikea-otopeni-centura otopeni-berceni, pana la un restaurant pe centura aproape de berceni...nu mai stiu cum ii spune... sa stam la o bere fara alcool,

3. ne intalnim la mac si apoi mergem pe dn1 pana la snagov,

4. ne intalnim la mine si stam la piscina, bere si gratar (facem cheta :)))

Astept raspunsul...

O zi buna si asfalt uscat!!

daca eram vineri liber votam varianta 3 , cu completare Ploiesti - Maneciu - Sacele nu de alta dar nu stiu restaurante prin Bucuresti unde au ciorba de fasole in paine :) ! dar din pacate sunt cam dat peste cap un programul la munca .....

Link spre comentariu

Eu direct Lehliu dupa cum sti Adrian :)))) Black and White Motor Fest 2014 https://www.facebook.com/events/827710673914353/

Am si eu o intrebare : Motor Fest -ul asta se adreseaza doar posesorilor de chopper?

Ca din ce am vazut pe feisbuc este organizat de Chopper Academy Romania M.C. :unsure:

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

ID: robertbogdan7 daca sunt acasa osa vin si eu .. care nu are casca si are vrea sa isi cumpere contact me stiu un magazin cumeri 2 si platesti doar pe cea mai scumpa poate ne combinam..castile sunt marca nolan .... .. stau in berceni

Editat de Robert Bogdan
Link spre comentariu