Pupila Dilatata Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 pan la urme cine vine la doftana aaaaaaaaaaaaaa si cadooooo aaaaaaaaa ia bagati Eu vin,dar chiar nu stiu cine mai vine...O sa fie surpriza despre <cadooooo>inca nush nimik...Da nu e bine sa vorbim pe forum, ca ne aude <dusmanul> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 bre'.......................hai distractie bauta .....placuta ............sa fiti cumintiiiiiiiii ca altfel !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 Mei baieti voi ati vazut cum a facul Lope,adica a format un grup si uite cum petrece,uitativa pe intanlire Chopere Academi si veti vedea cum se distreaza baietii,voi ce ziceti?cand vom face si noi asa ceva?astept niste propuneri ceva,ca sa ma ne distram si noi cumva,ce mama deacu,noi ce facem,doar ne intanlim ba la mc. ba la fantana si pe urma ne ducem acasa,noi nu santem in stare sa facem asa ceva,sau santem niste fatalai,ca pana acum nu am auzit nimic de la nimeni,cei drept imi asum vinovatia ca nici eu nu am zis nimic,dar hai ca nici o data nu e prea tarziu sa incepem si noi sa facem ceva,ce ziceti,astapt propuneri,ziceti careva ceva,ca si asa vad ca ne intanlim din ce in ce mai putini,cred ca din grupul nostru unii se duc in alt grup si uite asa trece sezonul si noi ramanem niste fatalai care cand ne intanlim o parte vin,iar altii nu si uite asa trece si vinerea si vine alta si asa mai departe,fara sa facem nimic. LE:Haideti trezirea ca se face dimineata si ne trezim din vis si trece viata si ne gandim ce am facut. astept propuneri astept si iar astept????? :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 me 1 Decembrie - nu chiar Magurele dar la 15 min distanta... Salut. Tot 1 Decembrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Mei baieti voi ati vazut cum a facul Lope,adica a format un grup si uite cum petrece,uitativa pe intanlire Chopere Academi si veti vedea cum se distreaza baietii,voi ce ziceti?cand vom face si noi asa ceva?astept niste propuneri ceva,ca sa ma ne distram si noi cumva,ce mama deacu,noi ce facem,doar ne intanlim ba la mc. ba la fantana si pe urma ne ducem acasa,noi nu santem in stare sa facem asa ceva,sau santem niste fatalai,ca pana acum nu am auzit nimic de la nimeni,cei drept imi asum vinovatia ca nici eu nu am zis nimic,dar hai ca nici o data nu e prea tarziu sa incepem si noi sa facem ceva,ce ziceti,astapt propuneri,ziceti careva ceva,ca si asa vad ca ne intanlim din ce in ce mai putini,cred ca din grupul nostru unii se duc in alt grup si uite asa trece sezonul si noi ramanem niste fatalai care cand ne intanlim o parte vin,iar altii nu si uite asa trece si vinerea si vine alta si asa mai departe,fara sa facem nimic.LE:Haideti trezirea ca se face dimineata si ne trezim din vis si trece viata si ne gandim ce am facut. astept propuneri astept si iar astept????? :crack: Bravo Dane, dai inainte dar cu grija ca imediat apar certuri intr-un grup "club", am simtit-o pe pielea mea. Ideea este ca trebuie sa ai si cu cine vorbi. Sunt destui de la noi din cartier cu care ai putea sa faci ceva, dar dupa cum bine sti grupul "clubul" implica mai multe angajamente decat o plimbare pe saptamana. Te astept sambata sa vi cu noi daca vrei, plecam la Ruse in Bulgaria, este o intalnire acolo. Te astept dar iti spun ca se merge in grup, formatie spic, o sa te cam rupa pe vitezana ta, dar merita, vin mai multi baieti cu vitezane, nu o sa te simti singur. Sanatate si vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Macar plimbari pe seara si nu numai...Daca aveti chef anuntati-ma si pe mine,ca nu prea imi place sa ies singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Up! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Ce at-i patit fratilor? Va papat pisica degetelele,si nu mai puteti tasta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Nu stiu ce se intampla cu baietii,dar cred ca li sau tocit decetele de atata tastat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 e de bine ........... ???? cum ati sarbatorit-o pe Iris ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Ne vedem vineri seară? Stabiliți voi unde mai exact, la parc acolo e cam trist, n-ai de unde-ți cumpăra o apă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Eu vin vineri,dar inafara de Mc si parc,chiar nu stiu un alt loc...Daca aveti idei,sunt bine venite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 (editat) Ne vedem vineri seară? Stabiliți voi unde mai exact, la parc acolo e cam trist, n-ai de unde-ți cumpăra o apă... smile.gif la fantana ne intalnim, ca oricum nu o sa ramanem acolo... btw... ce apa ? Editat Iunie 26, 2008 de >GiGi<DinPoveste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 io zic sa ne vedem tot la parc acolo .... da nu la fantana la terasa aia de umpic mai sus de sub pod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Baiatul care a facut accident pe dn1(cel pe care l-am vazut si noi din pacate,in drum spre Valea Doftanei)este in coma cu sanse de a-si reveni,raspunde la stimuli...are nevoie urgenta de sange,el se afla la spitalul de urgente floreasca.Hai sa mergem sa donam,eu am fost azi dar nu am reusit sa donez pt ca nu am 60 kg,dar daca mergeti si voi mai incerc o data,poate dau de un doctor nu asa exigent ca asistenta de azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Baiatul care a facut accident pe dn1(cel pe care l-am vazut si noi din pacate,in drum spre Valea Doftanei)este in coma cu sanse de a-si reveni,raspunde la stimuli...are nevoie urgenta de sange,el se afla la spitalul de urgente floreasca.Hai sa mergem sa donam,eu am fost azi dar nu am reusit sa donez pt ca nu am 60 kg,dar daca mergeti si voi mai incerc o data,poate dau de un doctor nu asa exigent ca asistenta de azi ai fost cu iris azi ?? sau singur? BeerBelly este nedespartit de terase )))) terase terase terase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 ai fost cu iris azi ?? sau singur? BeerBelly este nedespartit de terase )))) terase terase terase Am fost singur,de dimineata.Iris a fost acum pe seara si a vb cu rudele baiatului,astept sa posteze ce a vb mai exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Am fost singur,de dimineata.Iris a fost acum pe seara si a vb cu rudele baiatului,astept sa posteze ce a vb mai exact. iris doarme, e obosita ) a donat azi, parca asa mi-a zis.. cu familia lui nu a vb nimic din cate am inteles, oricum, multa multa sanatate tipului acum somn, e 2 jumate, peste 4 ore plec la munca ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 (editat) Eu vin vineri,dar inafara de Mc si parc,chiar nu stiu un alt loc...Daca aveti idei,sunt bine venite. ne intalnim la parc si dupa ce ne adunam toti, mergem la terasa de sub pod. OK?????????????? Hai ca am sa dau niste mici cadouri la baieti La ora 20.00. Editat Iunie 27, 2008 de inascorpio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 ne intalnim la parc si dupa ce ne adunam toti, mergem la terasa de sub pod.OK?????????????? Hai ca am sa dau niste mici cadouri la baieti La ora 20.00. Merci pt cadou Ina Pacat ca nu ai mers si tu la plimbare,a fos fun,sper ca nu i-am incurcat prea tare pe baieti,si ca o sa mai repetam iesirile,poate chiar pe distante mai lungi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Hmm... se pare că aseară voi ați ajuns la timp. Cum ultima oară când am venit s-a întârziat la greu, am trecut pe acolo la 20:18 Âşi nu mai era nimeni. Am oprit, m-am uitat stânga-dreapta Âşi cucu... m-am resemnat Âşi mi-am continuat drumul. Poate data viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 si noi am venit vreo 7 motoare pe la 21:00 si nu am gasit pe nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 lumea era in terasa sub pod D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 (editat) UP! iar ati baut fara mn fuck`in job Editat Iunie 29, 2008 de >GiGi<DinPoveste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 am reparat si eu motorul de sambata oficial este iara on road poate vineri ma prezint cu el la intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate