shin Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Bun, deci daca ajung, stam afara, fumam si poate bem, ca vad ca nu aduceti mobrele Nu lasa totusi nimeni un nr pe PM, sa nu zic ca nu stiu chiar pe nimeni cand vin acolo... Chiar, stiu pe cineva?? ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 tzi-am dat pm cu un numar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 ba pupila .. tu de ce vii tot pieton ? ALOOO!!! hai ca acuma mi-am facut si io cat de cat dracia si merge Vin pieton ca nu mi-am facut mobra:( si nici i.t.p. ul nu-l am,dar asta nu e o problema Sa schimb maneta de ambreiaj si sa trang 4 suruburi,sti si tu care...Poate pe saptamana viitoare ies si eu cu ea...Sper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bllueus Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 salutare , poate vin si eu sper sa imi dati voie sa stau cu voi la masa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 nu .... io azi am pus camera noua ... si am si futut`o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 nu .... io azi am pus camera noua ... si am si futut`o Sa-mi amintesti sa nu-mi las vre-o data motorul singur cu tine Ca poate-mi face pui...si daca seamana cu tine,dracu-i calareste,ca eu nu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 tzi-am dat pm cu un numar loko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 bai daca mai scrieti 2 pagini de forum ma enervez ...........stau sa citesc 2 ore acilea !!!! apropo ............sunteti platiti la nr de cuvinte sau la nr de posturi efectuate ....??? ai ca imi ziceti diseara !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Beer, ii aratam topicu' de matrimoniax ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 apropo ,........are cineva idee ce inseamna chestia aia de jos la userul meu ........ Warn:(10% ) ....bla bla bla ...............atat mai am de trait ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Dap, esti pe duca Eu nu pic azi. A se citi buget de criza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 bine mha )) poate vin singur ca va BIP BIP BIP )) pe la 7 jumate 8 sper sa aterizez si eu am de facut pana ... IAR si sa ma duc la pipera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 ultimul da o bere .........ca de obicei !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 prietene ai ajuns dupa mine si bere tot nu am baut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Eu am asuns primul...si am mai si astepta vre-un sfert de ora bere nu beau,dar macar un litru de benzina putea-ti sa dati...bineinteles ca am fost pieton,dar vroiam benzina pt cand o sa scot mobra Deja fac provizii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 hai ma .. mai iese careva azi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 hai ma .. mai iese careva azi ? ies eu daca vrei,desi nu-s din ferentari da un semn ceva daca esti de acord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 nici eu nu`s din ferentari LOL ... da sa ne mai strangem catziva .. ca in 2 parca e plictiseala asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 nici eu nu`s din ferentari LOL ... da sa ne mai strangem catziva .. ca in 2 parca e plictiseala asa mai cheama tu pe cineva daca mai stii,oricum,ne "adunam" pe drum...ca sunt multi in oras eu acuma ma imbrac si in vreo 20 de min am plecat,cum facem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 pai daca iesi .. lasa un nr de tel .. si te sun daca e sa ies Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 pai daca iesi .. lasa un nr de tel .. si te sun daca e sa ies 0744 394 633, hai cat e soare afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 am iesit tarziu da a fost ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Se vede ca s-a stricat vremea...Iar e liniste pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 De azi intr-o saptamana se imbunatateste vremea Rabdarica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 vremea ca vremea .. da poate fac si io mobra sa mearga mai decent pana atunci )) ... mai am asa : 1 membrana de la carb de schimbat 2 capacu de la motor sa`l fac sa nu mai curga ulei 3 sa montez etrieru de pe spate si conducta de la pompa la etrier ca deocamdata nu am frana pe spate 4. oglinzi - optional 5 mi s-a spart toba da nu ma deranjaza 6 plm )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate