bllueus Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Nu aveti nimic in plan pentru Sambata seara. Nu-i bai, AVAST CLUB organizeaza :BAUTÃ DEZORGANIZATÃ. Ofertele serii:: la 9 tequilla primiti 1 moca La 5 Beri primiti 1 moca Atractia serii: Maco pe dezbracatelea Avem si concursuri surpiza, printre care unul de umflat camera de motocicleta. Iar ca premii o revizie moto gratuita la DAMBLA Motors. AVAST CLUB – Mosilor Nr 34, in spate la magazinul Cocor pana in Mag. Mimalaya. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 lol la 9 tequila 1 moka )))))... oferta peste tot e 3+1 ... oricum pacat ca nu am cum sa ajung ca sunt in tg jiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Mimalaya ..........................ce e asta stiam de himalaya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 ba sa ma cacao pe telefonu tau ca nu stii sa raspunzi la el .. io te sunam nu fiscu sa`tzi ceara bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Daca ma ai doar pe mine,nu-i grav...Dar sa nu-mi mostenesti si cazierul meu Poate mergem la apasu dupa Mc,sa bem un cico, doua, trei... la cat ajungeti la mac sa ma sunati... pt voi nu ma mai duc la cursuri ... acum plec acasa...sa bag o ora somn...macar... si daca mergem la plimbarica dupa papa la mac, eu sunt pentru... si-l iau si pe puppy. astept tel. pa! (costelor ce sunteti!!!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 man eram afara sudam si taiam la flex (imi fac cric pt moto ) sorry ........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 LOL... si acu tot la flex esti?)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 ba ... la 8 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 da la ambele posturi de mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Vin costumat in neopren(pe dedesubt) Ce-ati zice sa stam afara la Mc? Nu de alta dar sa putem fuma in voie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 ce multi 5 inshi am fost LOL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 ce multi 5 inshi am fost LOL Si nu a fost O.K. si asa? Saptamana ce vine duc motorul in service si cum il scot, merg la plimbare...Desi nu mai e valabil i.t.p. ul. Bineinteles depinde si de vremea de afara,ca nu am de gand sa ies pe frig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 eu zic ca a fost bine se putea si mai bine ( daca nu ne zgariau aia timpanele ) si nici nu am apucat sa imi iau la revedere aseara ..............in rest motorul a mers muci , sper ca bujiile noi sa rezolve treaba asta . sapt viitoare poate ne plimbam mai mult !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 eu zic ca a fost bine se putea si mai bine ( daca nu ne zgariau aia timpanele ) si nici nu am apucat sa imi iau la revedere aseara ..............in rest motorul a mers muci , sper ca bujiile noi sa rezolve treaba asta .sapt viitoare poate ne plimbam mai mult !!! Mie mi-a placut si muzica Cat despre saptamana viitoare si eu sper sa ne plmbam mai mult...Bineinteles daca ma ia careva pasager... iar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 pupila .. de ce kilu lu oancea duci motoru la service sa dai bani? ... adolf... incearca sa faci o tura lunga ... de 50 - 60 de km sa apuce motoru sa mearga si el sa`si faca damblaua si poate nu e nevoie sa schimbi bujiile hai ca usor usor o pun si io pe picioare... am oglinzi si scut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 man in seara aia imi functiona un singur cilindru ( nu mai mergea o bujie deloc ) .........acum am pus bujii noi si merge ok oricum am sa-l calaresc toata saptamana pana la munca si acasa ca sa se mai dezmorteasca si el aproposssss.............vineri ce facem ???!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 pupila .. de ce kilu lu oancea duci motoru la service sa dai bani? ... Nu o sa ma coste decat uleiul si semeringurile,manopera o sa o achit cu bere mi-e tovaras mecanicul si asa am vorbit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 asa da pai hai repede repede sa facem o tura mai lunga si noi pe weekend poate o punem de un gratar o jmecherie ceva pe undeva pe la o padure... un loc frumos ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 ce multi 5 inshi am fost LOL beeeeeeeeeeeeiiii... 4 inshi si-o insa, da???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 iaute mha cine s-a trezit de la ora asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 man in seara aia imi functiona un singur cilindru ( nu mai mergea o bujie deloc ) .........acum am pus bujii noi si merge ok oricum am sa-l calaresc toata saptamana pana la munca si acasa ca sa se mai dezmorteasca si el aproposssss.............vineri ce facem ???!! mai e pana vineri... ideea e sa ma sunati si pe mine... ca de data asta treb sa ajung la cursuri... si faceti si voi un traseu pt vineri... ne intalnim la 20.30... ca n-am cum mai devreme... stam 15 min, cat bem una-alta, apoi mergem... sau, daca nu vreti sa ma asteptati, ma sunati (un bip e suficient) sau un sms si-mi spuneti unde va gasesc. ideea e ca o sa plecam din mac si o sa ajungem iar intr-un bar... macar sa fie biker-otopeni, ca e si plimbarica pana acolo... sau biker-ul lui ursu...de pe matei voievod... sau apashu...desi numai la apashu am mers in ultimul timp, ca a fost mai aproape... ce-i drept, apashu are preturile cele mai bune pana acum! (ca urmare a testarii de piata pe care am facut-o) dar cum e bine s-o luam din timp, veniti cu propuneri de plimbarica de vineri. si mai sunati-i si voi pe rahovarii nostri adormiti...scoateti-i din barlog... eee comedieeeee!!!!!!! hai o saptamana buna!!! astept martisoarele vineri!!!!!!! iaute mha cine s-a trezit de la ora asta alooo... de la 6 dimineata sunt la serviciu!!! si weekend-ul asta am tot mers la plimbari... ba biker's otopeni... ba oltenita... tu crezi ca am stat vreun pic??? unii am raspuns ieri la sms...cand v-am invitat pe toti la plimbare spre oltenita... unii au raspuns ca sunt in alte parti...unii au sunat... unii nu au dat nici un semn... iar acum a inceput saptamana si eu iar o sa dorm la serviciu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 nu stiu de aia unii ca io nu am primit sms ... oricum am fost la tg jiu la nunta si la spritzuit ... spor la munci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 mai e pana vineri... ideea e sa ma sunati si pe mine... ca de data asta treb sa ajung la cursuri... si faceti si voi un traseu pt vineri...ne intalnim la 20.30... ca n-am cum mai devreme... stam 15 min, cat bem una-alta, apoi mergem... sau, daca nu vreti sa ma asteptati, ma sunati (un bip e suficient) sau un sms si-mi spuneti unde va gasesc. alooo... de la 6 dimineata sunt la serviciu!!! si weekend-ul asta am tot mers la plimbari... ba biker's otopeni... ba oltenita... tu crezi ca am stat vreun pic??? unii am raspuns ieri la sms...cand v-am invitat pe toti la plimbare spre oltenita... unii au raspuns ca sunt in alte parti...unii au sunat... unii nu au dat nici un semn... iar acum a inceput saptamana si eu iar o sa dorm la serviciu... Merci pt invitatia de ieri Ina,insa aveam pupilele mult prea dilatate,ca sa fac fata une-i plimbari In ce priveste ce vo-m face vineri...chiar nu stiu daca-mi fac motorul pana atunci,o sa vin si eu cu o propunere,daca nu-l fac,propuneti voi si eu vo-i fi de acord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 v-am mai zis ca mi-am luat oglinzi la mobra ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 ai primit braul sau acum il poarta altcineva ca de obicei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate