BeerBelly Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 ai primit braul sau acum il poarta altcineva ca de obicei l-am primit .. si acuma e la fric ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 Nimeni nu propune nimic pt vineri? Eu sambata duc motorisca la doctor,deci vineri vin perpedes...iar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 da de ce nu o duci fratioru si tu mai devreme ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 da de ce nu o duci fratioru si tu mai devreme ? Pai nu poate decat in weekend...El lucreaza la alfamotors in cursul saptamanii Oricum, e bine si asa,are garajul la Cornetu,deci e aproape. Mai mult o sa dureze urcatul si coboratul motorului in papuc,decat drumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 pai mergi ma pe rotzi cu ea daca e aproape riscate ilegal ca doar nu stai degeaba acolo la puscarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 pai mergi ma pe rotzi cu ea daca e aproape riscate ilegal ca doar nu stai degeaba acolo la puscarie Nu man...Stau vis-a-vis de puscarie si ma multumesc cu atat Felicitari pt statutul de prospect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 auziti?? luci si puppy, daca tot aveti timp de frecat pe net, va rog s-o frecati cu folos...si veniti cu propuneri pt vineri unii stau si muncesc... si nu-i corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 auziti??luci si puppy, daca tot aveti timp de frecat pe net, va rog s-o frecati cu folos...si veniti cu propuneri pt vineri unii stau si muncesc... si nu-i corect Eu nu prea sunt in masura sa propun...Ca nu o sa vin cu motorul si...Nu pot sa fac planul pt ceilalti Dupa mine,a-s merge cat mai departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 @ pupila cat de departe pana la capatulll..........................tramvaiului 32 ?? vineri vin la 20;30 in mc. si as propune sa mergem pe la Ursu si poate dupa aia si prin Otopeni ( sau poate se lasa cu clubareala toata noaptea in Suburbia )................ce ziceti ??!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 @ pupila cat de departe pana la capatulll..........................tramvaiului 32 ??vineri vin la 20;30 in mc. si as propune sa mergem pe la Ursu si poate dupa aia si prin Otopeni ( sau poate se lasa cu clubareala toata noaptea in Suburbia )................ce ziceti ??!!! Ursu si Otopeni, suna foarte bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 nu m-as risca sa merg pana acolo fara itp :-/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 pai si de ce nu-l faci ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 1 pt ca nu am bani 2 pt ca imi CURGE ulei din motor ca la robinet 3 pt ca PITONG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 1 pt ca nu am bani 2 pt ca imi CURGE ulei din motor ca la robinet 3 pt ca PITONG Mergem si-l facem impreuna,dupa ce-mi repar motorul Dar pana atunci,ce facem vineri? Unde mergem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 Cine vine maine la Mc si unde megem dupa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 man la mine sa ivit ceva dar pe la 21:30 scap si am sa te sun pe tine sau pe Beerbely ca sa vad unde sunteti . deci in principiu am sa apar si eu !!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 man la mine sa ivit ceva dar pe la 21:30 scap si am sa te sun pe tine sau pe Beerbely ca sa vad unde sunteti .deci in principiu am sa apar si eu !!!!!!!! O.K. man,astept semn de la tine,desi inca nu stiu cine mai vine si unde mergem,daca mergem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Salut,citesc de mult pe forum dar de curand mi-am facut si cont. Stau in Salaj in spate la Petrom si ma gandeam sa ma alatur si eu gastii din cartier. am o honda cbr f 3 si mai am un prieten vecin cu mine cu o honda f4i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Salut,citesc de mult pe forum dar de curand mi-am facut si cont.Stau in Salaj in spate la Petrom si ma gandeam sa ma alatur si eu gastii din cartier. am o honda cbr f 3 si mai am un prieten vecin cu mine cu o honda f4i Salut man, poate apari la Mc donalds-ul de la trafic greu in seara asta,sa ne cunoastem si live. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Hei baieti si fete care veniti azi pe la Mc.Haideti ca a inceput sezonul ce mai asteptati. Hei baieti si fete care veniti azi pe la Mc.Haideti ca a inceput sezonul ce mai asteptati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Cand ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 O seara cu peripetii,si o plimabrica scurta dar placuta Merci Ina pt transport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 intr`adevar o seara plina de peripetii ))iar am stat in bar cand lumea bea iar io beam saracie d-aia fara alcool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 Spunetimi si mie cum fac sa imi apara poza in stanga deasupra la id,ca am incarcat una da nu stiu sa o postez acolo. Si scuze ca nu am putut veni aseara si eu,dar sunt nerabdator sa imi cunosc toti vecinii de cartier pe 2 roti vremea este inca nefavorabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 1) mersii poopy pt benzina !!!! 2 ) la ce ora mergeti la Apasu' !! 3 ) Neutral , poza tr sa aiba sub 150 kb ca sa o incarce , citeste la profil/update avatar aaaaa e si 4 ) bllueus vezi ca te vede umea ca stai pe forum si spionezi !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate