Sari la conținut

Bercenarii

tilik
 Share

Postări Recomandate

alarma,disk-lock cu alarma,lant bun si gros,husa si legata de un stalp luminat,cel putin asa o tin eu pe a mea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut!

Am aparut in zona la Brancoveanu recent (de vreo doua luni) si am motor de vreo luna. Deci incepator/incepator.

Dupa vreo 350 Km. facuti in perioada asta, mobra nu mai arata ca la inceput si as vrea s-o curat putin. Voi unde le spalati si cum (daca e la spalatorie auto, trebuie sa-i dau ceva instructiuni baiatului de acolo?). Nu stau la curte sa pot pune furtunul pe ea.

Prin anumite locuri cum ar fi barele de langa lant s-a stropit cu ceva negru, ulei/vaselina destul de gras. Aceste zone cum se curata? Sau mai bine zis cu ce? Pana acum mi-am cumparat doar doua tuburi pentru curatat/uns lantul, dar restul fierului nu stiu cum sa-l curat.

Merci fain,

Adi

Link spre comentariu

Salut!

Am aparut in zona la Brancoveanu recent (de vreo doua luni) si am motor de vreo luna. Deci incepator/incepator.

Dupa vreo 350 Km. facuti in perioada asta, mobra nu mai arata ca la inceput si as vrea s-o curat putin. Voi unde le spalati si cum (daca e la spalatorie auto, trebuie sa-i dau ceva instructiuni baiatului de acolo?). Nu stau la curte sa pot pune furtunul pe ea.

Prin anumite locuri cum ar fi barele de langa lant s-a stropit cu ceva negru, ulei/vaselina destul de gras. Aceste zone cum se curata? Sau mai bine zis cu ce? Pana acum mi-am cumparat doar doua tuburi pentru curatat/uns lantul, dar restul fierului nu stiu cum sa-l curat.

Merci fain,

Adi

Zonele de care vorbesti le cureti cu spray de curatat lantul(acolo s-a depus unsoarea de pe lant si cu altceva greu s-o scoti) si putina insistenta manuala ;) , iar de spalat poti apela la spalatoriile auto cu precizarea catre cel ce ti-o spala sa nu puna jetul pe radiator ca ii indoaie elementii !

PS: Poate apari si la intalnirile nostre...sa ne cunoastem !

Link spre comentariu

Zonele de care vorbesti le cureti cu spray de curatat lantul(acolo s-a depus unsoarea de pe lant si cu altceva greu s-o scoti) si putina insistenta manuala ;) , iar de spalat poti apela la spalatoriile auto cu precizarea catre cel ce ti-o spala sa nu puna jetul pe radiator ca ii indoaie elementii !

PS: Poate apari si la intalnirile nostre...sa ne cunoastem !

Merci.

Am sa urmaresc cand va intalniti si am sa vin sigur.

Link spre comentariu

sa ma prezint:

bercenar de popesti (leordeni) sau popestean de berceni :) cum vreti voi! posesor de permis de 2 saptamani, motoreta de imprumut... altceva ce sa mai zic?

ma primiti si pe mine la intalniri?

Link spre comentariu

da te primim,eu vin diseara pentru intalnire,pentru plimbare nu pot :)

Editat de sonyy
Link spre comentariu

vine io, direct de la birou, deci pe la 7

scurta, da faina tura de aseara

chiar imi era dor de o tura cu speedul, si cam asta am facut :)

si sa-l fi vazut pe zulex calare pe chopper, cu picioarele intinse si relaxat :smoke:

Link spre comentariu