Metal Heart Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Stii ce buna si rece a fost berea aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinR6 Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 La tara, la praf , in comuna Popesti Leordeni Asfaltul din Popesti da clasa multor bulevarde mari din capitala )) Pacat ca l-au rupt in ultimul hal la intrare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Du-te ma cu toate clanurile alea de la prim. Popesti ..... vai de mama democratiei de pe acolo! - Sigur muncesti altundeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lukasss Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 Nu va mai stresati cu Popesti-ul ala ca nu cred ca se-nghesuie nimeni pe ploaia asta sa manance pizza ) Decat sa merg cu motoscartzu pe ploaia asta , mai bine mananc paine cu magiun acasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cracana.cristian Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 Am mers eu azi noapte pe ploaie si mi-a inghetat pipota. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Septembrie 12, 2015 Share Postat Septembrie 12, 2015 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Septembrie 13, 2015 Share Postat Septembrie 13, 2015 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Septembrie 13, 2015 Share Postat Septembrie 13, 2015 . Ohooooo.....esti viu!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lady_crazy Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 hello....nici pe aici nu se mai zice nimic? eu ma gandeam la o plimabare in wknd...ceva lejer incet sa mi mai sezmortesc si eu bratul. cine se baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 (editat) Vrei un raspuns acum ? Editat Septembrie 15, 2015 de AllenC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cracana.cristian Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 Plimbare, plimbare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Cineva la Mc' astazi !? Ca sa stiu daca pun husa pe motor sau nu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cracana.cristian Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Eu sunt prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Posibil sa ajung si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 E promotie ...ceva ? ?? ... Cred ca da , nu vezi , posibil sa ajunga si Raul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Cred ca da , nu vezi , posibil sa ajunga si Raul Invidiosule » Post actualizat in 18 Sep 2015 14:46 Nu mai ajung, dar puteti veni voi la Nasul si Finul , si asa se intuneca repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Va tin rand la Taverna Racilor !? Hai ca e aglomerat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 Am trecut si eu ieri pe la intalnire, l-am vazut putin pe Alin, am stat 10 min la vorba si am plecat.. nu tu gogosi, nu tu Mc'Donalds.. Daca nu mai trec sa stiti de ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 Am trecut si eu ieri pe la intalnire, l-am vazut putin pe Alin, am stat 10 min la vorba si am plecat.. nu tu gogosi, nu tu Mc'Donalds.. Daca nu mai trec sa stiti de ce. Suparaciosule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian Vladau Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 In seara asta la 7 ajung si eu pe la mec acolo. ca de cand zic ca ajung ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 Am mancat gogosii, data trecuta inghetata.. Poate ajung si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 Well, voi veni si eu si daca-mi intra banii astazi, voi veni cu moto ... uweiiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 Banii s-o cumpar, mane... de benzina s-o gasi dreaq ceva de vandut de prin casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 Pai n ai luat o inca? Am avut impresia pe alt topic ca o ai deja, ma pregateam sa te felicit ...... si alte alea! Sau vrei felicitari de mai multe ori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 (editat) N-am luat-o inca, astept banii sa-mi intre in cont. Vanzatorul ma asteapta si el cu banii Daca nu e azi, e luni... asta e... sa le phoot muma lor de banci caci plata s-a efectuat azi dimineata... Editat Septembrie 25, 2015 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate