Sari la conținut

Bercenarii

tilik
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salutare Bercenarilor .

Se pare ca pana la urma coltul ierbii a aparut,temperatura e in continua crestere iar unii din voi am vazut ca ati incalecat pe-o sa ( nu toti pe una :)))))); fiecare pe a lui (ei). Saptamana asta la Mac? In locul unde ne intalneam am vazut ca e amenajat frumos. S-ar putea ca Politia Locala sa ne goneasca de acolo. Trebuie sa ne mutam in alt cartier :)))))

In alta ordine de idei ati vazut ca la Master Chef este un coleg motoretist ? E unul de la scoala de pilotaj Amckart. Deci si motoretistii stiu sa gatesca

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E ok batrana, ms de intrebare...

N-au luat cine stie ce... politia spune c'ar fi vorba despre niste copii...

Pai, din punctul de vedere al militiei ...... toti sint copii (daca nu violeaza, ca atunci s-ar da de gol), bine ca n-au lovit-o, ca astia de frica omoara.

Link spre comentariu

Astia au furat biscutii pe care-i dadea asta batrana de pomana la biserica... :crack:

Asta am zis si eu, bine dreaq ca nu i-a auzit... adormise cu televizorul deschis...

Link spre comentariu

Astia au furat biscutii pe care-i dadea asta batrana de pomana la biserica... :crack:

Asta am zis si eu, bine dreaq ca nu i-a auzit... adormise cu televizorul deschis...

Mai, biscuitii - ii meritau din plin hotii, dar si cu ceai care poate fi si rece nu neaaparat cald, n-a fost pregatita mamaie, numai ca este meniu de scoala de corectie - nu in aer respirabil (respectiv casele batrinilor nostrii)!

Editat de Contabil
Link spre comentariu

Eu vroiam sa vad ascutitoarea de Fireblade :D

Pai ai sa vezi, am o poza cu moto exact ce vrei ...... Bucuresti-Oltenita-Gurgiu-Bucuresti ... te uiti, este rosie, aproape 1000 cc, asta e! Zici ca-i sor-sa.

Salutare Bercenarilor .

Se pare ca pana la urma coltul ierbii a aparut,temperatura e in continua crestere iar unii din voi am vazut ca ati incalecat pe-o sa ( nu toti pe una :)))))); fiecare pe a lui (ei). Saptamana asta la Mac? In locul unde ne intalneam am vazut ca e amenajat frumos. S-ar putea ca Politia Locala sa ne goneasca de acolo. Trebuie sa ne mutam in alt cartier :)))))

In alta ordine de idei ati vazut ca la Master Chef este un coleg motoretist ? E unul de la scoala de pilotaj Amckart. Deci si motoretistii stiu sa gatesca

Cum dumnezeului ai reusit tu - nu stiu, eu de 2 intruniri, n-am reusit sa-l induplec pe Raul sa ma accepte la Bercenari, data trecuta cind te-am citit, parca si tu erai in club, acum mai stai pe ginduri? Ai grija, ca Raul se sfatuie cu Lord si mai ales cu Kosh, basca cu ceva fomei, e de rau, cine stie cine ne ia sector'u.

Editat de Contabil
Link spre comentariu

Pai ai sa vezi, am o poza cu moto exact ce vrei ...... Bucuresti-Oltenita-Gurgiu-Bucuresti ... te uiti, este rosie, aproape 1000 cc, asta e! Zici ca-i sor-sa.

Cum dumnezeului ai reusit tu - nu stiu, eu de 2 intruniri, n-am reusit sa-l induplec pe Raul sa ma accepte la Bercenari, data trecuta cind te-am citit, parca si tu erai in club, acum mai stai pe ginduri? Ai grija, ca Raul se sfatuie cu Lord si mai ales cu Kosh, basca cu ceva fomei, e de rau, cine stie cine ne ia sector'u.

Buna dimineata!.........Chellaru a muncit mult, a bagat multi km......... :), multe beri la Bercenari......eheeeeee, ai mult de munca :crack:

@ CIORAP.......nu m-am trezit, ssssssstttttttt :)

Editat de Raul80
Link spre comentariu

Cata paine cu usturoi a mancat Chellaru pana sa ajunga membru :)))

@ Raul - Poti sa stai acasa azi, iti dau eu liber, e frectie pe la birou.

Railor! Ma puneti la post pe piine cu usturoi (usturoiul cred ca a aparut ca n-am pus toate persoanele in comitet - am uitat de Ciorap, Tzulae si altii pe care nu-i cunosc inca).

Link spre comentariu

L-ai uitat pe AllenC - sa vezi ce o sa bei mujdei in loc de bere :alcy:

E numai vina mea......am omis sa anunt ca bautul cu mine se lasa cu mujdei, chestii pe care unii nu si le mai amintesc si dureri de cap :10:

PS: Acum ca stiti cum sta treaba sa aveti grija...sa fie mai mult mujdei data viitoare ! :offtopic:

Editat de the lord
Link spre comentariu

L-ai uitat pe AllenC - sa vezi ce o sa bei mujdei in loc de bere :alcy:

Mai omule, am inteles ca pe tine te-am stresat cu alarma, dar pe AllenC, nu l-am cunoscut personal, de aceea este la ALTII incadrat, basca ca am pus si eu o intrebare .... fara raspuns, din inaltul cerului - TAU. Din punctul meu de vedere, am alte asteptari, ca de exemplu, Kosh, daca zicea ceva de patania cu mamae, faceam 271km, numai sa-i sperii cu motorul ambalat la maxim pe "copiii" aia de au patruns in casa ei. Dar foarte important - o spaguta mai mare la bugetarii din politie, de acolo - si presau baietii tot ce se putea in spiritul democratiei actuale .... daca nu vedea mamaie biscuitii unsi cu gem inapoi ....

E numai vina mea......am omis sa anunt ca bautul cu mine se lasa cu mujdei, chestii pe care unii nu si le mai amintesc si dureri de cap :10:

PS: Acum ca stiti cum sta treaba sa aveti grija...sa fie mai mult mujdei data viitoare ! :offtopic:

Eu unul m-am saturat de gratare, cu mujdei, fara, egal, fara mici/mari, orice care face fum din carbune/lemne ....... 5-6 ani sint de ajuns, daca vreti loc ..... va dau + un gratar destul de bun, dar nu mai maninc chestii deastea nici picat cu ceara. Cit de dureri de cap, de la bautura, pai daca nu te doare - inseamna ca nu ai.

Editat de Contabil
Link spre comentariu

............

Eu unul m-am saturat de gratare, cu mujdei, fara, egal, fara mici/mari, orice care face fum din carbune/lemne ....... 5-6 ani sint de ajuns, daca vreti loc ..... va dau + un gratar destul de bun, dar nu mai maninc chestii deastea nici picat cu ceara. Cit de dureri de cap, de la bautura, pai daca nu te doare - inseamna ca nu ai.

Esti pe langa....n-ai prins spilul pt ca n-ai fost acolo cu noi....poate data viitoare...ca sa intelegi despre ce vorbim pe aici, ca nu era la propriu ci la figurat mai toata treaba ! ;)

Editat de the lord
Link spre comentariu

Esti pe langa....n-ai prins spilul pt ca n-ai fost acolo cu noi....poate data viitoare...ca sa intelegi despre ce vorbim pe aici, ca nu era la propriu ci la figurat mai toata treaba ! ;)

Nu-i bai omule sint nou pe aici ..... normal ca nu inteleg .... dau cu parerea din ce stiu eu, de exemplu Ciorap mi-a atras atentia asupra drumului vechi catre mare .... cica mai frumos, tind sa cred ca are dreptate, dar eu de la banca, cu 4-5 Wek. furate pe an, bagam coks numai pe autostrada. Fiecare are minusuri, nu neeaparat ca nu-l duce capul, dar mai conteaza si anturajul, experienta, etc. Si mai ales NU MA SUPAR CIND PRICEP CA AVETI DREPTATE - cind aveti.

Mai putin Raul, care se leaga de catelul meu .... cica imi trebuie unul de viteza - buna, rau, al lui o fi de viteza? Am un offf pe Raul, de abia astept sa ne mai intilnim, valabil si pentru ceilalti. :peace:

Editat de Contabil
Link spre comentariu