Ciorap Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 Ma bate gandul la o Xr1000 de la Shoei, sau R1 de la Schuberth - am mai avut S1, fratele mai "touring" al lui R1 si am fost multumit de ea. Vedem .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 Ma bate gandul la o Xr1000 de la Shoei, sau R1 de la Schuberth - am mai avut S1, fratele mai "touring" al lui R1 si am fost multumit de ea. Vedem .... Vino pana la baietii de la ElfWorkshop, ei sunt cu Shoei. Probezi, vezi cum ti se aseaza pe cap ca sa stii ce comanzi. Cu siguranta mai au XR1000 pe raft. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 Vino pana la baietii de la ElfWorkshop, ei sunt cu Shoei. Probezi, vezi cum ti se aseaza pe cap ca sa stii ce comanzi. Cu siguranta mai au XR1000 pe raft. Am mai gasit un X-Spirit ce suna si mai bine decat Xr1000 - acum sa vina salariul si ma duc la probat. Iesim pe undeva maine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 Cat costa casca pe care ti-o doresti?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 sh - cam 300 euro, prima mana - X-Spiritul este la reducere la 500 euro, iar Xr-ul la 350 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 Tati, da' de ce nu astepti tu SMAEB-ul? Poate prinzi acolo o oferta calumea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 Ma uitam in avans cam ce as putea gasi. Dar de cumparat o sa astept pana la SMAEB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 Cum frate casca SH?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 Poti gasi si casti bune sh. De exemplu casca mea pentru pasageri - teoretic este sh, practic a fost purtata de 2 ori si ma pregatesc sa o vand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 mda, pana la urma fiecare face ce vrea cu banii lui.In alta ordine de idei, te bagi la plimbare de 1mai pana'n vama? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 (editat) Rezolvat azi cu alarma (sau catel de viteza .... pentru Raul ), mai ramine casca, si asta-i tot pe 2013, poate ne vedem si noi saptamina asta. Editat Aprilie 1, 2013 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Ete'acu' 10 min m-am intors de la vartoape.... au calcat-o hotii p'aia batrana La 10.30 am plecat de la tara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 Ete'acu' 10 min m-am intors de la vartoape.... au calcat-o hotii p'aia batrana La 10.30 am plecat de la tara... Este sanatoasa, a patit ceva? Ca lucrurile, da-le 'ncolo, se fac la loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 E ok batrana, ms de intrebare... N-au luat cine stie ce... politia spune c'ar fi vorba despre niste copii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cHELLaru Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 Salutare Bercenarilor . Se pare ca pana la urma coltul ierbii a aparut,temperatura e in continua crestere iar unii din voi am vazut ca ati incalecat pe-o sa ( nu toti pe una ))))); fiecare pe a lui (ei). Saptamana asta la Mac? In locul unde ne intalneam am vazut ca e amenajat frumos. S-ar putea ca Politia Locala sa ne goneasca de acolo. Trebuie sa ne mutam in alt cartier )))) In alta ordine de idei ati vazut ca la Master Chef este un coleg motoretist ? E unul de la scoala de pilotaj Amckart. Deci si motoretistii stiu sa gatesca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 E ok batrana, ms de intrebare... N-au luat cine stie ce... politia spune c'ar fi vorba despre niste copii... Pai, din punctul de vedere al militiei ...... toti sint copii (daca nu violeaza, ca atunci s-ar da de gol), bine ca n-au lovit-o, ca astia de frica omoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 Astia au furat biscutii pe care-i dadea asta batrana de pomana la biserica... Asta am zis si eu, bine dreaq ca nu i-a auzit... adormise cu televizorul deschis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 (editat) Astia au furat biscutii pe care-i dadea asta batrana de pomana la biserica... Asta am zis si eu, bine dreaq ca nu i-a auzit... adormise cu televizorul deschis... Mai, biscuitii - ii meritau din plin hotii, dar si cu ceai care poate fi si rece nu neaaparat cald, n-a fost pregatita mamaie, numai ca este meniu de scoala de corectie - nu in aer respirabil (respectiv casele batrinilor nostrii)! Editat Aprilie 3, 2013 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Eu vroiam sa vad ascutitoarea de Fireblade vad ca si tu ai ascutitoare adevaru e ca sunt cam ascutite in bot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 (editat) Eu vroiam sa vad ascutitoarea de Fireblade Pai ai sa vezi, am o poza cu moto exact ce vrei ...... Bucuresti-Oltenita-Gurgiu-Bucuresti ... te uiti, este rosie, aproape 1000 cc, asta e! Zici ca-i sor-sa. Salutare Bercenarilor . Se pare ca pana la urma coltul ierbii a aparut,temperatura e in continua crestere iar unii din voi am vazut ca ati incalecat pe-o sa ( nu toti pe una ))))); fiecare pe a lui (ei). Saptamana asta la Mac? In locul unde ne intalneam am vazut ca e amenajat frumos. S-ar putea ca Politia Locala sa ne goneasca de acolo. Trebuie sa ne mutam in alt cartier )))) In alta ordine de idei ati vazut ca la Master Chef este un coleg motoretist ? E unul de la scoala de pilotaj Amckart. Deci si motoretistii stiu sa gatesca Cum dumnezeului ai reusit tu - nu stiu, eu de 2 intruniri, n-am reusit sa-l induplec pe Raul sa ma accepte la Bercenari, data trecuta cind te-am citit, parca si tu erai in club, acum mai stai pe ginduri? Ai grija, ca Raul se sfatuie cu Lord si mai ales cu Kosh, basca cu ceva fomei, e de rau, cine stie cine ne ia sector'u. Editat Aprilie 3, 2013 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Salutare, daca-i vreme buna vin si eu sa-mi vizez legitimatia si sa platesc cotizatia la Mc. O cafeluta, o biscuite? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 (editat) Pai ai sa vezi, am o poza cu moto exact ce vrei ...... Bucuresti-Oltenita-Gurgiu-Bucuresti ... te uiti, este rosie, aproape 1000 cc, asta e! Zici ca-i sor-sa. Cum dumnezeului ai reusit tu - nu stiu, eu de 2 intruniri, n-am reusit sa-l induplec pe Raul sa ma accepte la Bercenari, data trecuta cind te-am citit, parca si tu erai in club, acum mai stai pe ginduri? Ai grija, ca Raul se sfatuie cu Lord si mai ales cu Kosh, basca cu ceva fomei, e de rau, cine stie cine ne ia sector'u. Buna dimineata!.........Chellaru a muncit mult, a bagat multi km......... , multe beri la Bercenari......eheeeeee, ai mult de munca @ CIORAP.......nu m-am trezit, ssssssstttttttt Editat Aprilie 4, 2013 de Raul80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 Cata paine cu usturoi a mancat Chellaru pana sa ajunga membru )) @ Raul - Poti sa stai acasa azi, iti dau eu liber, e frectie pe la birou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 Cata paine cu usturoi a mancat Chellaru pana sa ajunga membru )) @ Raul - Poti sa stai acasa azi, iti dau eu liber, e frectie pe la birou. Railor! Ma puneti la post pe piine cu usturoi (usturoiul cred ca a aparut ca n-am pus toate persoanele in comitet - am uitat de Ciorap, Tzulae si altii pe care nu-i cunosc inca). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 L-ai uitat pe AllenC - sa vezi ce o sa bei mujdei in loc de bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate