Robert Rmh Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 atunci ma bag si eu,voi barem mergeti responsabil,si parca e prea lunga plimbarea pana la veliko pentru raceala care o am in mine,astept inca traseul propus de voi,ca sa stiu daca ma trezesc si eu mai devreme maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 (editat) Mentiune : Traseu propus - Bucuresti - Sibiu - Bucuresti .... este ok? atunci ma bag si eu,voi barem mergeti responsabil,si parca e prea lunga plimbarea pana la veliko pentru raceala care o am in mine,astept inca traseul propus de voi,ca sa stiu daca ma trezesc si eu mai devreme maine Scuze, am postat in acelasi timp - glumeam. Iar viteza de croaziera .... undeva la 100-120km/h, indiferent de traseu Eu faceam cind lucram la banca bagam gratare numai la Paltinu ..... dupa Cimpina citiva km, la baraj, ar merita un drum pina acolo ..... 100-120 km + tot atit intors, este ok? Facem un gratar acolo .... il ia sotia, si ne intoarcem cu burticile pline. Hai ca am inteles, eu nu-s de 4-5 stele, nu de bani, dar nu-mi place, altceva n-am de propus. Vad eu de programul meu, sa va distrati la maxim, vorbim dupa duminica. Editat Aprilie 5, 2013 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 vad ca nu mai zice nimeni nimic,dati un semn daca va hotarati mai multi maine sa dam de o plimbarica,0765 444 105,sal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 (editat) Miine plec la 10-10.30 la barajul Paltinu, eu iau gratarul, carbunii, masa, 4 scaune si ceva mincare de acasa, ca mici si gratare nu mai suport eu... copii si nevasta - alta poveste, dar peisajul este de exceptie. Daca sint doritori, miine la 9 sint pe forum, la 9.30 am inchis orice comunicatie. Editat Aprilie 5, 2013 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 S-a zis 11 la Brancoveanu o data. cate confirmari mai trebuie? Ma rog, eu cu Tzulae o sa fim la 11 acolo, traseu nu am stabilit, pt ca stabilim la fata locului in functie de buget si cati se aduna. Cei care plecati la Veliko, Sibiu sau alte locatii - distractie placuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 S-a zis 11 la Brancoveanu o data. cate confirmari mai trebuie? Ma rog, eu cu Tzulae o sa fim la 11 acolo, traseu nu am stabilit, pt ca stabilim la fata locului in functie de buget si cati se aduna. Cei care plecati la Veliko, Sibiu sau alte locatii - distractie placuta. Eu tin neeaparat sa-mi scot copiii la aer, au tot stat in casa cu varicela lor, mai ales ca s-au facut bine si este frumos afara. De aceea aveam nevoie de un traseu stabilit. Ne intilnim data viitoare. Am mers pina la urma la Snagov, sotia a spus ca-i obosita si n-ar vrea la Paltinu, au prins aia mici culoare-n obrajori dupa cite zile au bolit numai in casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 (editat) Noi ne-am fatait un pic prin oras, am facut vizite pe la unul pe la altul. Lasa ca mergem cu totii la salon week end-ul viitor. Unde vedeti cursa diseara ? Editat Aprilie 7, 2013 de Ciorap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 @ home,voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Tot acasa - http://88.80.5.80/w00t/20130403/vv515c3c7c4d44b035825248-554393.html - pt. cei fara Digi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Vrum-vrum, vineri ajung si eu, ca-s liber. Da' miercuri se mai intampla ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Poate la arc sa se intample ceva . Incepe Moto3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Pai la aia ma gandeam si eu,.,mai merge cineva sau stau singur ca berbecu'? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 frumos spectacol la moto3,sper sa avem la fel macar si la moto 2 si la moto 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Tot acasa - http://88.80.5.80/w00t/20130403/vv515c3c7c4d44b035825248-554393.html - pt. cei fara Digi Multzam de link Alex!!! Frumoasa cursa... pana la ultima picatura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 ...and the DOCTOR is back on track ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 ...and the DOCTOR is back on track ! Ca in zilele lui bune , imi place Marquez foarte mult.. Cand ati vrea sa mergem la Salon in week end: sambata sau duminica ? Prognoza meteo, conform accuweather sugereaza sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 sambata o sa vin si eu,cica o sa fie vro 22 grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 (editat) Eu n-o sa pot veni simbata (am mare sarbatoare cu ziua lui fimiu la restaurant, invitati ... fara numar!). Ce sa-i faci asa a vrut soata, ca si paralela mai indepartata -numai pe aici (berceni) am vazut "conationali" vinzind covrigii prin 2006-2007 agatati de oglinzile laterale ale masinii (cu sfoara) ..... paradoxul fiind masina - ultimul tip de PASAT, dupa care am ajuns la concluzia ca America, totusi nu este tara tuturor posibilitatilor. Ca atare eu cred c-am sa ajung (daca am sa ajung) vineri pe acolo, fiindca simbata- duminica or sa fie buluc toti. Editat Aprilie 11, 2013 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Eu nu pot pana duminica,daca mai merge cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Sambata, dupa-amiaza, cred ca ajung si eu pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Cine vrea sa mearga sambata - intalnire la 11 la Brancoveanu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Si cine nu vrea !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 sta acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 (editat) Pana la urma , care cum vine !? Sambata , Duminica ? Eu propun totusi ora 10 pentru intalnire . Prietenii stiu de ce . La cat costa intrarea, eu m-as baga in ambele zile . Se mai tine intalnirea saptamanala a Bercenarilor !? Unde si cand ? Si nu imi spuneti sa caut mai in spate ... Editat Aprilie 12, 2013 de AllenC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 eu am iesit la o tura,daca va adunati dati un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate