deathace89 Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 Cand se intalnesc bercenarii? Si unde mai exact? Deabea am luat permisu si vreau si eu sa vin, de fapt vreau motiv sa ies la plimbare lol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOKI_46 Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 la McDonalds Brancoveanu...vezi ca e o harta mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9470m Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 (editat) E cineva de aici care are un ZZR600 turcoaz, imaculat, parcat pe strada ionescu gheorge langa aparatorii patriei? Cu un sticker de Ironwill RC ( nu dau nr ca nu-i frumos) ? M-am tot holbat la ea si n-am vazut niciodata riderul. Am o slabiciune pt ZZR E, a fost primul meu motor Editat Mai 15, 2015 de 9470m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deathace89 Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Pai daca dispare stim pe cine sa cautam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9470m Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Daca dispare , dispare si a mea ca e la 100 de metri mai sus pe strada )))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Eu nu am cum sa ajung, nu pot pleca de la munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deathace89 Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Ori am gresit mec-ul ori nui nimeni aici lol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9470m Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Ori am gresit mec-ul ori nui nimeni aici lol ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deathace89 Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 (editat) Deci a fost cineva? Ca am fost in parcarea aia de pe harta, dar degeaba.Macar m-am mai plimbat un pic, foarte frumos afara, e racoare Editat Mai 15, 2015 de deathace89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9470m Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Man eu radeam de situatia ta, eu stau in berceni dar n-am fost la intalniri pt ca nu cunosc pe nimeni si sint si incepator asa ca daca oamenii ies sa se plimbe nu ma simt in stare sa ma tin dupa ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deathace89 Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Eu am 87.4km parcursi de cand am luat permisul.Detin permisul de Miercuri 13 Mai. Dar totusi mi-ar fi placut sa cunosc si eu oameni, chiar daca nu sunt in stare sa ma tin dupa nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jolinar89 Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 deathace89 ai putina rabdare capeti putina experienta si gata ! Si oricum daca iesim sa ne plimbam nu fuge nimeni de nebun cu 200 km/h nu asta e frumos , frumos e sa mergem in grup si sa stam toti la un loc ca de fugit toti stim sa fugim , deci stai linistit ca nu cred ca daca iesim va exista varianta unii sa fuga de nebuni si altii sa ramana in urma ...stam toti ! Incerc vineri sa ajung si eu si poate dam o fuga pana la Oltenita ne plimbam putin si ne intoarcem ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 deathace89 ai putina rabdare capeti putina experienta si gata ! Si oricum daca iesim sa ne plimbam nu fuge nimeni de nebun cu 200 km/h nu asta e frumos , frumos e sa mergem in grup si sa stam toti la un loc ca de fugit toti stim sa fugim , deci stai linistit ca nu cred ca daca iesim va exista varianta unii sa fuga de nebuni si altii sa ramana in urma ...stam toti ! Incerc vineri sa ajung si eu si poate dam o fuga pana la Oltenita ne plimbam putin si ne intoarcem ! Sa speram ca reusim sa ne adunam vineri, nu se alearga, se merge frumos, plimbare.......Oltenita, Giurgiu......si poate facem un traseu lentru sambata. Asa ca, o sa ne anuntam joi si vineri daca ajungem Sau nu la Mec Brancoveanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cracana.cristian Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 Abia astept sa iau si eu a-ul, daca vin cu masina la intalnire nu cred ca ma primeste nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deathace89 Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 Am fost aseara pe la Victoriei, si erau multi motociclisti acolo in parcare, dar mi-a fost rusine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 Pentru cei care vor sa dea o tura spre Oltenita, vedeti ca drumul e destul de bombardat, pentru motocicletele mai sport e cam nasol. Asfaltul s-a degradat si mai rau fata de anul trecut Daca va duceti seara, atentie mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 Am fost aseara pe la Victoriei, si erau multi motociclisti acolo in parcare, dar mi-a fost rusine ) Acolo este o zona foarte selecta )) mi-e imi e rusine sa ma duc si pana acolo, deci ai fost foarte curajos )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cracana.cristian Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 Acolo se aduna "spuma" motociclistilor ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deathace89 Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 Daca lumea te saluta, ii saluti si tu ca pnm nui frumos sa stai cu capu-n jos.Am fost aseara sa imi lansez noua geaca de la oFF (Multumesc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 sambata fac o cheia...daca sunt doritor va astept cu mare drag,plecare cat mai de dimineata,sa avem timp de opriri,de masa,mai vin 2-3 bikeri,mers lejer,unii avem si pasagere cine e interesat poate sa ma contacteze sau sa vina la ora 09:00 in omv city mall din berceni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 sambata fac o cheia...daca sunt doritor va astept cu mare drag,plecare cat mai de dimineata,sa avem timp de opriri,de masa,mai vin 2-3 bikeri,mers lejer,unii avem si pasagere cine e interesat poate sa ma contacteze sau sa vina la ora 09:00 in omv city mall din berceni Pai eu as fi interesat ......de pasagere ))). Cum facem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 Pai anunt pe motociclism,desi ar trebuii sa te descurci si fara ca esti om in toata firea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 Pai anunt pe motociclism,desi ar trebuii sa te descurci si fara ca esti om in toata firea Are si el o varsta totusi.. cred ca 2 pasagere ii ajung ( una in fata si una in spate ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 Are si el o varsta totusi.. cred ca 2 pasagere ii ajung ( una in fata si una in spate ) Off, bravo!!! Cum le stii tu pe toate......ca un om mare. Ai o bere pentru raspunsul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deathace89 Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 Cam cati KM va fi plimbarea asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate