sageata Postat Decembrie 11, 2015 Share Postat Decembrie 11, 2015 Off , taticu la tine recomand sala de mese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Decembrie 12, 2015 Share Postat Decembrie 12, 2015 Off , taticu la tine recomand sala de mese Ne mai vedem si noi inainte de Craciun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Decembrie 12, 2015 Share Postat Decembrie 12, 2015 nu ati facut pe mosociclistii azi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Decembrie 22, 2015 Share Postat Decembrie 22, 2015 (editat) Moș Crăciun vine anul ăsta cu motoru' !Vine cineva de p'aici?O sa particip si eu, am si costum Editat Decembrie 22, 2015 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi Adrian Postat Decembrie 23, 2015 Share Postat Decembrie 23, 2015 (editat) Moș Crăciun vine anul ăsta cu motoru' ! Vine cineva de p'aici? O sa particip si eu, am si costum Vin si eu ..dami pm poate plecam impreuna din cartier. Editat Decembrie 23, 2015 de Adi Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Decembrie 23, 2015 Share Postat Decembrie 23, 2015 Maine la 12.15 va astept la Metrou Ctin Brancoveanu, locul obisnuit de intalnire al Bercenarilor. Doritorii sunt invitati sa participe, plecam cu totii, organizati sub forma de gramada spre Fantana Miorita la 12.40 Musai in costum de Mos Cracila ca ne dau aia afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi Adrian Postat Decembrie 23, 2015 Share Postat Decembrie 23, 2015 prezent... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 Hi! Hi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Decembrie 25, 2015 Share Postat Decembrie 25, 2015 Craciun fericit tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Ianuarie 7, 2016 Share Postat Ianuarie 7, 2016 Maine seara, masa rezervata La Provence, ora 19. (B-dul Alexandru Obregia nr 25A, sector 4 (Langa Mega Image), Berceni ,Bucuresti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Ianuarie 8, 2016 Share Postat Ianuarie 8, 2016 (editat) Ah ... in cazul asta apar si eu acolo. Chiar se mananca bine la Provence. Si dupa ce fac o tura de recunoastere cu masina s-ar putea sa vin si cu mobra daca e curatat traseul. Editat Ianuarie 8, 2016 de RuInCV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Februarie 7, 2016 Share Postat Februarie 7, 2016 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Februarie 7, 2016 Share Postat Februarie 7, 2016 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 ...Intru de pe telefon di-mi arata 1pagina, trebuia sa postez ceva sa sar la ultima....Vroiam sa vad ce-i p-aici...poate ne si vedem csnd da caldura Drumuri bune sa aveti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 (editat) Vineri ne putem vedea, cred... Poste daca e.... dar mai depinde si de vreme. PS: vedeti ca-i un grup facut de Raul pe Whatsapp... Editat Februarie 10, 2016 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Februarie 11, 2016 Share Postat Februarie 11, 2016 Maine la ora 19:30 s-a facut rezervare la Provenance (daca dai de rotita in sus a postat Kosh adresa plus harta). Cine poate sa vina este rugat sa se prezinte, se va lasa cu caterinca, povesti de cand era Raul tanar, ne mai zice si Kosh ce mai e nou prin domeniu web. O sa fie interesant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Februarie 11, 2016 Share Postat Februarie 11, 2016 Plus ca sunt 99% sanse sa vin insotit De aceea e posibil sa intarzii putin. » Post actualizat in 11 Feb 2016 13:58Harta locatiei... nu le mai merge alora harta pe site Ca sa fie harta mai pe fiecare pagina... » Post actualizat in 11 Feb 2016 14:00Google Maps » Post actualizat in 21 Feb 2016 12:22Exista doritori pentru o plimbare la Vulcanii Noroiosi maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Salut, ce vulcanizare stiti prin zona Piata Sudului? Am luat aseara un cui pe la Vitan, de am crezut ca mi-a facut explozie pe spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Salut, ce vulcanizare stiti prin zona Piata Sudului? Am luat aseara un cui pe la Vitan, de am crezut ca mi-a facut explozie pe spate. Cum cobori spre targ Vitan, partea dreapta (bineintele) sunt cateva. Este o vulcanizare la aparatorii patriei, imediat dupa o benzinarie cu verde (mall sau omv, nush care). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Ptr moto? Adica sa ma duc cu motorul si sa mi-o faca pe loc. Am fost la vreo 2 si vor sa ma duc cu roata demontata in portbagaj sau altii nici macar n-au masina din aia de dejantat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Ptr moto? Adica sa ma duc cu motorul si sa mi-o faca pe loc. Am fost la vreo 2 si vor sa ma duc cu roata demontata in portbagaj sau altii nici macar n-au masina din aia de dejantat. Nu cunosc special pentru moto. Sorry... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian Vladau Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Hello vineri seara se anunta cineva , la un pahar de vorba ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kitaro Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Salutari Bercenarilor. Mă numesc Alex și sunt proaspăt posesor de Honda Hornet . Am 25 de ani și locuiesc de o viață în zona piața resita . M-Am apucat de motociclism din pasiune și din dorința de a călătorii . Așadar stau cu ochii pe forum și aștept sa ieșim pe străzi sa ne cunoastem. Honda hornet albastra 2003 nr. b 10 YGO . Asfalt uscat și sănătate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jolinar89 Postat Februarie 27, 2016 Share Postat Februarie 27, 2016 Salut Alex bine ai venit din cate stiu intalnirile sunt vineri dupa amiaza pe la 7 la mc donalds brancoveanu , dar cu vremea asta mai asteptam vreo 2-3 sapt cred este inca frig si ploua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a-d-n Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 Salutare Bercenari! Primiti si incepatori printre voi? In momentul de fata sunt motorizat pe 4 roti, dar urmeaza luna aceasta sa vina si varianta in 2 roti, ceva mai de incepator ptr ca sunt la inceput de drum Asfalt uscat! A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate