oFF Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 Mai este un domn foarte dragut care face ITP moto si prin spate la Auchan dar imi scapa numele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Octombrie 29, 2016 Share Postat Octombrie 29, 2016 Amintiri frumoase cu gogosile alea Eu sunt la munca, poate pe seara dar nu stiu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 29, 2016 Share Postat Octombrie 29, 2016 Una nu mai are baterie, cealalta are ITP-ul expirat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 29, 2016 Share Postat Octombrie 29, 2016 Ah, si inca ceva... e si ziua lu' fi-miu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Octombrie 29, 2016 Share Postat Octombrie 29, 2016 (editat) Ah, si inca ceva... e si ziua lu' fi-miu! Sa-ti traiasca, deci venim la tine mai pe seara? Editat Octombrie 29, 2016 de oFF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 29, 2016 Share Postat Octombrie 29, 2016 Gata, de abia acum m-am pus si eu pe scaun Cu un pahar de vin rosu... Fu zi frumoasa, am vazut mai multe motorare prin oras decat in alte zile de vara... » Post actualizat in 29 Oct 2016 19:05Hai merci de urari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Octombrie 30, 2016 Share Postat Octombrie 30, 2016 si-or fi dat seama ca a trecut sezonul pe langa ei si au zis sa mai iasa la o tura,si eu am vazut multe motoare azi in oras,mai multe decat intr-o zi de vara obijnuita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai-Laurentiu Manea Postat Ianuarie 2, 2017 Share Postat Ianuarie 2, 2017 (editat) salut bercenari, ma bucur sa ma altur comunitatii sectorului 4, ea este vaca mea neimblanzita! Honda Silver Wing 400 Editat Ianuarie 2, 2017 de Mihai-Laurentiu Manea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai-Laurentiu Manea Postat Ianuarie 3, 2017 Share Postat Ianuarie 3, 2017 am muls-o anul asta de toti banii ) nu este noua, am luat-o din Italia prin Paul(PuntoMoto). In primul sezon cu ea de la 20.000 de kilometri am facut 30.000 )) are 40 de caluti, 2pistoane consum de 5-6% in oras si se strecoara bine printre masini, spatiu suficient, bricheta, construita in 2007. Dar eu o recomand pentru munte (dar si in oras) ambreiajul ala face toti banii!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deathace89 Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 am muls-o anul asta de toti banii ) nu este noua, am luat-o din Italia prin Paul(PuntoMoto). In primul sezon cu ea de la 20.000 de kilometri am facut 30.000 )) are 40 de caluti, 2pistoane consum de 5-6% in oras si se strecoara bine printre masini, spatiu suficient, bricheta, construita in 2007. Dar eu o recomand pentru munte (dar si in oras) ambreiajul ala face toti banii!! Salutare Mihai, bine ai venit pe forum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai-Laurentiu Manea Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Salut deathace89, ma bucur sa ma alatur bercenarilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Martie 18, 2017 Share Postat Martie 18, 2017 Salut,fisa de inmatriculare in afara de pipera si targ vitan gasesc mai aproape pe aici pe langa taxe si impozite nitu vasile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
audi_A9 Postat Martie 18, 2017 Share Postat Martie 18, 2017 In unele orase o elibereaza chiar serviciul de impozite si taxe, pt fantastica suma de 8 lei, inclusiv cu viza de financiar pe ea! (In cazul ca ai adus moto de afara trebuie sa ii faci CIV inainte si iti da doar dupa ce ii duci copie dupa carte.) cel putin la CT asa merg "treburili" ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Martie 18, 2017 Share Postat Martie 18, 2017 moto e adusa de afara,am rarul facut,factura si celelalte documente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
audi_A9 Postat Martie 18, 2017 Share Postat Martie 18, 2017 (editat) Daca a fost bagata la financiar cu actele "de afara" si ai obtinut ulterior CIV-ul, atunci mai trebuie doar o copie dupa CIV depusa la financiar si ceri fisa de inmatriculare. Intreaba intai la financiar sa vezi daca iti elibereaza ei fisa direct. Toate datele din CIV si datele tale sunt deja la ei in sistem deci ar trebui doar sa le dea un print! La ct eu am rezolvat fara sa mai caut birou de acte, dactilograf, depuneri de fisa la financiar, asteptat, etc.. S-a eliberat pe loc. Dar cate ograzi atatea obiceiuri, nu m-ar surpinde sa fie altfel in capitala. » Post actualizat in 18 Mar 2017 12:52 Spor! si s-o folosesti sanatos! Editat Martie 18, 2017 de audi_A9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a-d-n Postat Martie 19, 2017 Share Postat Martie 19, 2017 Salutare Bercenarilor! Stiti cumva, pe unde as putea gasi o carena fata drepata, pentru Kawasaki ZR 7 S, din 2002? Intalniri, se mai fac? Un sezon moto, cat mai placut tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Martie 26, 2017 Share Postat Martie 26, 2017 Deschidem si noi "oficial" sezonul de vineri la Brancoveanu ? Se anunta vreme frumoasa week end-ul viitor, o sa vreau sa fac acest traseu (am nr rosii, nu am voie sa ies din tara, asa ca Veliko se amana) http://distanta.ro/bucuresti/44.105799,27.377070/adamclisi/murfatlar/bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a-d-n Postat Martie 26, 2017 Share Postat Martie 26, 2017 la ce ora la Brancoveanu? Deschidem si noi "oficial" sezonul de vineri la Brancoveanu ? Se anunta vreme frumoasa week end-ul viitor, o sa vreau sa fac acest traseu (am nr rosii, nu am voie sa ies din tara, asa ca Veliko se amana) http://distanta.ro/bucuresti/44.105799,27.377070/adamclisi/murfatlar/bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Martie 27, 2017 Share Postat Martie 27, 2017 Clasic, de la 19.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
audi_A9 Postat Martie 27, 2017 Share Postat Martie 27, 2017 Se anunta vreme frumoasa week end-ul viitor, o sa vreau sa fac acest traseu (am nr rosii, nu am voie sa ies din tara, asa ca Veliko se amana) http://distanta.ro/bucuresti/44.105799,27.377070/adamclisi/murfatlar/bucuresti Tura asta e pentru ziua de sambata, pentru duminica sau e un trip pe doua zile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 Tura asta e pentru ziua de sambata, pentru duminica sau e un trip pe doua zile? pentru ziua de sambata. Voi daca veniti din Constanta, ne intalnim in Murfatlar si facem sectiunea pana la Baneasa impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 eu sambata scot motoreta,si apoi vreau sa ma plimb,ma linitez la o plimbare mai scurta(300-350 km) sa ma pot bucura si de peisaje,de o masa si de o barfa,actele le-am tradus degeaba,paguba 110 lei,am facut rca pe 8 luni ,387,lei....sapt viitoare poate vin si eu la Mc daca se anunta lumea » Post actualizat in 29 Mar 2017 18:54 limitez scuze,scriu dupa tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Aprilie 4, 2017 Share Postat Aprilie 4, 2017 (editat) Salutari domnilor! Ma puteti ajuta cu o informatie si anume, in zona pietei Progresul este "liniste" ? Se mai obisnuieste cu spartul de masini, furat moto etc. ? Noaptea sta in fata scarii si exista in scara camera pusa de administratie care bate pe alee, dar eu stiu prin geam si toate cele... Editat Aprilie 4, 2017 de george_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Aprilie 4, 2017 Share Postat Aprilie 4, 2017 Banuiesc ca se poate identifica nu ? Pana da husa jos, pana o ia pe sus, este si destul de grea....zic si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 4, 2017 Share Postat Aprilie 4, 2017 Man, daca vrea sa ti-o fure, ramai fara ea cand te duci pana-n casa sa te schimbi... Sau daca pe acolo trece cineva si-i cade cu tronc... In general se fura caprele care merg foarte bine pe coclauri fara sa fie inmatriculate, vitezanele care se pot transforma foarte usor in "track only" si motocicletele scumpe care poti fi valorificate usor peste granita. Nu prea se risca nimeni pt o motocicleta care valoreaza 1500-2000E in stare buna sa te lase fara ea, riscul e prea mare. Ca baiatul ala a ramas fara GSX-Rul K1 e pur ghinion si i se putea intampla oricui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate