flesh_mechanic Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 chiar sunt ffff curios .... sa vad... daca apari... Mesaj completat si am avut dreptate am fost acolo... cu sufletul!! din pacate a trebuit sa particip la niste pregatiri de natura spirituala pentru un debate. Sorry. acum stiu ca e poate cam mult ceea ce cer dar.... ma pescuieste si pe mine careva de la statia brancoveanu? vineri? jur cu mana pe buric ca voi aparea. Va rog'us! Also, mersi de efortul depus intru chinuielii tastaturiale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Salutare , in seara asta vine cineva la Arc ? Pana voi putea posta pe bercenarii , mai dureaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drama Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 (editat) Salutare , in seara asta vine cineva la Arc ? Pana voi putea posta pe bercenarii , mai dureaza au trecut 2 luni ??? maine apari da ? Mesaj completat Mesaj completat am fost acolo... cu sufletul!! din pacate a trebuit sa particip la niste pregatiri de natura spirituala pentru un debate. Sorry. acum stiu ca e poate cam mult ceea ce cer dar.... ma pescuieste si pe mine careva de la statia brancoveanu? vineri? jur cu mana pe buric ca voi aparea. Va rog'us! Also, mersi de efortul depus intru chinuielii tastaturiale. depinde......faci cinste ??? Editat Noiembrie 12, 2009 de Drama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flesh_mechanic Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 cu un ceai. ok. vin. maine la 7 seara o sa fiu in fata intrarii la metrou, langa mec. geaca albastra sau doar cu sclipici.lol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drama Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 cu un ceai. ok. vin. maine la 7 seara o sa fiu in fata intrarii la metrou, langa mec. geaca albastra sau doar cu sclipici.lol ceai.??? ceai beau doar oamenii bolnavi Mesaj completat ceai.??? ceai beau doar oamenii bolnavi ne vedem la 7 la carciuma )) Mesaj completat ceai.??? ceai beau doar oamenii bolnavi Mesaj completat ne vedem la 7 la carciuma )) de la big luati 313 312 3 statii spre metalurgiei si coborati la a 3 ia statie iar pe stanga o sa aveti mega daca nu vedeti intrebati si voi iar lipid de mega e carciuma numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 imi cer scuze ca nu a mai aparut,dar am "ridicat-o" eu la fara 5...de flesh zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlyBerceni Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Salut....sunt nou pe forum si fara club.Daca tot stau in Berceni(Piata Resita) am zis ca cel mai potrivit club ar fi acesta.In speranta ca nu ma voi insela astept sa ne cunoastem mai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlyBerceni Postat Decembrie 8, 2009 Share Postat Decembrie 8, 2009 sal eugen...bun venit.asfalt uscat si sa ne auzim cu bine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 (editat) Salutare la cei noi, va asteptam pe http://forum.bercenarii.ro si la intalnirea ce are loc in fiecare Vineri la ora 19 la restaurantul " La Provence"(spate in spate cu Mega Image Obregia) Editat Decembrie 9, 2009 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piscotelul Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 o primiti si pe vecina?) ca cat va cautat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlyBerceni Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 de ce nu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 o primiti si pe vecina?) ca cat va cautat iti place cum ne-ai gasit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Impulse Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Mi-am facut un cont acum 2 saptamani pe http://forum.bercenarii.ro nu ma uitati cu validarea, nu? sau cu cine trebuie sa vorbesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Caniggia Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 (editat) Va salut! Ma numesc Cristi, locuiesc in zona Aparatorii Patriei si stapanesc un Hornet. Editat Decembrie 15, 2009 de Caniggia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 (editat) Mi-am facut un cont acum 2 saptamani pe http://forum.bercenarii.ro nu ma uitati cu validarea, nu? sau cu cine trebuie sa vorbesc? Vino la "intalnire" si vom discuta. Trebuie neaparat sa-mi fac timp pentru niste tweek-uri la forumul ala, ca deja ma scoate din sarite. Anyway, acum sunt prins cu niste treaba si d'aia sunt mai scum la vedere. Sper sa ajung si yo Vineri acum. Va salut! Editat Decembrie 15, 2009 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drama Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 moama sa mor io a venit iarnaaaa si au inceput sa aparaaaaaaa.....)apropo pt cei care asteapta acceptul pt forum va trebui sa va deplasati la intalnirile saptamanale acolo vom stabili ce si cum ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 poate va prind prin cartier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 poate va prind prin cartier poate ne prindem impreuna Mesaj completat Vino la "intalnire" si vom discuta. Trebuie neaparat sa-mi fac timp pentru niste tweek-uri la forumul ala, ca deja ma scoate din sarite. Anyway, acum sunt prins cu niste treaba si d'aia sunt mai scum la vedere. Sper sa ajung si yo Vineri acum. Va salut! Cum stai cu timpul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 ma ajutati careva si pe mine cu o informatie? o sala de forta prin zona eroii revolutiei-city mall sau imprejurimi... merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlyBerceni Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 ma ajutati careva si pe mine cu o informatie?o sala de forta prin zona eroii revolutiei-city mall sau imprejurimi... merci sal...stiu una pe la Bacovia...asta daca te ajuta...La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 nu prea stiu unde vine, zi-mi fata de ceva statie de metru eventual. merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlyBerceni Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 nu prea stiu unde vine, zi-mi fata de ceva statie de metru eventual.merci sal...de la Citty Mall mergi spre Piata Progresu,o statie.E o cladire pe stanga mare,intrebi acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 dezmembrez honda xlv 600 transalp,an '89,ieftin si negociabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 Incepand cu aceasta vineri ne reluam intalnirile. Aceiasi zi, aceiasi ora, acelasi loc. Cine vrea e binevenit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 dai niste detalii, pentru cine n-o mai fost? merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate