the lord Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 (editat) dai niste detalii, pentru cine n-o mai fost?merci Cine n-a mai fost poate cauta mai in spate si are destule detalii repetate de destule ori, nu de alta dar cati au mai cerut detalii si n-au venit ne-au luat cheful de a ne repeta in zadar! Sper sa nu fii si tu unul ! Editat Ianuarie 7, 2010 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 Si eu sper acelasi lucru Cat am fost in cluj am mers la intalniri, aici deocamdata o sa vin cu masina pana reusesc sa-mi aduc si motorul. Presupun ca nu va fi o problema asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nchivu Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 Salut baietii daca ma primiti si nu mai ploua azi vin si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 Si eu sper acelasi lucru Cat am fost in cluj am mers la intalniri, aici deocamdata o sa vin cu masina pana reusesc sa-mi aduc si motorul. Presupun ca nu va fi o problema asta In principiu nu avem nici o problema cu nimeni, numai ca au intrebat atat de multi unde ne gasesc si le-am raspuns de atatea ori acelasi lucru incat nu au mai veni deloc. Poti veni cu ce vrei tu sa e cunosti. Nu constrangem pe nimeni sa fie ca noi sau cum vrem noi. Ne vedem, ne cunoastem, ne potrivim si ramanem impreuna. Sper sa vii si ramai. Mesaj completat Salut baietii daca ma primiti si nu mai ploua azi vin si eu! Te primim si n-a plouat astazi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nchivu Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 (editat) Te primim si n-a plouat astazi ! Salut mersi de primire dar din cauza temperaturii care este undeva la 1-2 grade si a cauciucurilor tocite nu imi pot permite sa vin desii stau la 5 minute de locatie! daca se usca pe jos total veneam sau macar daca aveam cauciucuri! sper ca saptamana viitoare sa fie frumos! multa bafta & have fun! Dar daca cineva vrea si il lasa sufletul desii e tarziu poate sa treaca sa ma ia si pe mine... la emil racovita cu turnu magurele(linia 74/312) sa imi dea un semn 0768 985 428 Editat Ianuarie 8, 2010 de nchivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 Salut mersi de primire dar din cauza temperaturii care este undeva la 1-2 grade si a cauciucurilor tocite nu imi pot permite sa vin desii stau la 5 minute de locatie! daca se usca pe jos total veneam sau macar daca aveam cauciucuri! sper ca saptamana viitoare sa fie frumos! multa bafta & have fun!Dar daca cineva vrea si il lasa sufletul desii e tarziu poate sa treaca sa ma ia si pe mine... la emil racovita cu turnu magurele(linia 74/312) sa imi dea un semn 0768 985 428 Deci sa inteleg si eu : stai la 5 minute de locatie si vroiai sa lase sufletul pe cineva sa treaca sa te ia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Ianuarie 9, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2010 Deci sa inteleg si eu : stai la 5 minute de locatie si vroiai sa lase sufletul pe cineva sa treaca sa te ia ? comoditatea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nchivu Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 Nu fiti rai:) poate ca si voi o sa va ia careva in spate intr-o situatie! Sper sa fie frumos saptama viitoare sa pot venii si eu! Salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 Am reusit sa ajung totusi Astept acum si confirmarea userului pe forumul dedicat, da am inteles ca ar fi ceav probleme tehnice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 Am rugamintea ca toti cei care doresc sa isi creeze un cont pe forum.bercenarii.ro sa imi dea si un mesaj privat aici cu userul folosit. Asta pentru a evita activarea conturilor fantoma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Sa rezolvat si cu userul, acu sa mai am si ce posta Mesaj completat din pacate azi nu pot veni, voi fi sub masina la schimbat cutia de viteze si alte nimicuri. tre sa o duc la rar pana in febr. so, distractie faina va doresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 maine la intalnire ... dar stiati deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 je serai present Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 Diseara stiti locul de intalnire ... Ne vedem, ne dezmortim, ne inmultim ... Activitati facultative ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 o sa sar peste intalnirea de saptamana asta... merg al Cluj sa rezolv niste acte la RAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 Diseara stiti locul de intalnire ... Ne vedem, ne dezmortim, ne inmultim ... Activitati facultative ... Consoarta ta stie de ce pleci tu asa des la intalniri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 Consoarta ta stie de ce pleci tu asa des la intalniri ? Da Si aproape de fiecare data vine si ea Mesaj completat Se schimba locul intalnirii saptamanale pt vinerea asta. Detalii pe forum.bercenarii..ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 (editat) Pt cai care vor sa ne onoreze cu prezenta saptamana asta sa arunce un ochi aici: http://forum.bercenarii.ro/viewtopic.php?f...;p=10237#p10237 Atentie, nu uitati sa va luati ochiu aruncat inapoi! Editat Februarie 4, 2010 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 (editat) Pt cai care vor sa ne onoreze cu prezenta saptamana asta sa arunce un ochi aici: http://forum.bercenarii.ro/viewtopic.php?f...;p=10237#p10237Atentie, nu uitati sa va luati ochiu aruncat inapoi! Intr-adevar, incercam o noua locatie, de dragul diversificarii. Locatia pentru Vinerea aceasta este Restaurantul Nasul si Finul, si, se afla pe Blvd. Constantin Brancoveanu, fata in fata cu magazinul Mega Image. Este vorba de Mega Image-ul situat dupa intersectia C-tin. Brancoveanu cu Str. Nitu Vasile pe sensul C-tin Brancoveanu -> Str Turnul Magurele. Iata si o harta: Editat Februarie 4, 2010 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vulturul Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Stefan - 0729.237.595 sper sa vina vremea buna cat mai repede :-ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Stefan - 0729.237.595 sper sa vina vremea buna cat mai repede :-ss E clar ca asta ne dorim cu toii, dar poti detalia un pic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nchivu Postat Februarie 14, 2010 Share Postat Februarie 14, 2010 Vremea buna a venit:)) care iese la o tura? pe la 14 sunt la palatu copiilor:) Mesaj completat Sau un tzar.. 0768 985 428 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Februarie 14, 2010 Share Postat Februarie 14, 2010 inca nu ne-am dezghetat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Februarie 14, 2010 Share Postat Februarie 14, 2010 Succes ! Nu este o actinue care sa ma prinda pe mine personal. Poate din Bercenari ar mai fii si altii cu suflet mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nchivu Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 Aveti grija la radare baieti! Astia s-au pus pe capul nostru intr-o sapt am vazut noile radare pe bracoveanu(2 radare pe acelasi sens de mers), vacaresti si mai nou pe emil racovita! Plus ca astia de la circa 15 le e foame! Asadar aveti mare grija! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate