Kosh Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 Yo vin, la fel, sigur! De data asta o sa vin pieton , cred! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Decembrie 3, 2010 Autor Share Postat Decembrie 3, 2010 Si eu prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 Vine careva azi la bodega? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 Vineri ? 17.12.2010 ? Carciuma ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 Da, toata lumea este invitata(care toata chiar sunt curios..?!) sa ne vedem ultima data anul asta ! Ora 19, ca de obicei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xblondux222 Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 hai noroc snt si eu nnou pe aici si asi vrea sa vin si eu la bodega viner imi spuneti si mie unde si la ce ora va rogg? si dak ma primiti desigur:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 O sa vin si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 eu lucrez ... numai am timp deloc ca as fi venit cu drag sa va revad sper ca nu sunteti suparat pe mine nu am uitat grupul, nu v-am uitat pe niciunul sper sa ne auzim curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 sper ca si io ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 Sa va aduca Mosu' tot ce va doriti iar anul nou ce va veni sa fie plin de bucurie, implinire suflteasca si realizari profesionale ! Va doresc Sarbatori Fericite si LA MULTI ANI ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 Un Craciun Fericit si un An Nou mai bun va urez si eu , si ..........sa ne vedem cu bine . LA MULTI ANI !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Ianuarie 2, 2011 Share Postat Ianuarie 2, 2011 m-am gandit sa postam pe http://bercenarii.blogspot.com/ pana rezolvam cu site-ul personal m-am gandit bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 Reluam intalnirile saptamanale ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 Reluam intalnirile saptamanale ? eu vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 eu as putea ajunge pe la un 9 jumate cred, daca va mai prind de, m-am apucat de sport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 Vin si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 vine si iO ...si am aranjat cu Raul sa faca rezervarea ca au telefonul defect ! Mesaj completat Cine vine Vineri, ca am luat separeul ?!....Usor nu toti gramada... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 Vineri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 Sal bercenarilor ! in curand ma alatur voua, in lumea moto am aproape 16 ani intentionez sa cumpar yamaha r125 NOU din magazin cand fac 16 ani cu permis A1. Experianta pe moto/scooter nula. Sunt din Berceni pe strada Oltenitei . Bine vam gasit asfalt cat mai uscat si cu cat mai putine incidente. Ce parare aveti despre motorul care intentionez sa il cumpar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 Sal bercenarilor ! in curand ma alatur voua, in lumea moto am aproape 16 ani intentionez sa cumpar yamaha r125 NOU din magazin cand fac 16 ani cu permis A1. Experianta pe moto/scooter nula. Sunt din Berceni pe strada Oltenitei . Bine vam gasit asfalt cat mai uscat si cu cat mai putine incidente. Ce parare aveti despre motorul care intentionez sa il cumpar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 Sal bercenarilor ! in curand ma alatur voua, in lumea moto am aproape 16 ani intentionez sa cumpar yamaha r125 NOU din magazin cu permis A1. Experianta pe moto/scooter nula. Sunt din Berceni pe strada Oltenitei . Bine vam gasit asfalt cat mai uscat si cu cat mai putine incidente. Ce parare aveti despre motorul care intentionez sa il cumpar? Mesaj completat am facut-o.. nam mai vz asa ceva.. l-a postat de 3 ori. scuze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cHELLaru Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 Saludt Bercenarii Mi-a facut placere intalnirea cu voi de la 'La Provence' Mi-a placut replica lui Raoul, parca (imi cer scuze) : 'Tu ce motor ai? Jawa?' . M-a vazut mai prafuit ) De voi mai avea timp mai vin cu siguranta daca mai aveti vreun scaun la masa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 Mai Sei,hai ca ai inceput bine "cat mai putine incidente" adica,cam cate pe an? Uite ma Raul ai speriat omul.apropo ce ai cu Jawa,asta a fost prima motoreta pe care am avuto si sa sti ca agata si fete acum 15 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Ianuarie 20, 2011 Share Postat Ianuarie 20, 2011 (editat) daca nu sunt conditii meteo favorabile de mobra,intalnirile au loc?vin si eu vinerea asta cu pejosul daca ninge Editat Ianuarie 20, 2011 de sonyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 Se tine ca de aia ne vedem la bodega,cand e cald ne vedem la mec Mesaj completat Se tine ca de aia ne vedem la bodega,cand e cald ne vedem la mec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate