Robert Rmh Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 si eu vin daca nu intervine ceva urgent ne vedem la mec la 6:15-6:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 Salut Daca nu ajung la Mc , ne intalnim la Arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 Hai miscare,miscare ca astazi nu e zi de pensie sa asteptati postasu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 (editat) chiar daca e cam inorat si bate vantul eu tot vin,numa sa nu mergeti si voi tare sa pot tine si eu pasu Editat Aprilie 27, 2011 de sonyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishuking Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 baieti vreau sa ma alatur si eu acestui grup. ce trebuie sa fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 sa vi la intalniri si sa fi din berceni cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishuking Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 sa vi la intalniri si sa fi din berceni cred sunt din berceni iar cu intrunirile o sa vin:) credeam ca tre sa fac mai multe pentru a fi acceptat in grup:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumi_k Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 Pe unde tineti mobrele noaptea. M-am mutat de curand pe sos berceni si ma tot gandesc sa aduc motoru' aici. L-am tinut o noapte in benzinaria Mol (mai e un ducati negru acolo), dar tot nu am dormit bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 eu il tin legat de un stalp luminat,cu husa pe motor si cu disc lock cu alarma in fata blocului de cand m-am mutat la bloc cauta un loc sa fie la vedere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishuking Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 eu tin mobra in curte fara lant fara lacat:D doar cu husa pe ea;)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 (editat) OFICIAL: Incepand cu Vineri 29.04, intalnirea saptamanala se muta la Mc Donald's Brancoveanu. Ora 19 ! In general dupa 19:30 vom pleca in cate o mica plimbarica limitrofa. PS: Toata lumea e invitata, si cei vechi si altii noi !......Intrarea GRATIS ! Editat Aprilie 28, 2011 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishuking Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 din pacate vinerea asta nu pot ajunge la intrunire sunt plecat la mare insa la urmatoarea sunt prezent 100% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigDuke Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Si cbr 600 rr poate fi extrem de manevrabil . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bombardeus Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 OFICIAL: Incepand cu Vineri 29.04, intalnirea saptamanala se muta la Mc Donald's Brancoveanu. Ora 19 ! In general dupa 19:30 vom pleca in cate o mica plimbarica limitrofa. PS: Toata lumea e invitata, si cei vechi si altii noi !......Intrarea GRATIS ! Incerc sa ajung si eu pentru prima data. Sunt din Berceni si o sa ajung si la intruniri din cand in cand Multumesc de invitatie, Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Si cbr 600 rr poate fi extrem de manevrabil . Da' ai vazut ce pinion are ? Mesaj completat Daca e cineva interesat , maine ies la o plimbare la Tulcea . Asta numai daca nu ploua . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Da' ai vazut ce pinion are ?Mesaj completat Daca e cineva interesat , maine ies la o plimbare la Tulcea . Asta numai daca nu ploua . si ce ghidon da oricum, jos palaria pentru rider am facut si eu poligonul ala cu GSX-ul, acu vreo 2 ani, cu niste instructori de la politia maghiara, mai avea si balansoar da mai aveam de mancat o paine pana sa ma joc asa cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Salutare ! Notati acolo in registrele bercenarilor record de 2150 de km facuti de un bercenar pe superbike. Am ajuns cu bine in Germania iar motorului chiar ii place pe Autobahn . Cand vreti sa faceti drum lung pe sportiva va sfatuiesc sa renuntati la cat de mult se poate din bagaj ca eu m-am chinuit ceva. Am facut drumul in 3 zile ca a trebuit sa fac un popas in Regensburg dar oricum nu cred ca reuseam in doar 2 zile. Per total a fost ok dar n-as mai repeta experienta decat nevoit. Am prins si ploi si vant puternic si caprioare noaptea, Atentie ! ma refer la cele din padure. Va salut si va urez un sezon plin ! Mesaj completat La RR e foaia schimbata, pinion e ala din fata pe care sta lantul dar nu se vede. E schimbat ca sa aibe mai mult demaraj, sa scoata timp mai bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Aprilie 30, 2011 Share Postat Aprilie 30, 2011 eu tot lucrez vinerea.. damn it ! mi-e dor sa vin la intalnirii, eu care nu lipseam ))) p.s. pentru cei care cauta garaj, eu stau in aparatorii si motoru meu e cam singur in garaj ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Aprilie 30, 2011 Share Postat Aprilie 30, 2011 Acum cand aveai benzina .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 Acum cand aveai benzina .... Ghinion dom'le ce sa faci...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 Acum cand aveai benzina .... Ghinion dom'le ce sa faci...... Mesaj completat Sa ma f.u.t. in el de server ca pana postezi ceva adormi, d-aia si apar dublurile de posturi. Al dreaku ce e, daca vrei sa postezi dupa un post tot de al tau iti updateaza vechiul post, dar cand se c.a.c.a pe el cu viteza "superluminica" iti posteaza dublat sau chiar triplat, depinde de cate ori apesi " Add reply". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 Cei care au ratat cursa Live din Portugalia, o pot descarca gratuit de aici: MotoGP 2011 Estoril / Portugal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bodytza Postat Mai 3, 2011 Share Postat Mai 3, 2011 (editat) Salut baieti ! Saptamana viitoare scot si eu baba de la doctor si ma gandeam sa vin la o intalnire.Tot acolo la mc'ul de la brancoveanu va intalniti la ora 19?Nu stiu daca m`ai ma tineti minte pentru ca n`am venit de multe ori la intalniri,o sa pun mai jos o poza cu mobra...inca ceva,daca va ocupati vre`unul de vanzari piese sau stiti pe cineva cu preturi bune lasati`mi un msj va rog(m`ar interesa un kit de lant DID,placute fata si spate,ulei+filtru,baterie) ms frumos si asfalt uscat baieti ! Inca o chestie,am de gand sa schimb janta fata cu una de 17 120/70 stiti ceva strica cilindrica? Eu am un cbr900rr sc33 an 96(in cazul in care nu apare poza postata) Editat Mai 3, 2011 de Bodytza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Mai 3, 2011 Share Postat Mai 3, 2011 Salut baieti ! Saptamana viitoare scot si eu baba de la doctor si ma gandeam sa vin la o intalnire.Tot acolo la mc'ul de la brancoveanu va intalniti la ora 19?Nu stiu daca m`ai ma tineti minte pentru ca n`am venit de multe ori la intalniri,o sa pun mai jos o poza cu mobra...inca ceva,daca va ocupati vre`unul de vanzari piese sau stiti pe cineva cu preturi bune lasati`mi un msj va rog(m`ar interesa un kit de lant DID,placute fata si spate,ulei+filtru,baterie) ms frumos si asfalt uscat baieti ! Inca o chestie,am de gand sa schimb janta fata cu una de 17 120/70 stiti ceva strica cilindrica? Eu am un cbr900rr sc33 an 96(in cazul in care nu apare poza postata) Intalnirea tot acolo se tine, daca nu ploua . Referitor la schimbul rotii, iti garantez eu ca "cilindrica" nu o s-o strice, de ciclistica nu ma pronunt ! Te asteptam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Mai 3, 2011 Share Postat Mai 3, 2011 Eu am f3 din 97 si pe fata am exact marimea care spui tu, si mi se pare totul ok numai cei de la rar au ceva cu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate